Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Palvelut

OM INTE INSTRUKTIONEN FÖLJS NEDAN KANSKE VI INTE KAN MUSTA ALLA DINA ÄPPLEN!

I kalendern nedan visas nu lediga tider fram till sista mustningsdagen den 10/11. Du bläddrar framåt/bakåt i kalendern med pilarna på sidan av veckonumret/månadsnamnet. Vi bekräftar din bokningstid med sms och e-post som du bör ta med dig när du kommer.

VIKTIGT 1: Där det står "Antal personer" väljer du 1 för upp till 100 kg äpplen, 2 för upp till 200 kg, 3 för 300 osv. (Detta har ingenting att göra med hur många ni är som följer med utan handlar om att reservera tidsutrymme för den mängd äpplen du har). Om inte alternativet "antal personer" visas innebär det att det endast finns en plats. Om det inte finns plats för till exempel en 2:a för 200 kg, gör ytterligare en bokning senare samma dag. Finns ingen ytterligare plats den dagen innebär det att det är fullt och inte finns plats för mer än max 100kg.

VIKTIGT 2: Uppskatta också i rutan Noteringar hur mycket äpplen du tror att du kommer med på 50 kg när (50 kg= 3 - 4 fulla papperskassar. Detta för att vi inte ska boka in mer äpplen än vi hinner med per timma. Har du anmält 100 kg och kommer med 200 kanske vi inte hinner musta allt.

VIKTIGT 3: Du får omgående ett sms och ett mail som bekräftar din bokning. Får du bara en av dessa beror det förmodligen på att du stavat fel men bokningen har gått igenom. Får du ingen bekräftelse har bokningen inte gått igenom (alternativt du har skrivit både mobilnummer o e-postadress fel : )

Vi tar inte emot omogen eller övermogen mjuk frukt och förbehåller oss rätten att inte musta sådana äpplen.

Om det inte finns lediga tider då du vill komma kan det löna sig att gå in på bokningen lite nu och då eftersom av/ombokningar dyker upp som bokningsbara tider igen. Vi lägger också till nya tider vartefter.

Du bokar din Äppelglögg genom att klicka på den 23 november i kalendern nedan och sedan på 11:00. Sedan fyller du i namnuppgifter samt i nedersta rutan det antal flaskor du vill reservera. (Vi använder samma bokningssystem som för musteriet, därav lite konstigheter : )

Vi skickar ett sms och ett mail med bokningsbekräftelse. Får du bara det ena har du antagligen skrivit in någon bokstav/siffra fel. Får du inget har din bokning inte gått igenom, alternativt du har skrivit något fel i både mailadress och mobilnummer.

Äppelglöggen har belönats med guldmedalj i SM i mathantverk och tillverkas i en begränsad upplaga. Den släpps i vår gårdsbutik lördagen den 23 november kl 11.

Reserverade flaskor behöver inte hämtas just den 23/11 utan kan hämtas lördagar och söndagar 11 - 16 från den 23/11 till den 15/12. Vårt café håller öppet samma tider med vintermeny, saffransbullar, varm choklad med vispgrädde och brasor.

Du är varmt välkommen!
Katharina o Lars

ÄppelfabrikenGLÖGGBOKNINGEN FÖR 2019 ÖPPEN.

MUSTERIBOKNING 2019 ÖPPEN.


Vi mustar dina äpplen, pastöriserar musten och tappar upp den på bag in box medan du väntar. Du kan förvara kartongerna i rumstemperatur i ett år och alltid ha ett kallt paket i kylen. 0% tillsatser. 100% äppelmust.

Café och gårdsbutik har öppet lördag - söndag 11.00 - 17.00 Vi har lättare luncher, lokal hantverksöl, cider och bakverk från vår kakverkstad. Övriga mustningsdagar har vi "Kaffevagnen" med enklare utbud öppen vid musteriet.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Vi mustar bokningsbara ti - sö, endast bokade kunder. Café och gårdsbutik öppet Lö - Sö 11 - 17. Övriga bokningsbara dagar har "kaffevagnen" med enklare utbud öppet vid musteriet.
Osoite
Viksundsvägen 60
179 96 Svartsjö
Avaa Google-kartoissa 🗗