Suorita varaus

Palvelu
Maria Boox enstaka klass mysore 25/4 kl 06.00 / 7.30 500,00 kr
Rum Kurser / Workshop
Päivämäärä 25.4.2019 (torstai)
Aika 6.00
Osoite Hedtångsvägen 14
(8 paikkaa jäljellä)

Jos luot tilin, sinun ei tarvitse kirjata tietojasi jokaisella varauskerralla erikseen – Kirjaudu sisään or sign in with:

Bokningen måste betalas online, annars kommer den att avbokas automatiskt.

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller den terapeut som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Balans Yoga

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Hedtångsvägen 14
436 55 Hovås
Kodakhuset
Avaa Google-kartoissa 🗗