Mitä haluat varata?

Vill ni boka tid hos Therese eller Emma så ring 040-263670
Hittar ni ingen passande tid till Linn så maila linn@blissiz.se eller ring 040-263670

Ändrade priser hos Linn fr.o.m 14 mars.

Vill du boka flera olika behandlingar så klickar du i "kombo-boka" här till höger. Då kan du skräddarsy din behandling så som just du vill ha det :) 


Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansiktsbehandling Exuviance

Rengöring, AHA-peeling, portömning, brynplock, mask efter din huds behov, avslutande produkter
Rengöring, AHA-peeling, grundlig portömning, brynplock, mask efter din huds behov, avslutande produkter
Rengöring, AHA-peeling, avslutande produkter
Rengöring, AHA-peeling, mask efter din huds behov, avslutande produkter
Rengöring, AHA-peeling, portömning, brynplock, massage av ansikte, hals, dekoltage och axlar, mask efter din huds behov, ögonmask, avslutande produkter

Kroppsbehandling

Rengöring, AHA-peeling, portömning, mask efter din huds behov, avslutande produkter

Makeup

I brudmakeup ingår en konsultation där vi några veckor innan bröllopsdagen gör en provsminkning.
Ring till salongen för mer information samt bokning.

Microneedling

Rengöring, AHA-peeling, microneedling ansikte, specialmask.
Kurkort á 3 behandlingar (50% rabatt på sista behandlingen)
Rengöring, AHA-peeling, microneedling ansikte+hals, specialmask.
Kurkort á 3 behandlingar (50% rabatt på sista behandlingen)
Information om behandlingen och vilket upplägg som passar bäst för just din hud.

Angelica

Färgning av Kort Hår + Föning
(Ej Klippning)
Färgning av Kort Hår + Klippning, Föning & Styling
Färgning av Långt Hår + Fön & Styling
(Ej Klippning)
Färgning av Långt Hår + Klippning, Fön & Styling
Färgning av Mellanlångt Hår (axellängd) + Föning & Styling
(Ej Klippning)
Färgning av Mellanlångt Hår + Klippning, Föning & Styling
Färg av utväxt, max 1cm + Fön & Styling
(Ej klippning)
Färg av utväxt, max 1cm + Klippning, Föning & Styling
Schamponering, Klippning, Föning & Styling
Schamponering, Klipp & Styling
Slingor Halva Håret + Styling
(Ej Klippning)
Slingor Halva Håret + Klippning, Föning & Styling
Slingor Hela Håret + Föning
(Ej Klippning)
Slingor Hela Håret + Klippning, Föning & Styling
Schamponering & Föning

Healing

Rening av auran är en effektiv metod för att hålla andras energier borta från ditt energifält.
Denna behandling är särskilt effektiv för dig som är högkänslig (HSP) eller Empat då andras energier extra lätt smittar av sig.

I denna behandling börjar vi med att rena ditt energifält, och kapa eventuella energidränage som satt sig fast. Sedan får du genom övningar och tekniker lära dig att hålla ditt energifält fortsatt rent genom att blockera oönskade energier, lära dig att dra in och även expandera ditt energifält samt även rena det själv med jämna mellanrum.
Du får även kristallrådgivning om hur du kan använda dig av dessa för att skydda oönskade energier i ditt hem, på arbetsplatsen, i bilen, från strålning av mobiltelefoner och datorer etc.

Oftast räcker det med en behandling eftersom du sedan kan fortsätta att rena auran hemma själv med de tekniker du får med dig. Många tycker dock om att göra en professionell rening en eller två ggr per år, eller efter stora händelser i livet som en separation eller liknande.
Har du länge varit nyfiken på, och intresserad av kristaller, men inte vetat: Hur du ska använda dem, Vad de kan göra för dig, eller Var du ska börja.

Har du kanske under lång tid burit med dig kristaller, använt de som smycken eller placerat dem i ditt hem för att du intuitivt vet att de har vissa egenskaper de kan ge dig, men inte har någon större överblick eller kunskap om hur du ska välja rätt kristaller för det problem eller resultat du önskar uppnå.

Då är denna kvällen för dig!

Du behöver inga förkunskaper, utan du får precis allt som du behöver veta för att komma igång att använda dig av kristallers fantastiska egenskaper.

Har du lite förkunskaper eller har du läst lite om kristaller innan så kan denna kvällen ändå ge dig massor av ny information och tips på hur du får ut det mesta av den kunskap du redan har och hur du kan ta det ett steg längre.

Kvällen är inte för dig om:
Du redan vet allt det finns att veta om kristaller och lite till.
Du har gått utbildningar på högre nivå i kristaller eller kristallhealing.
Du inte är intresserad av kristaller eller deras egenskaper.

En spännande introduktion till Kristallernas värld!

Detta ingår i kursen:
- Vad är kristaller och var kommer de ifrån?
- Historia om kristaller.
- Vetenskapliga användningsområden och hur kristaller påverkar oss?
- Hur används de?
- Kristaller och Chakrasystemet.
- Kristaller och Elementen.
- Hur man renar kristaller.
- Hur man väljer kristaller.
- Hur man jordar sig med kristaller.
- Vilka kristaller passar mig?
- Övning: Tapping med Kristaller

Detta och mycket mer får du svar på i denna introduktionskurs.
I denna behandling kombinerar jag kristallhealing med olika kognitiva metoder för hantering och återhämtning av kronisk stress.

Kronisk stress gör att våra normala energinivåer blir kaotiska. Mäter man energinivåerna i kroppen i ett ”kamp & flykt” tillstånd, jämfört med ett harmoniskt & avslappnat tillstånd, kan man se energinivåer som går från kaos tillbaka till fridfullhet.

När vi utsätts för stress under en längre tid, så kallad kronisk stress, kan det ta oerhört lång tid för kroppen att återställa balansen av energierna igen.

Kristallhealing påskyndar detta förloppet eftersom kristallers energinivåer alltid är konstanta och perfekta, de förändras aldrig, till skillnad från kroppens. Exakt hur lång tid det tar beror på hur länge stressen har pågått och hur bra kroppen är på att återhämta sig.

Vetenskapliga undersökningar visar dock att kristaller påskyndar processen av att lugna ner uppstressade celler, jämfört med om de får lugna ner sig själva. Likadant agerar kristaller som en stämgaffel med kroppens energier och hjälper dem att komma tillbaka till sin rätta frekvens.
Chakrabalansering Innebär en balansering av kroppens 7 stora chakra. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och gör dig medveten om blockeringar och begränsningar. Rekommenderas vid alla former av obalans.

Ibland kan vi känna oss i obalans i kropp och själ, och en av anledningarna till det kan vara blockeringar i något eller några av våra chakran, vilket gör att livsenergin inte kan flöda fritt och istället stagnerar eller rör sig långsammare. Kroppens chakran är energicentrum där energin flödar i form av spiraler eller hjul, och dessa energicentrum kan vid blockering röra sig för långsamt, men de kan också röra sig fortare än vad de ska. I båda fallen skapas en obalans i kroppen, vilket gör att vi mår dåligt på olika sätt.

Under en chakrabalansering ser man till att kroppens chakran kommer i balans igen, och under en chakrabalansering med kristaller så använder man kristallernas vibrationer för att göra detta. Varje chakra har sin egen vibration, vilket också gäller för kristaller och färger. Kristaller har särskilda vibrationer och energifrekvenser som alltid är konstanta, medan vibrationerna i våra chakran kan ändras och påverkas. Vid en chakrabalansering placerar man ut den kristall som har motsvarande vibrationer som ett visst chakra när det är i balans, och när kristallen läggs ovanpå chakrapunkten tonar energin in sig på kristallens energi, och en balansering sker.
Vid en kristallhealing läser man av kroppens energifält för att se om det finns några obalanser i energier, vibrationer eller i de olika chakrana.

Efter avläsningen pratar vi igenom vad dessa obalanser står för och hur de påverkar dig. Jag ger alltid intuitiv vägledning och du får även med dig kraftfulla verktyg att använda dig av hemma för att upprätthålla balans. Jag kombinerar alltid olika metoder, inom vilka jag är utbildad, så som mental träning, NLP, coaching, mindfulness och emotionell terapi.

​Beroende på vilken obalans man hittar görs ett kristallutlägg på och/eller runt om kroppen, som man sedan får ligga med under en viss tid så att kristallerna kan återställa balansen i energierna. Man ligger alltid fullt påklädd.
Här efter läser vi av energierna igen för att se att balansen har återställts. Ofta räcker en behandling men är obalansen omfattande kan flera behandlingstillfällen behövas.

​Vanliga fördelar med kristallhealing:

Ger en känsla av lugn och fridfullhet

Löser upp ångest och stress

Ökar koncentration och fokus

Ger klarhet i tanke

Ökar självkänsla och självsäkerhet

Lyfter depression och förtvivlan

Hjälper mental utmattning

Höjer energinivåerna

Förbättrar sömnen

Balanserar chakra energierna

Hjälper mot beroende av olika slag

Löser upp stillastående energi och obalanser

Hjälper din själsliga utveckling

Generellt läkande och välbefinnande

Överallt hjälpande i känslohantering såsom ilska, sorg, stress, förlåtelse eller undanträngda känslor