Mitä haluat varata?

Traditionell medicin för moderna människor

VILL DU GÅ TILL ROTEN MED DINA PROBLEM OCH INTE BARA BEHANDLA SYMPTOMEN?

Jag erbjuder akupunktur enligt kinesisk medicin.  Mitt mål är att ge dig en högklassig behandling och vägledning som innefattar fysisk, mental och emotionell balans. 

Jag behandlar alltid de obalanser i kroppen som är roten till besvären och arbetar efter ett holistiskt tankesätt där alla delar är viktiga i självläkningsprocessen. 

Du hittar mig på Sankt Pauligatan 5 i Göteborg, nära Redbergsplatsen.

Varmt välkommen.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Akupunktur

Akupunktur tillhör den kinesiska medicinen som under tusentals år utvecklats till en effektiv metod som behandlar både akuta och kroniska besvär. Under ditt första besök kartlägger vi ditt aktuella hälsoläge och gör en grundlig undersökning för att kunna utforma den bästa behandlingsplanen.
Efter ditt första besök behöver du ofta göra en rad återbesök för att uppnå bästa effekt av din akupunkturbehandling. Här bokar du tid för ditt återbesök.
Om du köper ett behandlingspaket sparar du 300:- jämfört med separata behandlingstillfällen. Gäller ej för nybesök.
Gua Sha är en uråldrig behandlingsmetod som tillhör den kinesiska medicinen. Det är en form av massage som utförs på kroppsytan för att öka cirkulation och hjälper mot en rad besvär. Ett speciellt redskap används under behandlingen och det är vanligt att små blödningar uppstår som kan ge blåmärken. Oftast försvinner dessa efter några dagar.

Bodhi Akupunktur

VÄLKOMMEN TILL AKUPUNKTÖR ANDREAS THURFJELL

Akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin är en välbeprövad behandlingsmetod som under tusentals år utvecklats till ett komplett medicinskt system som behandlar både akuta och kroniska besvär.

Genom att sätta tunna sterila engångsnålar på utvalda ställen på kroppen stimulerar och hjälper vi kroppen till självläkning genom att påverka energiflödet i vårt inre.

Akupunktur är effektiv mot såväl fysiska som mentala problem och behandlar framgångsrikt en lång rad sjukdomar.

Andreas Thurfjell driver Bodhi Akupunktur och är utbildad inom Traditionell Kinesisk Medicin.

Läs mera på https://bodhiakupunktur.se

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Sankt Pauligatan 5
416 60 Göteborg
Lunden
Avaa Google-kartoissa 🗗