Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Massage

Caroline har Lång erfarenhet av sv klassisk massage men med fokus på att frigöra både muskulära och känslomässiga spänningar. Hon jobbar utefter ett holistiskt perspektiv där kropp, själ och sinne hör samman och påverkar varann och målet är alltid balans dessa emellan! Essam jobbar på ett liknande sätt och har gedigen kunskap inom helande holistisk terapeutisk massageterapi. Han jobbar även oftast med värme och har ett mkt läkande sätt att jobba på! Båda undervisar på olika håll och ger även workshops och kurser inom och utanför massage!

Röst/sångcoaching

För dig som behöver få bättre kontroll på rösten i olika sammanhang. Det kan vara inom sångyrket med fokus på sångrösten eller för dig som behöver bättre presentationsteknik, kontroll på talrösten och bli mer bekväm med din egna röst och övervinna nervositet el stress i olika typer av sammanhang. Jag utgår från andning och stödövningar och röstteknik både för sång och tal. Och jobbar även en del med rörelse och kropps språk. Själv har jag jobbat med rösten hela mitt liv och har även gått igenom en stämbandsoperation och fick kunskap kring hur man helar en röst som förstörts via voicetherapi. Något som hjälper mig i att förstå hur just din röst kan helas. Förutom det är det oerhört frigörande och lustfyllt att lära känna sin röst till fullo.

Bodyvoice

På Bodyvoice handlar allting om att frigöra både inre och yttre blockeringar om det är så via massageterapi eller röst/sångcoaching. Jag utgår från sv klassisk massage med en blandning av triggerpunkter och energiemassage med inslag av mindfulness och meditation. I röstcoachingen blandas andningsteknik med röstövningar för att förbättra och kontrollera sin sångröst el talröst i olika presentations sammanhang. Frigörande och lustfyllt!

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat 10.00-17.00 mån-tors
10.00-15.00 fre
Vissa onsdagar el torsdagar är öppet till 20.00 och vissa helger 10.00-18.00
Osoite
Reutersgatan 10
413 20 Göteborg
Wavrinskys plats
Avaa Google-kartoissa 🗗