Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Dressyrträning

På Lennartsnäs på egen häst.

Sadelinpassning

Vi träffas i Annexet och går igenom dina utmaningar som ryttare. Du får provsitta olika sadlar med syftet att hitta rätt sadel till din kropp, utifrån dina förutsättningar.
Vill du sedan låna med dig sadlar hem för att prova så går det bra. Vanliga lånevillkor gäller. Alternativt går vi sedan vidare med utprovning på din häst.
Målet är att hitta den bästa sadeln som passar både dig OCH din häst.
Om din sadel redan är inpassad för din häst men behöver justeras kan du boka den här tjänsten.
Att prova ut och passa in en WoWsadel tar ofta lite längre tid. Jag har därför lagt på 30min när inpassningen gäller en WoWsadel.
Sadelinpassning av ny eller begagnad sadel. Jag hjälper dig att hitta rätt sadel till dig och din häst.
Nya sadlar: Equipe, Antares, Connector, Lippo, Pessoa, Wow, mfl.
Massor av begagnade sadlar tex. Childeric, Prestige, Röösli, Albion mfl.
Välkommen!
Har du funderingar på om din sadel passar? Den kanske behöver stoppas om eller ändras i bomvidd ( om det är en sådan som det göra att göra på ) ? Padd eller ej?
För att göra den bästa bedömningen så gör vi det uppsuttet i ridhuset.
Välkommen!

By Horse

Jag är C-tränare i dressyr och utbildar hästar och ryttare. I min roll som utbildare och ryttare har jag lärt mig att det underlättar för både häst och ryttare med en väl fungerade utrustning. En ny sadel kommer inte göra att du når dina mål, det måste du själv arbeta dig till, men den kommer att underlätta för dig och din häst på vägen. Det kan jag lova!
Se över din sadel och dess passform ofta. Hästar ändrar sig! Ägarbyten och miljöombyten kan göra att din häst tappar vikt och muskelatur. Hur du rider och tränar påverkar såklart också din häst och den kan faktiskt växa ur sin sadel.
Jag har diplom från Engelska Society of Master Saddlers men min främsta merit är det stora antal sadelutprovningar och problemlösningar jag gjort genom åren. Att arbeta med sadlar är precis som allt annat när det kommer till hästar - man blir aldrig fullärd. En sak som jag har lärt mig på mina 10 sadelår är att sadeln måste passa BÅDE häst och ryttare OCH den måste passa när hästen rör sig.

Hitta hit:
Lennartsnäs Säteri ligger ca 5 km från E18 Enköpingsvägen, avfart Brunna.
Efter avfarten, sväng vänster mot Kungsängen, , kör rakt fram i rondellen vid OKQ8, under järnvägen, följ sedan skyltar mot Lennartsnäs.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Svarar i telefon efter bästa förmåga mellan 9-16 alla vardagar. Det går alltid bra att skicka SMS så ringer jag upp så snart jag kan.
Osoite
Lennartsnäs Säteri
19634 Kungsängen
Upplands-bro
Avaa Google-kartoissa 🗗