Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna
Meillä ei valitettavasti ole varattavia aikoja verkossa juuri nyt, mutta ota meihin yhteyttä jos haluat tehdä varauksen.

Cavi-Lipo Malmoe

Cavi-Lipo Malmoe (f d Centrum för Ekologisk Medicin i Malmö) erbjuder icke-kirurgisk fettsugning med Cavi-Lipo, ultraljudsbehandling för fettreducering, ett milt alternativ till kirurgisk fettsugning.

Ny ägare från 1 sept 2011 är BME Life och Barbro Gustavsson, som innan dess drev Centrum för Ekologisk Medicin i Malmö (CEMIM) som anställd verksamhetsledare sedan starten 1 sept 2010.

Du hittar oss på Västanväg 63C i Limhamn vid en rondell i korsningen Västanväg-Linnégatan. Det ligger en St1-mack mitt emot och en pizzeria på hörnan av hyreshuset, där vår lokal finns. Du går in på baksidan av huset och nedför en halvtrappa i uppgång 63C (den andra entrén om du kommer från pizzeriahållet). Där finns en ringklocka. Plinga på den och vi kommer och tar emot dig! Välkommen hit!

Det är fri parkering i kvarteret och normalt inget problem att hitta en ledig plats. Buss från Södervärn med linje 34 tar 18 minuter. Från Centralen tar man linje 4 och det tar 19 minuter. Busshållplatsen heter Västanväg och ligger precis i närheten av lokalen.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Se tider
Osoite
Västanväg 63 C
216 15 MALMÖ
Limhamn
Avaa Google-kartoissa 🗗