Mitä haluat varata?

Duktiga och välutbildade terapeuter i en härlig miljö med en oslagbar möjlighet att kombinera hudvård med träning, viktminskning, stresshantering på Class Gym. Vi kan skräddarsy det perfekta paketet för just dig. Välkommen till oss!
Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansikte

En fantastisk stund där vi börjar med en ansiktsrengöring och därefter ger en avslappnande massage. Behandlingen avslutas med en ansiktscreme samt ögoncreme.
En underbart avslappnande, resultatinriktad och lyxig behandling för dig som vill åt det allra bästa. I behandlingen används produkter från ESSE Probiotic Skin Care, levande probiotika (goda bakterier) som ger din hud rikligt med fukt, omedelbar lyster och har en utslätande effekt. Varje behandling inkluderar en exklusiv serumampull som noga väljs ut tillsammans med din hudterapeut.

Denna signaturbehandling består av fyra behandlingstillfällen:

Den första behandlingen är 50 min, då görs en trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ansikts- och ögonmask samt avslutande produkt. Denna behandling följs sedan upp av tre 25 minuters behandlingar som bokas tillsammans med terapeuten.

Totalpriset för denna kur är 2499kr och betalas vid första bokningstillfället.
Specifikt anpassad behandling för den manliga huden och bygger på grunderna av vad vi alla behöver inom hudvård. Därefter anpassas den efter vad just din hud har för behov. En exfoliering för att avlägsna döda hudceller, en lättare por-rengöring, en avslappnande ansiktsmassage för att få igång den cellulära syresättningen, en ansiktsmask för att ge huden en extra boost, samt serum och avslutande produkter.
Du behöver inte raka dig innan en behandling, då rakning ofta irriterar huden.
Har du längre skäggväxt applicerar jag gärna ett vårdande serum.
Alla produkter anpassas efter just din huds behov.
Specifikt anpassad behandling för den manliga huden som anpassas efter vad just din hud har för behov.
Vi börjar med rengöring, exfoliering för att avlägsna döda hudceller och en lättare por-rengöring. Därefter får du en avslappnande ansiktsmassage, en ansiktsmask och avslutande produkter.
Du bör inte raka dig innan en behandling, då rakning ofta irriterar huden.
I en hudanalys får du tips och råd på hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt. Resultatet av analysen används för att se vilka produkter och behandlingar som passar dig och din hud allra bäst. Rengöring samt avslutande produkter ingår.

Obs! Hudanalysen är kostnadsfri vid köp av minst två hudvårdsprodukter.
Behandlingen fokuserar på djuprengöring och balansering av din hud. Vi börjar med rengöring följt av en hudanalys. Därefter appliceras anpassad peeling följt av porrengöring. Sen får du en avslappnande ansiktsmassage, en ansiktsmask och avslutande produkter. Du får alltid med dig tips och råd om hur du ska lyckas bibehålla resultatet efter din behandling.
Behandlingen fokuserar på djuprengöring och balansering av din hud. Vi börjar med rengöring följt av en hudanalys. Därefter appliceras anpassad peeling följt av porrengöring. Därefter får du en lång avslappnande ansiktsmassage, en ansiktsmask och avslutande produkter. Du får alltid med dig tips och råd om hur du ska lyckas bibehålla resultatet efter din behandling.

Här kommer du verkligen att fyllas med en känsla av Lyx i vardagen! Först fokuserar vi på att skrubba kroppen med en närande och väldoftande peeling. Därefter görs en lugn massage med en varm olja och med passande doft. Vi packar in dig så att oljan får chansen att återfukta dig ordentligt och fokuserar sedan på ansiktet och dess behov. En dubbelrengöring följt av en härlig skrubb. Därefter masserar vi ansiktet med passande serum alt olja. Behandlingen avslutas med en upplyftande mask och en dagcreme.
Till dig som önskar en stunds avkoppling samtidigt som huden blir ren och återfuktad. I behandlingen ingår regöring, peeling, en lugnande ansiktsmassage och avslutande produkt.

Går även att kombinera med någon av våra kroppsbehandlingar.

Fötter

Denna klassiska fotvård är en förebyggande behandling och bra för dig som inte har några större problem men känner att dina fötter behöver tas om hand. Behandlingen inkluderar fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning samt avlägsnande av förhårdnader. Avslutas med Kerstin Florians härliga fotcreme Fuß Balm.
Denna klassiska fotvård är en förebyggande behandling och bra för dig som inte har några större problem men känner att dina fötter behöver tas om hand. Behandlingen inkluderar fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning samt avlägsnande av förhårdnader. Avslutas med Kerstin Florians härliga fotcreme Fuß Balm och lackning av naglar.
Denna klassiska fotvård är en förebyggande behandling och bra för dig som inte har några större problem. Behandlingen inkluderar fotbad, skrubb, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning samt avlägsnande av förhårdnader. Därefter blir dina fötter inpackade i en härlig fotkräm och avslutas med en oslagbar fotmassage.

Kropp

Njut av en avslappnande och värmande helkroppsinpackning som inleds med en mjukgörande kroppspeeling. Inpackningen görs därefter i en mineralrik kräm som blandas med välgörande aromaoljor. Du väljer om du vill ha en uppiggande, utrensande olja eller en mer rogivande olja. Under tiden du ligger inpackad får du en ansiktsrengöring, en härlig ansiktsmask och en avslappnande ansikts- eller skalpmassage.
Njut av en avslappnande och värmande helkroppsinpackning som inleds med en mjukgörande kroppspeeling. Inpackningen görs därefter i en mineralrik kräm som blandas med välgörande aromaoljor. Du väljer om du vill ha en uppiggande, utrensande olja eller en mer rogivande olja. Under tiden du ligger inpackad får du en ansiktsrengöring, en härlig ansiktsmask och en avslappnande ansikts- och skalpmassage.
En djuprengörande behandling som ökar cirkulatoinen och tar bort torra hudceller. Den ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam. Behandlingen börjar med en torrpeeling och avslutas med en mjukgörande kroppsspray med Kamomill.
En djuprengörande behandling som ökar cirkulatoinen och tar bort torra hudceller. Den ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam.
Peelingen består av saltkorn som innehåller välgörande mineraler tillsammans med eteriska oljor som efterlämnar huden mjuk och smidig. Behandlingen avslutas med mjukgörande cremé eller olja som anpassas efter hudtyp.

Massage

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Här jobbar vi med varm olja som appliceras över hela kroppen genom lugna strykningar. I oljan adderas en anpassad eterisk olja för att nå önskat mål med behandlingen så som avkoppling, utrensning eller slimmande.
Njut av en klassisk massage – en djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Vi jobbar med en magnesiumcreme som verkar muskelavslappnande och passar ypperligt till dig som tränar regelbundet. Regelbunden massage motverkar bland annat trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke.
Njut av en klassisk massage – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Vi jobbar med en magnesiumkräm som verkar muskelavslappnande och passar ypperligt till dig som tränar regelbundet. Regelbunden massage motverkar bland annat trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke.
Denna härliga behandling inleds med ryggmassage i ett rytmiskt flöde. Detta efterföljs av ansiktskur med rengöring, djuprengörande ansiktsmask och avslutas med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen passar för alla.
Denna härliga behandling inleds med en avslappnande helkroppsmassage. Detta efterföljs av ansiktskur med rengöring, djuprengörande ansiktsmask och avslutas med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen passar för alla.
En sportmassage är en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem.

En sportmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din sportmassör upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.

Ögon

Färgade bryn eller fransar ger liv till ansiktet, lyfter och ramar in. Låt våra duktiga terapeuter forma dina bryn för att lyfta fram din ansiktsform. Inkluderar formning av bryn.
Färgade fransar och bryn ger liv till ansiktet, lyfter och ramar in ögat. Låt våra duktiga terapeuter forma dina bryn för att lyfta fram din ansiktsform.
Denna behandling kostar endast 250 kr om du gör den i en ansiktsbehandling.
Behandlingen börjar med en skonsam peeling och följs av en ögonmassage. Därefter appliceras en uppbyggande och fuktgivande ögonmask speciellt utformad för det känsliga ögonområdet. Därefter färgar vi fransar & bryn och formar om så önskas. Behandlingen avslutas med ögonserum som motverkar mörka ringar och ögoncreme som dränerar och ger intensiv fukt.

Vaxning

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.

Class Gym SkinCare

Professionell hudvård med fokus på resultatinriktade behandlingar för ansikte och kropp. Vi sätter guldkant på din vardag.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Mån-Tors 8-13 15-20
Fredag 8-15
Lördag 8:30-13:00
Osoite
Brudtallsvägen 4
792 32 Mora
Öna
Avaa Google-kartoissa 🗗