Varaa Zonterapi/Reflexologi Fotmassage 50 min , 640,00 kr

Zonterapeutiska/Reflexologiska metoder är unika med flertusenåriga anor.
Kroppens självläkningsprocesser stimuleras genom tryck och stimulering på punkter och reflexzoner som löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. När cirkulationen ökar rensas gammalt ut och ger utrymme för nytt vilket påverkar dig både fysiskt och psykiskt.

Ex på störningar/obalanser som framgångsrikt kan behandlas med zonterapi är värk i axlar, skuldror, rygg mm, migrän, astma, allergi, tennisarmbåge, hudbesvär, eksem, psoriasis, störningar i mag- och tarmsystemet, barnlöshet, gall- och leverbesvär, med mycket mera...

Fotzonterapi - en helhetsbehandling av foten och underbenet där även lokala stelheter och svullnader påverkas och kan ge med sig. Många tror felaktigt att det är en mycket smärtsam metod. Tidigare trodde man att hårdare tryck gav bättre resultat men erfarenheten visar att man får bättre effekt om man kan slappna av.

bwdanni.jpg

Danni Grandér

Danni är diplomerad och certifierad Massageterapeut och Näringsterapeut med specialisering i idrottsmassage, graviditetsmassage och infertilitetsbehandlingar med hjälp av kostförändringar och zonterapi.

Med över 10 års erfarenhet i vårdsektorn och privata behandlingar har Danni erfarenheten att hjälpa just dig med att må bättre med hjälp av massage eller koständringar.
Viktproblem, trötthet och magbesvär behandlas med hjälp av koständringar och tillägssbehandlingar som zonterapi och liknande
Danni jobbar även på Grand Hotel Nordic Spa & Fitness med femstjärniga behandlingar.
Danni är certifierad medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och försäkrad genom dem.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Måndag-Fredag

Smsa gärna om du inte hittar en tid som passar .
Osoite
Hornsgatan 70 ,Akademikliniken
118 21 Stockholm
Södermalm
Avaa Google-kartoissa 🗗