Mitä haluat varata?

Obs! Om du får förhinder måste ringa och avboka dig i god tid, om du inte kan avboka dig själv via nätet. Det räcker inte att du mailar mig du måste ringa och få tag i mig. Ring och avboka på 0760278001.

När du väl har anmält dig och betalt, så har du ingått ett avtal med Koncept 3K/Deep Change. Det vill säga om du har bokat och betalt så får du tillbaka pengarna förutom 500 kr, vilket är en anmälningsavgift och den betalas inte tillbaka oavsett.

Om du inte dyker upp på avtalad tid eller avbokar senare än 24 timmar får betala hela kostnaden för utebliven förtjänst. Du kommer då att få en en faktura hemsänt via post eller brev på hela summan. 
Om du inte betalar får du påminnelse och sedan inkasso. Vi har en tidsfrist på att du måste avboka inom 24 timmar oavsett när du har bokat.  

Vasagatan ligger som en sidogata till Linnégatan där alla affärer finns. Detta är ett kvarter innanför Limhamn.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Hypnos och Hypnoterapi

Endast bokbar på fredagar. 9.00-15.00.
En maraton session med hypnos och coachning. Där vi löser mönster, hinder och blockeringar i alla tidslinjer. Det kan vara i detta livet, i tidigare liv och jag kör dig fram i framtiden. Jag är den ende hypnotisören som kör hypnos in i framtiden och lägger det i ditt undermedvetna så att de du vill ska hända kommer och ske snabbare. När du tagit bort alla blockeringar når du din själs syfte.
Hypnos är den snabbaste vägen till förändring. Vi tittar på mönster och hinder som begränsar ditt liv. Rensar din hårddisk från virus, så du kan må bättre och prestera bättre. Första session tar 150 min alla efterkommande tar 90 min.
Hypnos är den snabbaste vägen till förändring. Vi tittar på mönster och hinder som begränsar ditt liv. Rensar din hårddisk från virus, så du kan må bättre och prestera bättre. Gång 1 tar 120 min och gång 2 och alla andra tar 90 min

Past Life Regression

Tidigare Liv Terapi är en effektiv terapi. ibland kan du sitta fast i själen och hur du än gör så kommer du inte framåt. Du kan sitta fast i energiband till en tidigare kärlek eller du kan tappa din energi då du talar med en kollega på jobbet. Då har ni förmodligen levt tillsammans i tidigare liv och har en karma som du behöver lösa. Det gör du enklast genom att gå in hypnos och du blir guidad till tidigare liv. Det är du som under hypnos kommer och tala om för mig under hypnos vilket liv ni levt. Det är en spännande resa. Att lösa tidigare liv gör du när du kommit långt i din andliga och personliga utveckling.

Coaching

Vid livsoaching tittar vi på hur du lever ditt liv i helhet idag. Vill du leva ditt liv på ett annat sätt än vad du gör idag? Har du balans med de fyra F:en; Familj, Förmögenhet, Fritid, och Framgång på jobb?

Jag hjäper dig med att sammanfatta den kompetens du har idag och överför din kunskap till det du vill. Din livsväg finns inom dig och vågar du följa din gudomliga vägledning?

När eleven är redo visar sig läraren och det kan vara jag. Om du väljer det!
Genom att ha en livscoach som inte talar om för dig hur du ska nå ditt mål utan tror på dig och får dig att hitta svaren inom dig själv med hjälp av aktivt lyssnande, kreativa, öppna frågor, förtroende, närhet och direkt kommunikation upptäcker du din fulla potential och förmåga till eget växande och framgång i livet.

Målet med framgångsrik coaching är;

- Att hitta ditt mål eller livsuppgift
- Att utforska var du är och hur det känns just nu.
- Att se dina hinder eller blockeringar. Att hitta möjligheter och nya resurser för att kunna eliminera hindren så att vägen till ditt mål öppnar sig.
- Att känna framgången och storheten i dig själv när målet är nått med vetskapen om att du faktiskt hade alla svaren själv.
- Att befästa framgången så att målet integreras i ditt liv.
Lyssnar på båda sidor och kommer. Tittar på mönster som kan ha följt med er. Gör sedan upp ett kommunikationskontrakt för hur vi ska kommunicera med varandra och andra.

Medial vägledning

Mina guider kontaktar dina och på så vis din själ. Vi kan prata om dina själsläxor, karma då det gäller relationer, jobb, hälsa och fritid.
Mina guider kontaktar dina och på så vis din själ. Vi kan prata om dina själsläxor, karma då det gäller relationer, jobb, hälsa och fritid.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Elisabeth Persson - Deep Change

Välkommen till Elisabeth!

Välkommen till min portal, till för alla som gillar personlig och andlig utveckling. Oavsett om du är nybörjare eller gammal i gemet så slutar vi aldrig att utvecklas som människor. Det är härligt att påverka livet här och nu. Jag har tidigare erfarenhet av starta eget rådgivning och arbetar med att skapa fullständig framgång genom hypnos och mental träning. Är du intresserad av att sätta upp ett nytt mind-set?

Påkoppling pågår!
Jag har ett brinnande intresse för medialitet, min uppgift är att koppla på människor till sitt högre jag (healingrummet) så att de kan hitta sin passion, glöd och inspiration. Jag är tacksam för att jag har fått denna uppgift och jag säger som Thomas Edison sa, "I never did a day´s work in my life. It was all fun."

Betalning sker via Swish och betalningen ska vara synlig på kontot före samtal eller hypnos!

Swisha till 123 675 27 03 om ni inte har swish måste ni kontakta mig i god tid före session.

Pengarna ska vara synligt på konto före samtal eller hypnos via telefon eller via Skype.

Ni som kommer till min praktik kan betala via betaldosa eller kontant eller företagsswish.

Välkomna!

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Mån
Stängt
Tis-Tors
9.00-17.00

Fre-Lör
9.00-13.00

Osoite
Vasagatan 14C
216 12 Limhamn
Avaa Google-kartoissa 🗗