Mitä haluat varata?

Huomenna

18.30
40 min
Fight Fit
Paikkoja jäljellä Lisätietoa
Pass där vi hämtar inspiration från boxning och thaiboxning där även armbågar, sparkar och knän förekommer. Givetvis utförs alla tekniker på mittsar. Ett pass där man både utövar kraft och teknik och utmanar sin kondition.
Vi hämtar även övningar från en av världens snabbast växande sport, Mixed Martial Arts. Vi slår och sparkar på mittsar, kör ground n pound på boxsäckar, utför brottarbaserade kroppsövningar och mycket annat. Ett riktigt utmanande och tufft pass men samtidigt otroligt rolig träning. Man tränar alltid utifrån sin egna fysiska nivå och övningar är utformade att passa alla. Det är inga som helst problem att komma själv till dessa pass, vi ser till att alla har någon att träna tillsammans med!

Torstai 20 kesäkuu

17.30
40 min
Cirkelfys
Paikkoja jäljellä Lisätietoa
Ett av våra vanligast förekommande pass. Olika stationer där du arbetar en viss tid, vilar och sen går vidare till nästa station. Passen kan även vara utformade som Tabatapass, övningar som utförs under 20 sekunders tid, därefter vilar man i 10 sekunder. Detta upprepas 8 ggr och man har gjort en Tabatarond. Vi hinner med ett antal sådana ronder under ett pass.
Oftast är cirkelfyspassen uppbyggda som helkroppspass men kan också vara temabaserade med en dag för ben och en annan för rygg. Designat att passa alla, är en övning för svår förevisar vi alltid ett enklare alternativ. Vält däck, kasta med boxsäckar, marklyft, svinga kettlebells och mycket mer. Utmanande, omväxlande, effektiv och rolig träning!

Endeavour Athletics AB

Personlig Träning

Gruppträningar

Barnträning

Events

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Vardagar 06-22
Lör-Sön 08-19
Osoite
Apotekaregatan 7
581 03 Linköping
Centrum
Avaa Google-kartoissa 🗗