Mitä haluat varata?

Undvik sjukdagar, bekämpa förkylningen på 48 tim!

Stärk ditt immunförsvar naturligt med betaglukan 1,3-1,6 (wellmune).
Betaglukan aktiverar alla immunceller i det medfödda immunförsvaret på 48 tim. Oerhört effektivt! 
En hjälp som kan rädda dig från sjukdagar mitt bland alla höst och vinterförkylningar. 

Just nu får du 60 kapslar (rek. dos är 1 kapsel/dag) för 369kr. Ord pris 539 kr. 


Klarna
Offers online payment with Klarna

Kairon Reflexologi/Zonterapi

Kairon reflexologi är en vidareutveckling av den klassiska zonterapin, där hela kroppen nu får zoner.

Behandlingsmetoden baseras på en elementära och arbetar med alla aspekter av människan, vilket gör att den lämpar sig mycket väl för känslomässiga, mentala och stressrelaterade symtom.

90 min behandling är utmärkt för dig som vill maximera effekten av en behandling och nå djup avslappning.
Kairon reflexologi är en vidareutveckling av den klassiska fotzonterapin, där hela kroppen har zoner. Dessutom med flera olika system som ligger omlott och därför möjliggör en förståelse mellan hur olika obalanser och smärtor kan vara sammanlänkade.

Genom att stimulera nervändar och kommunicera med kroppens självläkningssystem sker all förändring i den takt kropp och sinne är redo.

Behandlingsmetoden har en elementära och arbetar med alla aspekter av människan, vilket gör att den lämpar sig mycket väl för känslomässiga, mentala och stressrelaterade symtom.

Regndroppsmassage, Klassisk Massage

Massage med eteriska oljor som stöttar kroppens självläkningsprocess. Antiinflammatoriska, bakteriedödande och helt helt naturliga. Massage på fötter och rygg, som avslutas med varm kompress över ryggraden.

En oerhört avkopplande och uppskattad behandling. Gör gott för både kropp och själ!
Massage med eteriska oljor som stöttar kroppens självläkningsprocess. Antiinflammatoriska, bakteriedödande och helt helt naturliga.

Massage av rygg, med en kombination av olika massagetekniker som främjar energiflödet i kroppen. Behandlingen avslutas med varm kompress över ryggraden.

En behandling som gör gott för både kropp och själ!
En mjuk och lugn massage som ger avkoppling till både kropp och själ. En stund där du verkligen kan släppa all stress. Du kan få en helkroppsmassage, eller fokusera på dem delar av kroppen som behöver det mest. Valet är ditt.

Val av eterisk olja efter behov och önskemål ingår, men kan också vara helt utan doft.


Massage som lugnar både kropp och själ. En stund där du verkligen kan släppa all stress och bara slappna av.

Massage av säte, rygg, axlar och nacke.

Kombinationsbehandling

En bra kombination för dig som behöver en riktigt djup avslappning och landa ner i dig själv.

Du får en djupgående behandling med reflexologi samt kraften av dem eteriska oljorna och regndroppstekniken, med den varma kompressen, i en och samma behandling.

En bra kombination för dig som har värk i nacke/rygg. Du får en djupgående behandling av reflexologin samt kraften av dem eteriska oljorna och den varma kompressen i en och samma behandling.

Hälsorådgivning

För dig som gjort en fettsyreanalys hos mig, genomgång av första testet för att fastställa om behov av balansering finns.

Via blodet får vi indikation på om din kropp har vad den behöver för att bibehålla friskt hjärt- och kärlsystem, om hjärnan får optimal näring och om din dina cellväggar är tillräckligt genomsläppliga för att ta emot näring via maten eller kosttillskott.
För dig som redan gjort en fettsyreanalys och balanserat dessa i minst 120 dagar. Vi tittar på hur detta förändrat dina värden och ser om du fått ett bättre skydd mot livstilsrelaterad ohälsa och om du förbättrat näringen till hjärna och hjärta samt ökat viskositeten i cellväggarna för optimerat näringsupptag och slaggutrensning.

Eter & Eld

Allt vi upplever under livet lagras i kroppen. Och i perioder kan det bli för mycket i livet. Stress, eller oro kan ta plats i kroppen och samlas det över tid så kan kroppen skicka olika signaler om att den inte mår bra. Mitt mål är att hjälpa kroppen frigöra det som ligger lagrat och som håller dig tillbaks i livet, fysiskt, känslomässigt eller mentalt.

Med kairon reflexologi som verktyg, vilken är en vidareutveckling av den traditionella zonterapin på foten, kan vi nu behandla zonterapeutiskt från kranietopp till tåtopp! Elementläran, som inkluderar människans både fysiska och känslomässiga del, tas med i varje behandling, för att uppnå maximal balans.

Vidare erbjuds regndroppsmassage som en mjukare, men djupgående och effektiv behandling där både kropp och sinne deltar i processen. Eteriska oljor väljs efter respektive klient. Behandlingsmetoderna kan väljas enskilt eller kombineras.

Som ett led i att ytterligare stärka kroppens självläkande kraft, ditt immunförsvar, som egentligen är det som gör hela förändringsarbetet, rekommenderas ibland också kosttillskott. Din kropp kan behöva hjälp på traven för att klara att bygga ditt framtida jag. Både fysiskt och mentalt.

Varmt välkommen!

Puhelin 0733770718
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Endast tidsbokningar.

Öppet
mån - ons kl 8.00-17.00
fre kl 8.00-16.00
Osoite
Hantverkaregatan 46
374 37 Karlshamn
Karlshamn (Byggnad med Tandläkare/Sjukgymnast)
Avaa Google-kartoissa 🗗