Mitä haluat varata?

Varmt välkomna till oss på Femme Salong

Kom in till oss för att prova på någon av våra behandlingar vi erbjuder:

Massage
• Cellulitbehandling
• Fransförlängning

Permanent hårborttagning
• Vaxning
• Ansiktsbehandlingar
• Hudvård
• Färgning av fransar & bryn
• Microneedling

• Fillers med IRI Medical Pen


Hos oss blir ni väl omhändertagna och får professionella behandlingar av utbildad och godkända terapeuter och vidareutbildar oss med jämna mellanrum.


Ni hittar även oss på Facebook: femmesalong
          Instagram: femmesalong
Varmt välkomna! 

Klarna
Offers online payment with Klarna

📚UTBILDNING

Hyaluronpen IRI® MEDICAL PEN från YAVU är av medicinsk grad och högkvalitativ.

Vi är YAVUs exklusiva partner här i Sverige. Just nu kan det finnas andra aktörer på den svenska marknaden som säljer/ håller kurser. Det kommer endast finnas YAVU-trainers som har ett avtal med oss kunna sälja YAVU IRI Medical Pen på den svenska marknaden. Varför vi skriver detta inlägg är att det har varit lite otydligt kring vilka som äger varumärket i Sverige. Vill du säkerställa att du går till en godkänd YAVU Trainer(för att sälja YAVU IRI Medical Pen på den svenska marknaden) så kontakta oss. Vi söker även efter fler som önskar hålla kurser inom denna teknik (begränsad antal) Kravet är att man ska ha förkunskaper inom hudens anatomi samt erfarenhet från branschen. Skicka din intresseanmälan redan idag på femmesalong@gmail.com

Förkunskaper: Hudterapeut, undersköterska eller annan likvärdig utbildning, även erfarenhet från skönhetsbranschen

Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranschen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar (dock inte lika djupt ner i dermis som med injektiosnteknik)

Med Hyaluronpen kan vi ge ökad volym för läppar , rynkor och linjer med riktiga fillers.
Hållbarheten beror på typ av fillers som används de flesta håller 6-12 månader men bäst brukar vi säga 4 till 6 månader eftersom personer kan ha olika livsstil och förutsättningar.

Man kan också tillämpa serum med hyaluronpen för att boosta huden

Hyaluronpen Kurs

Teori
Praktik

Diplom: Efter utbildningen ska man utföra 5 behandlingar vars resultat/ bilder skall skickas in till oss. Efter att vi godkänt resultaten utav ditt arbete så erhåller du diplom.


Startpaket: IRI Medical Pen av det högkvalitativa märket YAVU (från Tyskland) 10ml fillers ingår (ca 10 beh) för 23.000kr ex moms.(Totalt 28.000kr ex moms inklusive kurs och startpaket
Om du först vill gå kursen i IRI® MEDICAL PEN. Kursen kostar 5000kr ex moms. Du får en högklassig utbildning framtagen utav YAVU i Tyskland som står bakom originalet av Hyaluron pen - IRI® MEDICAL PEN. Tyvärr finns det många kopior på marknaden, så säkerställ alltid att det finns en gedigen tillverkare och märke på din Hyaluron Pen, en Hyaluron Pen kan inte bara heta just Hyaluron Pen om det finns en tillverkare/märke bakom. Om du ska gå och köpa en ny bil så vill du med högsta sannolikhet inte köpa en bil som bara heter ”bil” utan köpa/välja bland olika märken/ modeller såsom KIA, Ford eller Ferrari. Detta medför att du vet att det finns en tillverkare som tar ansvar för säkerhet och kvalité, man får vidare en bra garantiperiod osv.

YAVU IRI® MEDICAL PEN har 24 månaders garanti!*


Många säljer just kopior utav IRI® MEDICAL PEN (som bara kallas Hyaluron Pen) tillsammans med kurser som då kostar allt ifrån 11000kr till 15000kr. Är det en sådan apparat man vill investera i så kan man lika gärna efter kursen köpa denna på eBay för 500kr. Obs! Detta avråder vi starkt ifrån pga säkerhetsrisker vid behandling med en apparat som saknar info om tillverkare. Vi vill endast med denna förklaring ovan ge en tankeställare till er alla som funderar kring detta.

Vill du arbeta med bra resultat så behövs följande
1. Gedigen utbildning
2. Original apparatur
3. Anpassad fillers


Förkunskaper: Hudterapeut, undersköterska eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet från skönhetsbranschen (efter individuell bedömning)


Diplom: Efter utbildningen ska man utföra 5 behandlingar med IRI Medical Pen, vars resultat/ bilder skall skickas in till oss. Efter att vi godkänt resultaten utav ditt arbete så erhåller du diplom. Obs! Diplom kan endast erhållas om man väljer att jobba med IRI Medical Pen.

Vid ej förköp av IRI Medical Pen erhålles inte heller 10ml fillers.

*skall användas på rekommenderat sätt för att garantin ska gälla

💉FILLER

Filler utan nålar är en helt ny revolution inom skönhetsbranschen

Den arbetar med en kraft på 800 km/h och öppnar en mikrokanal i huden som för in fillern under huden från epidermis till dermis. Fillern fördelas jämnt och bildar inga klumpar. Metoden är säker som inte ger några bestående
biverkningar. Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att
fästa sig på plats. Behandlingen är i stort sett smärtfri och ingen bedövning behövs (vill man så kan Emla/ Tapin appliceras 30min innan behandling om man inte vill att det ska kännas minsta lilla).

Med denna teknik kan vi behandla läppar, nasolabialaveck och andra små rynkor runt munnen. I behandlingen ingår
1ml fillers och man kan välja att behandla bara läppar (för riktigt fylliga läppar) eller nasolabialaveck. Men man kan också välja att fördela 1ml på både läppar och nasolabialaveck.

Massagebehandlingar

Lyxig helkroppsmassage
Härlig ryggmassage inklusive vibrationsmassage

Massage

G5® CELLUTEC är den perfekta ledaren av djupvävnadsplacering som är idealisk för avkoppling av spända muskler, förbättrad hudkontur och hjälp med viktminskning.
Röstade som den bästa celluliterbehandlingen av "Vad är bäst för dig" kommer G5® CELLUTEC Cellulite Massage att
bryta ner fettinnehåll och celluliter
smidigt mjuka hudens struktur
förbättra blodcirkulationen
vara utmärkt för toning
Den ökar lymfflödet, bryter ner envis fetthalt, minskar utseendet på celluliter, ökar produktionen av Elastin och Kollagen, förbättrar blodcirkulationen.
G5 massage är bra för *Spända och förkortade muskler.
*Uttröttade muskler.
*Kramper.
*Muskelobalans och dålig hållning.
*Inskränkt eller abnorm rörlighet.
*Cirkulationsstörningar.
*Spänningshuvudvärk.
*Ischiasbesvär.
*Reumatiska besvär (dock ej om det påverkar ryggraden).
*Träningsvärk.
*Kontrakturer – sammandragningar.
*Svullnad (ödem) p.g.a. dålig lymfcirkulation.
*Myoser – muskelknutor.
*Myofaciala triggerpunkter.
*Rehabilitering.
*Förebyggande.
*Allmän avslappning
Massage med G5 passar bra för personal och yrkesarbetande som har enformiga, ansträngande och/eller belastande kroppsställningar i sitt arbete. Massage med G5 förebygger arbetsskador spänningar och smärtor samt förhindrar besvär.
Jag erbjuder friskvårdsmassage med specialutvecklade G5 vibrationsfrekvens. G5 ger en unik djupverkande vibrationsmassage av bl.a. muskulaturen i rygg och nacke. Behandlingen inleds med kort uppvärmning av musklerna med hjälp av infravärme. Därpå följer massage med olika applikationer som använder optimala frekvenser, för att få maximal avslappning av de berörda musklerna!

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Den klassiska ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna som du kan hitta på alla salonger. Här kombinerar man djuprengöring med en härlig ansiktsmassage och även plockning av brynen.
Behandlingen inleds med rengöring och en hudanalys där din terapeut tittar på din hud för att konstatera vilken hudtyp just du har. När rätt produkter valts fortsätter behandlingen med peeling, ånga och portömning. Efter att alla orenheter klämts bort formas brynen och sedan fortsätter behandlingen med en härlig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en mask och en passande kräm.

AVANCERADE BEHANDLINGAR

NYHET!!!BB GLOW BEHANDLING✨✨✨
Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen. Behandlingseffekt som man når:

Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
Stimulering av kollagenproduktion
Ökar hudens elasticitet
Ger näring och hydratisering
Föryngring, återfuktning och lyftning
Minskar antalet fina rynkor
Minskar porer
Förbättrar hudens naturliga skydd
Ökar jämn hudfärg
Berikar huden med antioxidanter
Neutraliserar fria radikaler BB Glow behandling passar inte om du har:

Cancer
Nerver, vårtor, papillom i behandlingssområdet;
Blodkoagulationssjukdomar, blodsjukdomar;
Akuta infektionssjukdomar
Graviditet och amning
Akuta inflammatoriska processer
Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis)
Bildandet av hypertrofiska och keloida ärr
Inflammerad akne;
Öppna sår och brännskador
Epilepsi
Allergi mot komponenter
Feber
Med försiktighet vid diabetes och herpes.
Efter en BB Glow behandling skall man undvika kosmetiska- och/eller laserbehandlingar i en månad.
Har man redan gjort någon kosmetisk och/eller laserbehandling skall man inte göra en BB Glow behandling förrän efter två veckor.
I behandlingen ingår; Renjöring,peeling,portömning ,brynplock,Ledljuslampa 20 min ,avslutar med anpassad hudvård!
Behandling med fokus på resultat. Passar exempelvis den som vill få upp lystern och förbättra hudstrukturen. AHA-syra stimulerar nyproduktionen av kollagen, löser upp förhårdnade hudceller, hjälper huden att binda fukt och kan bleka ned pigmentfläckar. Passar utmärkt som kur-behandling!
Kick Off - porrengöring m. AHA-syra, ca 60 min *Undvik sol i minst 24 h efter behandling
Rengöring, hudanalys, skin scrubber eller diamantpeeling förbereder för syran att penetrera huden.
Ansiktet packas in i en behagligt varm handduk och sedan behandlas hela ansiktet med AHA-syra. Du får en skön, lymfriktig ansiktsmassage.
Vi avslutar med anpassad mask och därefter fuktkräm och ögonkräm. *Kan med fördel göras som kur om 5 ggr, 1-2ggr/vecka i 4-6 veckor.
Förbättrar pigmentförändringar samt ger matt och livlös hud en fräsch och härlig lyster. Rengöring, hudanalys, djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, c-vitamin, elektroterapi, ansiktsmassage, mask, kräm.
För hela ansikte ink. hals.​
45 min.

Ingår rengöring, kemisk peeling, serum/booster och en lugnande mask som dämpar rodnaden i huden.​

Microneedling är en avancerad ansiktsbehandling för många olika hudproblem som ärr, större porer, bristningar, fina linjer och rynkor, pigmenteringar, åldrad och spänstfattig hy. I behandlingen används 22 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så sätt skapa en kontrollerad hudskada. Pennan har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.00 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill säga förbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
På salongen arbetar vi med ett nåldjup mellan 0,25-2,00 mm.


Inför behandlingen: Behandlingen utförs med minsta möjliga obehag. Upp till 0,5mm är nålningen i princip smärtfritt. Själva mikronålningen går snabbt - max 15 minuter. För maximal effekt utföras alltid en peeling på salongen varje gång.
Efter behandlingen: Huden är oftast röd och svullen efterråt men lägger sig efter 1-2 dygn, undvik helst makeup, dusch, bastu och rengöring samt undvik solning på 24h. Byt gärna örngott och rengör dina makeup-borstar för att minska bakterierrisk på huden. Pilla inte på ansiktet på 24h.Behandlingen arbetar
– mot slapp och rynkig hud
– akneärr och stora porer
– pigmentering och solskadad hud

Hudföryngring: 4-6 behandlingar, minst 4 veckors mellanrum
Akneärr/Ärr: 6-8 behandlingar, minst 4 veckors mellanrum
Pris 999kr Paket pris 6 behandlingar 5000

ÖGON & BRYN

Inklusive keratinbehandling som stärker och reparera fransarna. Slipp fransböjare och får böjda fransar upp till 6-8 veckor.​ Önskas färgning av fransar och bryn - kostar det 100:- extra.

Trådning

Trådningen gäller hela ansiktet efter kundens önskemål. Överläpp, haka, panna.
hårborttagning med tråd, gäller överläpp.

VAXNING

VAXNING
Vi erbjuder vaxning på oönskad hårväxt för kvinnor och män. Resultatet varar upp till 4-6 veckor beroende hårets tillväxtfaser. När hårstrået växer ut efter en vaxning upplevs det tunnare och mjukare än en vanlig rakning. Fördelen med vaxning är att slipper irriterad hud, plitor och inåtväxta hårstrån. Håret bör minst 0,5 cm långt för vaxning.

Inför behandling: Använd gärna peeling eller skrubba med lofavante på området du vill vaxa, använd ej kemisk peeling/AHA produkter 2 dagar innan. Vi utför ej på inflammerad eller solbränd hud.
Efter behandling: Ej dusch, deo, body lotion, träna, basta eller sola på 24h, ej kemisk peeling/AHA på minst 2 veckor.
Vi erbjuder vaxning på oönskad hårväxt för kvinnor och män. Resultatet varar upp till 4-6 veckor beroende hårets tillväxtfaser. När hårstrået växer ut efter en vaxning upplevs det tunnare och mjukare än en vanlig rakning. Fördelen med vaxning är att slipper irriterad hud, plitor och inåtväxta hårstrån. Håret bör minst 0,5 cm långt för vaxning.

Inför behandling: Använd gärna peeling eller skrubba med lofavante på området du vill vaxa, använd ej kemisk peeling/AHA produkter 2 dagar innan. Vi utför ej på inflammerad eller solbränd hud.
Efter behandling: Ej dusch, deo, body lotion, träna, basta eller sola på 24h, ej kemisk peeling/AHA på minst 2 veckor.
VAXNING
Vi erbjuder vaxning på oönskad hårväxt för kvinnor och män. Resultatet varar upp till 4-6 veckor beroende hårets tillväxtfaser. När hårstrået växer ut efter en vaxning upplevs det tunnare och mjukare än en vanlig rakning. Fördelen med vaxning är att slipper irriterad hud, plitor och inåtväxta hårstrån. Håret bör minst 0,5 cm långt för vaxning.

Inför behandling: Använd gärna peeling eller skrubba med lofavante på området du vill vaxa, använd ej kemisk peeling/AHA produkter 2 dagar innan. Vi utför ej på inflammerad eller solbränd hud.
Efter behandling: Ej dusch, deo, body lotion, träna, basta eller sola på 24h, ej kemisk peeling/AHA på minst 2 veckor.
VAXNING
Vi erbjuder vaxning på oönskad hårväxt för kvinnor och män. Resultatet varar upp till 4-6 veckor beroende hårets tillväxtfaser. När hårstrået växer ut efter en vaxning upplevs det tunnare och mjukare än en vanlig rakning. Fördelen med vaxning är att slipper irriterad hud, plitor och inåtväxta hårstrån. Håret bör minst 0,5 cm långt för vaxning.

Inför behandling: Använd gärna peeling eller skrubba med lofavante på området du vill vaxa, använd ej kemisk peeling/AHA produkter 2 dagar innan. Vi utför ej på inflammerad eller solbränd hud.
Efter behandling: Ej dusch, deo, body lotion, träna, basta eller sola på 24h, ej kemisk peeling/AHA på minst 2 veckor.

Öronhåltagning

Håltagning, per hål inklusive örhänge 1 Hål 249kr 2 Hål 399kr (30 min)Ink rengöringsservetter(värde 49kr)

Femme Salong

Skäm bort dig själv och lyxa till din vardag med någon av våra många behandlingar. Skäm bort din hud med en ansiktsbehandling, vårda din kropp med en härlig massage eller unna dig känslan av att alltid vara sminkad genom att göra en fransförlängning. Oavsett vad du behöver kommer du att bli väl omhändertagen.

Varmt välkommen!

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Måndagar 09:00-17:00
Lördag 09:00-14:00
Söndag Stängt
Osoite
Elsa Anderssons Gata 5
212 44 Malmö
Riseberga
Avaa Google-kartoissa 🗗