Mitä haluat varata?

-50% PÅ FILLERS
-20% PÅ B-TOX

Priserna dras av på plats!
Klarna
Offers online payment with Klarna

Läppar

Naturligt fylliga läppar anpassat efter just dig.

Ord. pris 3499:-
Här formar vi läpparna precis som det låter, som ett hjärta. Markerade linjer och naturlig fyllighet. Underläppen är alltid lite fylligare för ett naturligt resultat .

Ord. pris: 4499:-
Inspirerade av Kylie Jenner där är både under och överläppen lika fylliga. Här jobbar vi med att markera linjerna tydligt och med en tydlig volym.

Ord. Pris: 4499:-
Hjärtformat men i fylligare form än Heart lips. Underläppen är fylligare än överläppen men volymen i Jolie är mer tydlig.

Ord. Pris: 4499:-
Ett naturligt stilfullt resultat som fokuserar på att lyfta tippen mot näsan och forma det efter ansiktets symmetri.

Ord. Pris: 4499:-

Fillers

I behandlingen ingår Konsultation, kindben, käklinje samt haka/näsa. OBS! Tillfällig kampanj.
En behandling för att fylla ut håligheter under ögonen.
Fyller ut och bleker området under ögonen.
Skapa en mjuk och jämn volym på kindbenen som ger ett markerande och snyggt resultat. Det ger ett naturligt lyft för hela ansiktet.

Ord. Pris 4999:-
Skapa en mjuk och jämn volym på käkbenen som ger ett markerande och snyggt resultat. Det ger ett naturligt lyft för hela ansiktet.

Ord. Pris: 5499:-
Näskorrigering med hjälp av fillers kan skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

Ord. Pris: 5499:-
Skulptering och för att förstärka ditt hakparti eller markera din haklinje.

Ord. Pris: 4499:-
Skinbooster är en speciell utformad hyaluronsyra som injiceras i små mängder tunt under huden för att återskapa hudens naturliga fuktbalans. Där drar den till sig vatten och ger långvarig fukt på djupet.

Ord. Pris: 4499:-
Tack vare Sustained Release technologin och Novel Peptide technologin kan man effektivt reducera fettcellerna och på så vis minimera fettdepåerna på det önskade området. Detta är ett utmärkt alternativ till dig som inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp

Områden att behandla:
Haka
Armar
Insida lår
Mage
Kinder

Ord. Pris: 9499:-
Priset är från. Antalet ådernät/kärl och storleken avgör hur många behandlingar som behövs.
Med hjälp av en injektion framtagen för att behandla och skulptera större områden på kroppen finns nu ett alternativ till den traditionella operationen av rumpan.

Ord. Pris: 9999:- (10 ml)

B-tox

B-tox används för att behandla rynkor och veck i huden. Det b-tox gör är att tillfälligt förlama och minska muskelns funktion där av minskas muskelaktiviteten som i sin tur gör att huden blir slätare.

Ord. Pris 2999:-
Extra område: 999:-
Korrigerar formen av ansiktet.

Ord. pris från: 5999:-
Fokus på området runt näsan.

Ord. Pris: 3499:-

Fillersklubben Sthlm

Vår injektionsbehandlare Vanessa har arbetat med fillers under en lång tid. Med en gedigen bakgrund och bland annat utbildningar från stjärnläkaren Dr Zackally.

Vanessa fokuserar på att ge kunden en ärlig och tydlig målsättning, och med hjälp av en speciell teknik forma med tydliga men naturliga drag.

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Rindögatan 21
115 58 Stockholm
Nordic Brows
Avaa Google-kartoissa 🗗