Mitä haluat varata?

Varmt välkommen till Forever Beauty! 
Ni hittar oss på Wallingatan 29 i Centrala Borlänge.

Forever Beauty ägs av Jenny Hallkvist och startades år 2008 som enskild firma, salongen har funnits sedan år 2009 och i år firar vi 10-års jubileum! Tusen tack till alla våra trogna kunder som gör detta möjligt! Vi är så tacksamma och glada över förtroendet att få framhäva er skönhet varje dag. Vi är idag flera egna företagare under samma tak som arbetar tillsammans, på Jennys i Falun och Borlänge, med samma mål och passion: Att framhäva Din skönhet och ge dig vardagslyx med toppkvalité!

Vi som arbetar är alla egna företagare och Professionellt utbildade och Diplomerade i alla behandlingar vi utför. Detta innebär att du kontaktar den person du har din behandling hos vid frågor och funderingar. Alla direktnummer står längst ned på denna sida. Vi värdesätter personlig service och finns här för dig till 100%. Hittar du ingen passande tid i bokningskalendern, mejla eller smsa oss så hittar vi en tid.

Kontaktuppgift till Din stylist:
Vänligen ring den du bokat tid hos vid frågor gällande din behandling.
Övriga ärenden vänligen ring Jenny, ägaren.

VD & ägare Jenny Hallkvist
(Telefon: 070-2976135)
 
Fransar (Dipl. 2009), Naglar (Dipl.2014), Makeup (Dipl. 2008),
Hårstylist (Dipl. 2015) och Spraytan (Dipl. 2015).

Anna Akwila Strandberg
Telefon: 070-742 60 02

Fransar (Dipl. 2017) Spraytan (Dipl. 2017), Naglar Trainee 2018.

Maria Larsson
Telefon: 072-712 88 82
Naglar Trainee, Fransar Trainee, Spraytan Trainee

Du är välkommen till oss för påfyllning av fransar, även om du gjort dina fransar hos någon annan salong/hemmafixare tidigare.

~ ERBJUDANDE OKTOBER! ~
Gör spraytan med en kompis och ni två betalar endast 500 kr! Ordinarie pris 700 kr!
Ange rabattkod: DOUBLETAN

BRUDSTYLING - BRÖLLOP
Bröllopspaket för brudstyling till den stora dagen samt möhippor bokas via mejl, du är även välkommen att ringa för mer info, men vänligen läs den grundläggande infon på hemsidan först. Vi är väldigt mån om att denna dag ska bli perfekt för dig och vill därför prata med bruden.

MÖHIPPA / FEST
Besök även FLOWDalarna www.flowpole.se för att se hur du kan kombinera din FEST, MÖHIPPA, med Forever Beautys skönhetsbehandlingar och FLOWDalarnas roliga & fartfyllda dans aktiviteter! 

We love spraytan!!
Vi har arbetat med Spraytans sedan år 2015. Vi använder ekologiska färger som garanterar dig en snygg naturlig solbränna utefter dina önskemål!

Vi är välutbildade Spraytanartister. Detta innebär att vi sprayar din tan manuellt för att du ska få en perfekt tan! Så  nu behöver du ej oroa dig över att solen ska skina, vi ger dig solbrännan du önskar på bara 15 minuter med ekologisk, återfuktande färg! Ingen risk för cancer! 

VÅRA YRKESUTBILDNINGAR
Vi har cerftifierad yrkesutbildning till Fransstylist samt Spraytanartist. Söker du nytt jobb inom skönhetsbranschen? Välkommen att läsa mer om våra yrkesutbildningar på www.foreverbeauty.se

Vår skönhetsskola har certifierade utbildningar som är godkända av SEYF, vilket innebär att du får en professionell och Certifierad utbildning hos oss. Läs mer om våra utbildningar på hemsidan. Jenny har arbetat med skönhet sedan år 2008 & är den som håller i våra professionella utbildningar. Vi alla älskar skönhet & vi strävar alltid efter att vidareutbilda oss för att du ska få den senaste tekniken samt de bästa & säkraste skönhetsbehandlingarna som ger dig de resultat du vill ha!

OBS!
Var noggran och läs igenom våra villkor innan du kryssar i rutan. Avbokning ska ske senast 24 h innan bokad behandling, annars debiteras FULLT pris för avsedd behandling. Du avbokar med din avbokningskod, ej via mejl. Har du tappat koden är de ditt ansvar att informera oss i tid annars blir du debiterad.


Klarna
Offers online payment with Klarna

Fransar & Bryn

Bryn färg + form / plockning
Vi färgar, formar och plockar dina bryn.

Tvätta gärna av dina bryn innan behandlingen.
Vi färgar dina fransar för en intensiv mascaralook.
Frans och bryn färgning + formning / plockning av bryn.

Färgen håller ca 6-8 veckor. För bästa hållbarhet ha inge vatten på fransar och bryn inom 24h efter behandlingen.

Kom till behandlingen utan mascara tack.

Permanentböjning av den egna fransen. Fransarna rullas runt en liten skumrulle i anpassad storlek. Permanentvätska i geleform penslas på. Håller i 6-8 v. beroende på var fransens växtfas befinner sig i. Ger en vaken & pigg blick tillsammans med färgning av dina fransar. Rekommenderas till kunder som har ganska långa egna fransar och som vill få ett lyft på dessa för att se piggare ut.

Bara Lash Lift utan frans färgning 595:-
Ta bort fransförlängning
Vi hjälper dig att ta bort din fransförlängning skonsamt.

Vi rekommenderar ej att du drar loss dina fransar eller själv försöker ta loss dom. Risken är då stor att du skadar dom rejält.

Vi rekommenderar en färgning i samband med borttagning för att få nytt liv i dina egna fransar och maximal längd av dina egna när fransförlängningen tas bort. Samt vi rekommenderar dig att köpa vårat fransserum för att ge dina fransar extra vitaminer och styrka.

Naglar

Trainee behandling! Passa på att få ett bättre pris hos vår Elev som är under träning inför slutprov som nageldesigner!

Vi använder Gelé & tippar. Färger du kan välja på är clear, ljus naturell rosa, beige toner och ca 20 andra helfärgade färger, allt från trendiga färger till neon till vanliga toner..

Vänligen kom utan nagellack när din behandling startar.
Trainee behandling. Passa på att boka återbesök på dina naglar hos vår elev under träning inför slutprov som nageldesigner!

Bokas om du endast behöver fylla i ny gele vid utväxten och få ny glans. Du väljer utseende mellan hellackad färg eller naturell. OBS! om Ni behöver göra nån ny nagel, skriv det i meddelande så jag vet.

Eget ansvar att boka ny tid innan naglarna blir så långa att dom börjar lossna. En bra tid att boka är när naglarna växt ut ca 3 mm från nagelbanden.
Förlängning av nageln med gele + design/nailart. Skicka gärna ett mejl med vad du önskar för design/nailart eller ta med en bild när vi ses.
Borttagning av utväxt Shellac, + att vi lägger ett nytt fräscht Shellac i valfri helfärg.
Gele - Nagelförlängning (naturella/färgad gele)

Vi använder Gelé & tippar. Färger du kan välja på är clear, ljus naturell rosa, beige toner och ca 20 andra helfärgade färger, allt från trendiga färger till neon till vanliga toner..

Vänligen kom utan nagellack när din behandling startar.
Borttagning av gele, arbetsmetod beroende på geletyp.
Putsning och filning av ev. släpp och utväxtkant. Nytt fräscht gellack och glans penslas på.
Detta är endast för våra kunder. Gör du nagelförlängning någon annanstans men ändå vill laga nagel hos oss så kostar det 150 kr.
Fila form, polerar, nagel olja, handkräm, lack.

Vill du ha Gellack (istället för vanligt lack) så kostar detta 70 kr extra. Gellack är ett permanent lack och ger samtidigt en förstärkning till den egna nageln.
Gelebaserat lack som härdas i UV/ledljus. Finns flera fina färger att välja på. Sitter ca. 2 veckor!

Tänk på att ta bort gammalt nagellack innan du kommer på din behandling, eller kom 15 min innan din tid för att ta bort gammalt lack på salongen. Tack på förhand!

Bokas om du endast behöver fylla i ny gele vid utväxten och få ny design. OBS! om Ni behöver göra nån ny nagel, skriv det i meddelande tack så vi kan förlänga tiden. 50 kr extra per ny nagel.
Återbesök nagelförlängning (Naturell/färg) eft. 3-6v


Bokas om du endast behöver fylla i ny gele vid utväxten och få ny glans. Du väljer utseende mellan hellackad färg eller naturell. OBS! om Ni behöver göra nån ny nagel, skriv det i meddelande så jag vet.

Eget ansvar att boka ny tid innan naglarna blir så långa att dom börjar lossna. En bra tid att boka är när naglarna växt ut ca 3-4 mm från nagelbanden.

Singelfransar

Franshampo och rengöringsborste ingår hos Anna

Singelfransar ger dig volym & fylligare fransar. Vi fäster syntetfransar en och en på egna fransen. Det finns olika tjocklekar, längder & böjningar av fransar, allt för att vi ska kunna forma dina fransar efter dina önskemål. Påfyllningen sker sedan var 3:e till 4:e vecka i normala fall. Vill du ha dom helt perfekta jämt kan du fylla på varannan vecka. Du ansvarar själv för att boka in din påfyllning.

För bästa resultat rekommenderar vi färgning av fransar, boka då in permanent fransförlängning + färgning. Då får även dina nedre fransar färg och dina babyfransar vilket ger ett ännu fylligare resultat. Färgning rekommenderas sedan göras var 6-8e vecka.
Påfyllning efter varannan vecka. Vid en Liten påfyllning bör du ha mer än hälften av dina konstfransar kvar.
Vi reserverar oss att ta 750 kr om du har färre en 15 fransar kvar per öga.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande.
Denna behandling utförs av vår Trainee, elev på salongen som är under professionell utbildning.

Singelfransar ger dig volym & fylligare fransar. Vi fäster syntet och silkesfransar en och en på den egna fransen. Det finns olika tjocklekar, längder & böjningar av fransar, allt för att vi ska kunna forma dina fransar efter dina önskemål. Påfyllning sker sedan var 3:e till 4:e vecka i normala fall. Vill du ha dom helt perfekta jämt kan du fylla på varannan vecka. Du ansvarar själv för att boka in din påfyllning. Minst 15 fransar kvar per öga, om mindre betalar du 895 kr för påfyllning inom 5 veckor.

För bästa resultat rekommenderar vi färgning av fransar, boka då in permanent fransförlängning + färgning. Då får även dina nedre fransar färg och dina babyfransar vilket ger ett ännu fylligare resultat. Färgning rekommenderas sedan göras var 6-8e vecka.
Boka denna tid om du vill ha en Mellan påfyllning 75 minuter.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Har du tappat fler fransar än du brukar så är 45 min för kort tid. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Om du har frågor kring dina fransar, du ex. Tappar för fort eller måste ta mediciner m.m kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 795 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.
Boka denna tid om du vill ha en Stor påfyllning 90 minuter.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Om du har frågor kring dina fransar, du ex. Tappar för fort eller måste ta mediciner m.m kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 895 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.
Singelfransar ger dig volym & fylligare fransar. Vi fäster syntet och silkesfransar en och en på den egna fransen. Det finns olika tjocklekar, längder & böjningar av fransar, allt för att vi ska kunna forma dina fransar efter dina önskemål. Påfyllning sker sedan var 3:e till 4:e vecka i normala fall. Vill du ha dom helt perfekta jämt kan du fylla på varannan vecka. Du ansvarar själv för att boka in din påfyllning. Minst 15 fransar kvar per öga, om mindre betalar du 895 kr för påfyllning inom 5 veckor.

För bästa resultat rekommenderar vi färgning av fransar, boka då in permanent fransförlängning + färgning. Då får även dina nedre fransar färg och dina babyfransar vilket ger ett ännu fylligare resultat. Färgning rekommenderas sedan göras var 6-8e vecka.
Singelfransar påfyllning 45 min (liten)

Boka denna tid för en liten franspåfyllning. Normala fall efter ca 2-3 veckor.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Har du tappat fler fransar än du brukar så är 45 min för kort tid. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Om du har frågor kring dina fransar, du ex. Tappar för fort eller måste ta mediciner m.m kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 795 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.
Singelfransar påfyllning 60 min (mellan)

Boka denna tid om du vill ha en Mellan påfyllning 60 minuter.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Har du tappat fler fransar än du brukar så är 45 min för kort tid. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Om du har frågor kring dina fransar, du ex. Tappar för fort eller måste ta mediciner m.m kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 895 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.
Singelfransar påfyllning 75 min (stor)

Boka denna tid om du vill ha en stor påfyllning av singelfransar 75 minuter. Normalt efter 4 veckor (Vi rekommenderar EJ att det går mer än 4 veckor mellan påfyllning).

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Om du har frågor kring dina fransar, du ex. Tappar för fort eller måste ta mediciner m.m kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 895 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.

Volymfransar

Ett snabbfix av dina fransar, vid överrenskommelse.
Detta är alltså ingen behandling du ska göra kontinuerligt utan detta är ifall du vill piffa till dig extra till ex. ett event, en fest eller liknande mellan dina vanliga påfyllningar av fransar.
Boka denna påfyllning om du vill ha en liten påfyllning, normalt efter max 2 veckor.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Har du tappat fler fransar än du brukar så är 60 min för kort tid.
Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.
Boka denna påfyllning om du vill ha en mellan påfyllning, normalt varannan - var 3:e vecka.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Har du tappat fler fransar än du brukar så är 75 min för kort tid.
Minst 15 fransar kvar per öga, om mindre betalar du 895 kr.
Boka denna påfyllning om du vill ha en mellan påfyllning, normalt var 3:e -var 4:e vecka.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning.
Minst 15 fransar kvar per öga, om mindre betalar du 895 kr.
Franshampo och rengöringsborste på ingår hos Anna.

Med denna teknik kan man bygga upp till 5 st lösfransar på den egna fransen istället för att fästa en lösfrans på en egen fransen. Vilket ger en slående volym!

För bästa resultat rekommenderar vi färgning av fransar, boka då in permanent fransförlängning + färgning. Då får även dina nedre fransar färg och dina babyfransar vilket ger ett ännu fylligare resultat. Färgning rekommenderas sedan göras var 6 vecka.
Denna behandling utförs av vår Trainee, elev på salongen som är under professionell utbildning.

Senaste tekniken inom permanent fransförlängning! Istället för att fästa en lösfrans på en egen frans så kan man med denna teknik bygga upp till 5 st lösfransar på den egna fransen! Vilket ger en slående volym!

Vi använder flera tunna fransar (0.05/0.07mm) som fästs på din egen frans & det är extra bra för dig som har sköra fransar.

Volymfransar kan byggas så att det ger dig en Hollywood look med upp till 5 ggr mer volym än singlemetoden. Har du glest med fransar hjälper volymfransar dig att få en fyllig look.

Senaste tekniken inom permanent fransförlängning! Istället för att fästa en lösfrans på en egen frans så kan man med denna teknik bygga upp till 5 st lösfransar på den egna fransen! Vilket ger en slående volym!

Vi använder flera tunna fransar (0.05/0.07mm) som fästs på din egen frans & det är extra bra för dig som har sköra fransar.

Volymfransar kan byggas så att det ger dig en Hollywood look med upp till 5 ggr mer volym än singlemetoden. Har du glest med fransar hjälper volymfransar dig att få en fyllig look.

Volymfransar påfyllning 45 min (liten)

Boka denna påfyllning om du vill ha en liten påfyllning, normalt efter max 2 veckor.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Har du tappat fler fransar än du brukar så är 45 min för kort tid. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Senaste tekniken inom permanent fransförlängning! Istället för att fästa en lösfrans på en egen frans så kan man med denna teknik bygga upp till 5 st lösfransar på den egna fransen! Vilket ger en slående volym!
Vi använder flera tunna fransar (0.05/0.07mm) som fästs på din egen frans & det är extra bra för dig som har sköra fransar.
Volymfransar kan byggas så att det ger dig en Hollywood look med upp till 5 ggr mer volym än singlemetoden. Har du glest med fransar hjälper volymfransar dig att få en fyllig look.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 895 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.

Volymfransar påfyllning 1h (mellan)

Boka denna påfyllning om du vill ha en mellan påfyllning, normalt efter ca 3 veckor.

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Har du tappat fler fransar än du brukar så är 60 min för kort tid. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Senaste tekniken inom permanent fransförlängning! Istället för att fästa en lösfrans på en egen frans så kan man med denna teknik bygga upp till 5 st lösfransar på den egna fransen! Vilket ger en slående volym!
Vi använder flera tunna fransar (0.05/0.07mm) som fästs på din egen frans & det är extra bra för dig som har sköra fransar.
Volymfransar kan byggas så att det ger dig en Hollywood look med upp till 5 ggr mer volym än singlemetoden. Har du glest med fransar hjälper volymfransar dig att få en fyllig look.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 895 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.

Volymfransar påfyllning 75 min (stor)

Boka denna påfyllning när du vill fylla på rejält! Normalt efter ca 4 veckor. (vi rekommenderar EJ att du kommer med färre mellanrum än 4 veckor).

Tänk på att vi vill göra vårat bästa och ge dig perfekta fransar, detta kan vi endast göra om du bokar tillräckligt lång tid på din påfyllning. Vi reserverar oss mot att ta 895 kr om du kommer med färre än 15 fransar kvar.

Senaste tekniken inom permanent fransförlängning! Istället för att fästa en lösfrans på en egen frans så kan man med denna teknik bygga upp till 5 st lösfransar på den egna fransen! Vilket ger en slående volym!

Vi använder flera tunna fransar (0.05/0.07mm) som fästs på din egen frans & det är extra bra för dig som har sköra fransar.

Volymfransar kan byggas så att det ger dig en Hollywood look med upp till 5 ggr mer volym än singlemetoden. Har du glest med fransar hjälper volymfransar dig att få en fyllig look.

OBS! Om du gjort fransar på annan salong tidigare och vill göra påfyllning hos oss vänligen skriv de i meddelande, du betalar då hos oss 895 kr för påfyllning. Detta för att vi i de flesta fall får ta bort och göra om för att ge dig perfekta fransar.

Spraytan

Spraytan erbjudande - Kom Två Betala endast 500 kr!

Ta med en vän och betala endast 500 kr för er båda två!

Erbjudandet gäller 8h färg. Om ni önskar snabbfärg betalar ni 50 kr extra/person. Ni måste välja samma färgton på detta härliga erbjudande!

Är du NY Spraytankund? Vi hjälper dig med råd om färgval så att du ska få den solbränna du önskar. Är du stammis kommr du med önskemål så blandar vi den färg du önskar.

Vad är Spraytanning?

Din kropp besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun – precis som ett äpple gör när du har bitit det!

Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla i ca en vecka genom att återfukta den varje dag.

LÄS NOGA:
Att tänka på innan Spraytanning
Skrubba huden dagen innan.
Rakning/vaxning senast 24h innan.
Ingen Lotion, parfym eller deodorant samma dag som behandling.

LÄS NOGA:
Att tänka på efter Spraytanning
Ta med mörka löst åtsittande kläder.
Vänta minst 8h innan du duschar (väljer du snabbfärg kan du duscha redan efter 1-4h).
Ingen fysisk aktivitet under de första 8 timmarna efter behandling.
Torka dig lätt med handduk efter dusch, "peela" ej med handduken. Smörj in huden efter varje dusch.
Trainee behandling, av våra duktiga trainees som övar inför slutprov!

Vad är Spraytanning?

Din kropp besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun – precis som ett äpple gör när du har bitit det!

Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla i ca en vecka genom att återfukta den varje dag.

LÄS NOGA:
Att tänka på innan Spraytanning
Skrubba huden dagen innan.
Rakning/vaxning senast 24h innan.
Ingen Lotion, parfym eller deodorant samma dag som behandling.

LÄS NOGA:
Att tänka på efter Spraytanning
Ta med mörka löst åtsittande kläder.
Vänta minst 8h innan du duschar (väljer du snabbfärg kan du duscha redan efter 1-4h).
Ingen fysisk aktivitet under de första 8 timmarna efter behandling.
Torka dig lätt med handduk efter dusch, "peela" ej med handduken. Smörj in huden efter varje dusch.
Trainee behandling, av våra duktiga trainees som övar inför slutprov!

Vad är Spraytanning?

Din kropp besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun – precis som ett äpple gör när du har bitit det!

Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla i ca en vecka genom att återfukta den varje dag.

LÄS NOGA:
Att tänka på innan Spraytanning
Skrubba huden dagen innan.
Rakning/vaxning senast 24h innan.
Ingen Lotion, parfym eller deodorant samma dag som behandling.

LÄS NOGA:
Att tänka på efter Spraytanning
Ta med mörka löst åtsittande kläder.
Vänta minst 8h innan du duschar (väljer du snabbfärg kan du duscha redan efter 1-4h).
Ingen fysisk aktivitet under de första 8 timmarna efter behandling.
Torka dig lätt med handduk efter dusch, "peela" ej med handduken. Smörj in huden efter varje dusch.
Spraytan Halvkropp
Antingen överkropp eller underkropp.
Kostnad 150 kr.

Är du NY Spraytankund? Vi hjälper dig med råd om färgval så att du ska få den solbränna du önskar. Är du stammis kommr du med önskemål så blandar vi den färg du önskar.

Vad är Spraytanning?

Din kropp besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun – precis som ett äpple gör när du har bitit det!

Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla i ca en vecka genom att återfukta den varje dag.

LÄS NOGA:
Att tänka på innan Spraytanning
Skrubba huden dagen innan.
Rakning/vaxning senast 24h innan.
Ingen Lotion, parfym eller deodorant samma dag som behandling.

LÄS NOGA:
Att tänka på efter Spraytanning
Ta med mörka löst åtsittande kläder.
Vänta minst 8h innan du duschar (väljer du snabbfärg kan du duscha redan efter 1-4h).
Ingen fysisk aktivitet under de första 8 timmarna efter behandling.
Torka dig lätt med handduk efter dusch, "peela" ej med handduken. Smörj in huden efter varje dusch.
Spraytan Helkropp - duscha efter 8h
Ordinarie pris 300 kr.

Är du NY Spraytankund? Vi hjälper dig med råd om färgval så att du ska få den solbränna du önskar. Är du stammis kommr du med önskemål så blandar vi den färg du önskar.

Vad är Spraytanning?

Din kropp besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun – precis som ett äpple gör när du har bitit det!

Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla i ca en vecka genom att återfukta den varje dag.

LÄS NOGA:
Att tänka på innan Spraytanning
Skrubba huden dagen innan.
Rakning/vaxning senast 24h innan.
Ingen Lotion, parfym eller deodorant samma dag som behandling.

LÄS NOGA:
Att tänka på efter Spraytanning
Ta med mörka löst åtsittande kläder.
Vänta minst 8h innan du duschar (väljer du snabbfärg kan du duscha redan efter 1-4h).
Ingen fysisk aktivitet under de första 8 timmarna efter behandling.
Torka dig lätt med handduk efter dusch, "peela" ej med handduken. Smörj in huden efter varje dusch.

Spraytan Helkropp - duscha redan efter 1 h
Ordinarie pris 350 kr.

* Du kan duscha redan efter 1 timme (ljusbrun), 2 timmar (mellan brun) eller 3 - 4 timmar (mörk solbränna). OBS: din solbränna kommer att fortsätta att fördjupas efter duschen.


Vad är Spraytanning?

Din kropp besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun – precis som ett äpple gör när du har bitit det!

Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla i ca en vecka genom att återfukta den varje dag.

LÄS NOGA:
Att tänka på innan Spraytanning
Skrubba huden dagen innan.
Rakning/vaxning senast 24h innan.
Ingen Lotion, parfym eller deodorant samma dag som behandling.

LÄS NOGA:
Att tänka på efter Spraytanning
Ta med mörka löst åtsittande kläder.
Vänta minst 8h innan du duschar (väljer du snabbfärg, alltså denna velocty så kan du duscha redan efter 1-4h).
Ingen fysisk aktivitet under de första 8 timmarna efter behandling.
Torka dig lätt med handduk efter dusch, "peela" ej med handduken. Smörj in huden efter varje dusch.

Spraytanartist Utbildning

OBS! Ange ordernummer i bokningen som ett meddelande.

Under denna praktiska utbildning lär du dig hur du hanterar maskinen, vätskor och det viktigaste av allt: Tekniken bakom den perfekta fuskbrännan. Du lär dig hur du sprayar dina kunder för att få ett så bra resultat som möjligt. Denna utbildning är mycket viktig och nästan nödvändig om du inte har använt en manuell maskin tidigare eller har spray tanning som behandling. Utbildningen äger rum i Falun och är ca. 2 timmar lång. Vi hittar en tid tillsammans för utbildningen. Du får ett diplom efter din utbildning som visar att du har genomgått VANI-T / MoroccanTan standard Spray Tanning utbildning.


OBS! Har du köpt startpaketet på stockholmbeauty.com ingår denna i paketpriset.

Forever Beauty Skönhetsstudio

NAGLAR, FRANSAR & BRYN, SPRAYTAN, MAKEUP, HÅRSTYLING, ELEVBEHANDLINGAR, BRÖLLOPSPAKET

YRKESUTBILDNING: Diplomerad Fransstylist SEYF Certifierad yrkesutbildning. Diplomerad Spraytanartist!

För mer info besök: www.foreverbeauty.se

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Öppet:
Tidsbokning MÅN-SÖN online eller sms.

Om vi ej svarar i telefon 0702976135 vänligen skicka ett sms med ditt ärende så återkopplar vi snarast.
Osoite
Wallingatan 29
784 33 Borlänge
centrum
Avaa Google-kartoissa 🗗