Varaa Privatkurs grund, 2 pers. 120 min , 2.200,00 kr

Allt fokus på er två och er löpteknik under två timmar. Det är här ni börjar om ni vill ha en privatutbildning för två personer istället för att gå en gruppkurs. Precis som grundkursen i liten grupp får ni här lära er ett effektivare rörelsemönster så att ni kan springa snabbare och längre samtidigt som ni minskar belastningen på knän och höfter.

Passar för: Både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Det är här ni sätter grunden, teoretiskt och praktiskt, hur löpsteget och kroppen funkar för att bli så energieffektiv som möjligt.

Är det jobbigt? Nej, inte ett dugg. Vi ägnar oss åt teoriprat och teknik- och koordinationsövningar som inte alls är jobbiga. Ni blir inte trötta och behöver inte ha bra kondition.

Vad ingår: Flera filmningar och filmgenomgångar, tryckt kursmaterial, tillgång till mängder med extramaterial på låst sida på springsnabbare.se med förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och massor av övningsfilmer. Bland annat.

Omfång: 2 timmar

Antal deltagare: 2 person

Plats: Frösundaviks allé 15. Hotellbyggnaden längst in på gatan. Ingång på gaveln till vänster, delad lokal med Aktivitus.

Pris: 2 200 kr inklusive kursmaterial och lösenord till övnings- och faktabank på springsnabbare.se.

Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swisch: 123 223 34 92. Skriv då vem och vad det avser!
OBS: Betalning ska ske innan din analys/kurs.

PortratOktober2018t.jpg

Fredrik Zilléns kurslokal

Specialist på löpteknik och löpträning. Utbildningar, kurser och föreläsningar för alla som springer, från nybörjare till elit samt utbildningar för naprapater, personliga tränare, löptränare, mm i hur de på bästa sätt ska hjälpa sina kunder med löprelaterade skador och ökad effektivitet.

Plats: I den stora hotellbyggnaden i slutet av gatan. Ingång på gaveln på vänster sida.

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Frösundaviks allé 15
169 03 Solna
Avaa Google-kartoissa 🗗