Mitä haluat varata?

Varmt välkommen till oss på Hudcompagniet Sollentuna!
OBS: Hos hudterapeuten Febronia är det nu FULLBOKAT. Måndag 23 december t.om måndag 6 januari är hon ledig.
Åter på salongen 7 januari. 

Välkommen in tills oss för att unna dig välgörande
behandlingar för hela kroppen och få energi till att må bra.
Vi som arbetar här på salongen är alla utbildade inom våra olika områden. Vi brinner för våra yrken och vill förmedla en härlig känsla och upplevelse för dig när du är här hos oss. 
Vi innehar även behandlingsförsäkring!

Vi finns här för dig. Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor och funderingar. Oftast sitter vi upptagna i behandlingar och kan därför inte alltid svara i telefon. Men Du kan alltid maila eller lämna ett meddelande på telefonsvararen, så återkommer vi vid tillfälle. 

Våra kunder är viktiga och värdefulla för oss, vilket innebär att vi har
dörren låst när vi utför behandlingar.
För att du som kund ska ha vår fulla uppmärksamhet.
Nästa gång kanske det är Du som ligger i behandlingsrummet och blir
omhändertagen. Därför önskar vi att ni meddelar
oss i förväg vid besök.

Har du frågor eller hittar du ingen tid som passar, känn dig varmt välkommen att kontakta oss på 072 - 164 28 40 eller info@hudcompagniet-sollentuna.se så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt.

VIKTIGT!
-Avbokning måste ske minst 24h innan behandlingstillfället.
-Avbokning sker via Bokadirekt / Ring oss på 072 - 164 28 40
-Vid avbokning senare än 24h debiteras 50 % av ordinarie behandlingsbelopp.
-Vid uteblivet besök debiteras 100% av ordinarie behandlingsbelopp. 
Klarna
Offers online payment with Klarna

Hudvård

En renande ansiktsbehandling för ungdomar under 20 år, med fokus på djuprengöring av huden. I behandling ingår:
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ögon- och ansiktsmask samt avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

En mycket effektiv behandling för alla. Efter en grundläggande hudanalys, skräddarsys ansiktsbehandling utifrån ditt behov. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, omedelbar lyster och fräschör.

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask samt avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.
Låt oss skräddarsy en behandling som vi tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst. ❤️
Längd: 60 - 90 min
Pris: 700 - 1.500kr
SYNERGI+ Deep Wash Technology 395,00 kr
Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. Huden rengörs i tre olika steg med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

SYNERGI+ Active Skin Techonlogy 795,00 kr
I denna behandling skapas en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett, tillsammans med någon av gelerna Keep It Bright - All U Need. Bohreffekten ger sänkt pH-värde i vävnaden vilket medför att hemoglobinet stimuleras att frigöra syre och att blodkärlen expanderar. Den ökade blodcirkulationen och syrehalten i blodet leder till ökad cellförynelse och friskare hud.

SYNERGI+ Keep It Young Technology 695,00 kr
Detta handtag med traditionell radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt. Radiofrekvens är en smärtfri,icke-kirurgisk metod. Radiofrekvensen värmer upp pch stimulerar kollagenet i huden. Värmeutveckligen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen reparerars och återhämtar sig. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnad och mörka ringar runt ögonen dämpas.

SYNERGI+ Deep Inject Technology 1.095,00 kr
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar hoch stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Nedslussning av Renew Yourself (Hyaluronsyra) påskyndar metabolisen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, reducerar fina linjer och rynkor, återfuktar och ger en fin lyster i huden.

Skriv i noteringar, vilket handtag du önskar.
Önskar du att bli behandlad med flera olika handtag? Välj en kombinationsbehandling. Skriv på noteringar vilka handtag du önskar.

Deep Wash + Active Skin: 1.145 :-
Deep Wash + Keep It Young: 1.045 :-
Deep Wash + Deep Inject: 1.445 :-
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young: 1.795 :-
Deep Wash + Keep It Young + Deep Inject: 2.095
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young + Deep Inject: 2.795:-
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation.
Konsultation ska alltid bokas innan påbörjad behandling! Där vi b.la går igenom vad du som kund vill uppnå för resultat, och därefter lägger upp en behandlingsplan.
Traditionella IPL-system arbetar med korta och intensiva ljuspulser. Cellox-teknologin är en revolutionerande utveckling av denna befintliga teknologi som dels medför att styrkan och intensiteten i ljuset byggs upp blixtsnabbt, dels att ljuset bibehåller en stabil och jämn energi under hela pulsen. Genom att Cellox stabiliserar ljuset på detta sätt blir behandlingarna både effektivare och, framför allt, smärtfria! Genom att man kan använda en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat.
Enstaka kärl & pigment: 350 kr
Handrygg: 400 kr
Kinder: 450 kr
Kinder & haka: 600 kr
Ansikte: 800 kr
Dekolletage: 1000 kr
Ansikte: 750 kr
Ansikte & hals: 900 kr
Ansikte, hals & dekolletage: 1.200 kr
Dekolletage: 800 kr
Handryggen: 400,00 kr

Cellox 20 IPL/LASER- Permanent hårborttagning

VI bjuder på konsultation och konsultation ska alltid bokas innan påbörjad behandling! Där vi b.la går igenom vad du som kund vill uppnå för resultat, och därefter lägger upp en behandlingsplan. Området du önskar att behandla ska vara orakat vid konsultation.
Haka
15 min 250,00 kr
Hals
15 min 250,00 kr
Rygg
30 min 1.000,00 kr

Omorphia 20

Fettreducering/Cellulitreducering/Huduppstramning.

Vi bjuder på konsultation. Konsultation bokas innan behandlingen påbörjas. Där vi går igenom Dina mål & lägger upp en plan samt går igenom tekniken.

Behandlingen görs i en kur på 10 behandlingar på 5 veckor, 2 gånger i veckan. Konsultation bokas innan behandlingen påbörjas. Där vi går igenom Dina mål & lägger upp en plan samt går igenom tekniken.

Vad är Omorphia 2.0? En estetisk kroppsskulptering med säker kavitationsteknik. Ultraljudspulserna passerar bara de vävnader (hud och fett) man vill komma åt och behandla. Den risk som vissa anser finnas med traditionell kavitation, och som medfört att tekniken och behandlingsmetoden ifrågasatts i vissa länder, har härigenom minimerats med Omorphia 20. När fettcellerna väl sprängts sönder av ultraljudet smälts fettpartiklarna med Omorphias andra handtag och tekniker. Denna kombination av behandlingstekniker ger en smärtfri och riskfri bodyshaping utan kirurgiska ingrepp.

För priser, hänvisar vi till hemsidan.
www.hudcompagniet-sollentuna.se

MASSAGE

Lymfmassage 90 MIN
Passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domning eller trötthetssymptom. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning, lätta tryck i lymfflödets riktning och ev koppning (om man vill). Ibland använder man något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Man brukar uppleva sig som lättare i kroppen efter lymfmassagen. Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen löser upp.
Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet.
I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan för att få fart på systemet. När man sen fått ett bra resultat kan det räcka att gå på behandling var fjärde-femte vecka för att hålla igång lymfsystemet. Jag rekomenderar 90 min Lymfmassage för bästa effekt så man i lugn och ro hinner gå igenom hela kroppen.
+
Ansiktsmassage 15 MIN
En stunds mjuk och avkopplande ansiktsmassage inspirerat av naturlig facelift. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får lite massage.
Lyxig egentid som DU är värd!
(Ta gärna bort ev smink före behandlingen.)
Lymfmassage passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domning eller trötthetssymptom. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning, lätta tryck i lymfflödets riktning och ev koppning (om man vill). Ibland använder man något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Man brukar uppleva sig som lättare i kroppen efter lymfmassagen. Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen löser upp.
Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet.
I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan för att få fart på systemet. När man sen fått ett bra resultat kan det räcka att gå på behandling var fjärde-femte vecka för att hålla igång lymfsystemet.
Lymfmassage passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domning eller trötthetssymptom. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning, lätta tryck i lymfflödets riktning och ev koppning (om man vill). Ibland använder man något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Man brukar uppleva sig som lättare i kroppen efter lymfmassagen. Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen löser upp.
Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet.
I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan för att få fart på systemet. När man sen fått ett bra resultat kan det räcka att gå på behandling var fjärde-femte vecka för att hålla igång lymfsystemet. Jag rekomenderar 90 min Lymfmassage för bästa effekt så man i lugn och ro hinner gå igenom hela kroppen.
En stunds mjuk och avkopplande ansiktsmassage inspirerat av naturlig facelift. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får lite massage.
Lyxig egentid som DU är värd!
(Ta gärna bort ev smink före behandlingen.)
Massage av halva kroppen. Du väljer själv vilka kroppsdelar rygg, ben, mage, armar, nacke, dekolletage/bröst och ev avslutning med ansikte/huvud.

Klassisk massage.
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk.
Ge dig själv lite egentid, det är DU värd.

Förutom en härligt avkopplande stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen. Fram- och baksida.

Klassisk massage.
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk.
Ge dig själv lite egentid, det är DU värd.

Förutom en härligt avkopplande stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen. Fram- och baksida. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, händer, bröst och nacke.

Klassisk massage.
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk.
Ge dig själv lite egentid, det är DU värd.

Förutom en härligt avkopplande stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen (60 min) och en avkopplande ansikts- och huvudmassage (15 min) som avslutning. Lyxig egentid som DU är värd! Varmt välkommen.

Helkropp
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, händer, bröst och nacke.

Ansikte och Huvud
En stunds mjuk och avkopplande ansiktsmassage inspirerat av naturlig facelift. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får lite massage.
Lyxig egentid som DU är värd!
(Ta gärna bort ev smink före behandlingen.)

Förutom en härligt stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen (70 min) och en avkopplande ansikts- och huvudmassage (20 min) som avslutning. Lyxig egentid som DU är värd! Varmt välkommen.

Helkropp
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, händer, bröst och nacke.

Ansikte och Huvud
En stunds mjuk och avkopplande ansiktsmassage inspirerat av naturlig facelift. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får lite massage.
Lyxig egentid som DU är värd!
(Ta gärna bort ev smink före behandlingen.)

Förutom en härligt stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt

Naglar

För naglar som inte är gjorde hos mig behövs denna behandling kombo-bokas med Nytt set, antingen förstärkning eller förlängning, eller gellack.
Materialet tas skonsamt bort och området kring naglarna snyggas till.
Har du naglar sedan innan från en annan salong, meddela detta i kommentarsfältet vid bokningen.


Betalningsalternativ:
Ej Kort
Denna behandling behöver kombo-bokas med Förlängning, förstärkning eller gellack!

• Priser
Fransk / Fade - 10;- extra/nagel
Marmor - 10;- extra/nagel
Handmålad nailart - 25;- extra/nagel
Swarovski smycke - 25;- extra/nagel
Swarovski helnagel - 70;- extra/nagel
Förstärker naturliga nageln med byggelé och valfri färg.
Glitter ingår i denna behandling!
Extra kostnader kan tillkomma om naglar med design önskas!

Betalningsalternativ:
Swish
Kontant

Naglar med design behövs kombo-bokas med behandlingen ’Design’. (priser för design naglar finns i beskrivningen under den rubriken)
Påfyllning av förstärkning.
Glitter ingår i denna behandling!
Extra kostnader kan tillkomma för naglar med design!

Betalningsalternativ:
Swish
Kontant

Naglar med design behöver kombo-bokas med behandlingen ’Design’(priser finns i beskrivningen)
Manikyr med gellack.

Ta gärna bort ev. nagellack innan du kommer på din behandling.

Betalningsalternativ:
Kontant & Swish
Gellack med fransk manikyr.
Eget nagellack tas bort innan behandling!

Betalningsalternativ:
Swish
Kontant
Föflängning av nagel med tipp i valfri längd och färg.
Glitter ingår i denna behandling.
Förlängning med mall kostar 50-100;- extra beroende på längd!
Extra kostnader kan tillkomma om naglar med design önskas!

Betalningsalternativ:
Swish
Kontant

Naglar med design behövs kombo-bokas med behandlingen ’Design’. (priser för design naglar finns i beskrivningen under den rubriken)
Påfyllning på tidigare naglar som är gjorda hos mig.
Glitter ingår i denna behandling!
Har du tappat mer än fyra naglar räknas det som - Nytt set Förlängning -
Extra kostnader kan tillkomma om naglar med design önskas!

Betalningsalternativ:
Swish
Kontant

Naglar med design behövs kombo-bokas med behandlingen ’Design’. (priser för design naglar finns i beskrivningen under den rubriken)

Öronhåltagning

Pris ett hål: 200 kr
(ingår ett örhänge samt en förpackning rengöringsservetter)

Pris två hål: 350 kr
(ingår två stycken örhängen samt rengöringsservetter)

För öronhåltagning krävs förälders medgivande för kunder under 18 år.

I samarbete med Blomdahl Medical. Ett företag som specialiserat sig på att ta fram örhängen och annan utrustning utifrån medicinska aspekter. Syftet är att minska både allergirisken och risken för infektioner vid öronhåltagning.

Produktionen av örhängen sker under strikta hygieniska förhållanden, i lokaler som skyddas från föroreningar genom bland annat övertryck och mikrofiltrerad luft. Produkterna monteras och förpackas automatiskt, för att sedan skickas vidare för sterilisering enligt samma rutiner som används för medicinsk utrustning.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Hudcompagniet Sollentuna

Hos oss kan du unna dig själv välgörande behandlingar för kropp & själ. Välkommen att boka egen tid hos oss, få slappna av för en stund och känna att tiden bara är din. En skönhetssalong med ditt välbefinnande i fokus! Vi ser hud- och kroppsvård som ett led i en friskare och härligare tillvaro för alla, kvinnor som män! Välkommen in tills oss för att unna dig välgörande behandlingar för hela kroppen och få energi till att må bra ♥

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Vi anpassar våra öppettider efter bokningar. Måndag - fredag.
Osoite
Hertig karls väg 13
192 68 Sollentuna
Sollentuna
Avaa Google-kartoissa 🗗