Mitä haluat varata?


Klarna
Offers online payment with Klarna

Föreläsningar

Fördjupad personlig Utveckling är en workshop för dig som vill "växa inifrån och ut". Det vill säga du som är redo att utmana dig själv mentalt, känslomässigt, fysiskt och själsligt!

Workshopen ger möjlighet att släppa taget om det gamla och omfamna det nya, förändringar och utveckling. Poängen är att efter denna workshop kunna ta mer plats i sitt eget liv och bli ännu mer av den du egentligen är.

Dagen kombineras av föreläsningssekvenser, gruppdialog och praktiska övningar. Inga förkunskaper krävs. För ytterligare information går det bra att ringa / smsa 070-26088 12.

Te och frukt ingår. Var och en tar med / köper egen lunch.
En kväll med inspiration från Hawaii i kombination med en titt på "fördjupad personlig utveckling". Dessutom lite information och intresseundersökning inför kommande Hawaii retreat resa! Under kvällen finns även mamaki te, hawaiiansk gurkmeja, böcker och andra produkter att köpa.

Inspired by Hawaii

Välkommen till Inspired by Hawaii - företaget som inte bara är din länk till paradiset på jorden, utan även till en fascinerande kultur full av stolthet, styrka och effektivitet!

Inspired by Hawaii erbjuder:
Utbildningar och Föreläsningar
Hawaii inspirerad coaching
Hawaii Produkter
Lomilomi Massage

Besök gärna www.inspiredbyhawaii.com för mer information

Aloha / Välkommen!

Puhelin 070-2608812
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Ibland kan det finnas tider som inte är inlagt i kalendern - ring/smsa 070-2608812 eller maila kontakt@inspiredbyhawaii.com

www.inspiredbyhawaii.se
Osoite
Västra Stationsgatan 10 D
821 43 Bollnäs
Open in Google Maps 🗗