1. Hem
  2. Massage Åkersberga

Jenny Gunn Massage AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(253 betyg)
Sågvägen 12, 184 40, Åkersberga
Vill du komma tidigare än din bokad tid? Akut-, eller kompliceratfall? Hör av dig på 0706588872 eller maila mig på jenny.gunn@jgmassage.se . Läs mer på www.jennygunn.se . Fascia Repatterning™ Behandling Den djupaste formen av bindvävsmassage - ända ner på cellnivå. Det är en behandlingsteknik som återställer sjuk och ihopklistrad fascia till dess friska egenskaper. Endast fingertopparna används, vilket gör att jag når djupare in i vävnaderna. Förutom behandlingen ger jag Dig råd om hur du kan förebygga återkommande besvär. Från kroppsställning till gångstil, arbetsställning till vardagssysslor.
5796

Boka tjänst

Fascia Repatterning™

  • Fascia Repatterning™ 50min
    50 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Fascia Repatterning™ 80min
    80 minuter, 2 000 krMer info
    Boka
  • Fascia Repatterning™ 110min
    110 minuter, 2 500 krMer info
    Boka

Bukbehandling

  • Bukbehandling 50min
    50 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Bukbehandling 80min
    80 minuter, 2 000 krMer info
    Boka
  • Bukbehandling 110min
    110 minuter, 2 500 krMer info
    Boka

Foglossning Behandling

  • Foglossning Behandling 50min
    50 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Friskvårdsmassage

  • Friskvårdsmassage 30min
    30 minuter, 1 000 krMer info
    Boka

Gravidmassage Terapeutisk

  • Gravidmassage Terapeutisk (50min)
    50 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Gravidmassage Terapeutisk (80min)
    80 minuter, 2 000 krMer info
    Boka
  • Gravidmassage Terapeutisk (110min)
    110 minuter, 2 500 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Jenny Gunn
4.9
(253 betyg)
Grundare av Fascia Repatterning™

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
253 betyg
Pia R.
till Jenny Gunn
Jenny är otroligt duktig hennes händer och kunskap gör underverk. Det känns så bra efter bara 1 behandling av ryggen och nacken.

Visa mer

Helena 5.
till Jenny Gunn
Kunde göra vissa rörelser smärtfritt efter besöket hos Jenny idag. Helt otroligt 🙌 Tack ☺️

Visa mer

Carina G.
till Jenny Gunn
Fantastiskt behandling med fingertoppskänsla för vad min kropp behöver just nu. Tack Carina

Visa mer

Josefina F.
till Jenny Gunn
Det är en märklig känsla att plötsligt bli smärtfri - men fantastisk.

Visa mer

Om företaget

All massage är bra för kroppen. Det ökar cirkulationen och gör att lugn och ro-hormonet oxytocin utsöndras. Det som skiljer Jenny Gunns metod Fascia Repatterning™ från traditionell behandlande massage är att den har en mer långvarig effekt. Den gör att kroppens vävnader återställs till normal rörlighet, kraft och smärtfrihet. Fascia är näthinna som sammanfogar, paketerar och separerar cellerna till olika vävnader såsom muskel, sena, organ, blodkärl, nervtråd m.m.. Den omsluter helt enkelt hela kroppen, det finns varken början eller slut. När kroppens muskler och vävnader mår bra glider de smidigt mot varandra. Stress, sjukdom, skada, stillasittande, fel livsstil m.m. kan leda till att fascian förlorar sin naturliga struktur, elasticitet och glidförmåga. Man kan jämföra det med att åka längdskidor med rätt eller felvallade skidor. Med rätt valla kan du ta ut rörelserna till fullo, du har full kraft och din ansträngning omsätts till fart framåt. Om du ger dig ut och åker med fel valla är det svårt att få flyt i rörelserna och om du har långt att åka kommer du att bli trött och få ont. Fascia Repatterning™ avlägsnar slaggprodukter från vävnaderna och återställer naturlig struktur, elasticitet och rörlighet. Förutom massage får du också tips och råd för hur du själv kan arbeta förebyggande med rörelser, ergonomi och träning. Så vet du om du skulle ha nytta av Fascia Repatterning™: -Du får återkommande besvär trots regelbundna behandlingar av olika former -Du känner dig stel när du vaknar på morgonen och känner att du blir rörlig först när du har ”kommit igång” -Du upplever att du inte har full rörlighet i exempelvis ryggen -Du stelnar lätt till om du har suttit still -Det känns hårt och stelt när du kramar musklerna -Du har ärrvävnad som hindrar dig i rörelse -Du känner dig stum i exempelvis benen eller andra delar av kroppen -Du får mjölksyra lätt och långvarig

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07065888 XXVisa nummer

  • Sågvägen 12, 184 40, Åkersberga