Mitä haluat varata?

Vi rekommenderar!

Nu när hösten gör entré, prova gärna på en varm, skön och avslappnande Hotstone massage. Klarna
Offers online payment with Klarna

Value cards

Intensivkur nbe massage 30d.
Jennie Silfvertegen, 3.000,00 kr, value 3.560,00 kr Lisätietoa
Detta är ett förmånligt erbjudande till dej som vill gå varje vecka eller kanske mer, på den fantastiska massagebehandlingen nbe.
Detta kurkort är på 4 ggr och giltigt 30 dagar. (60min)
5 kort på massage 60 min
Jennie Silfvertegen, 2.520,00 kr, value 3.150,00 kr Lisätietoa
Upptäck effekten av regelbunden massage. Köp fem kort. Du betalar för fyra gånger och får fem! Ett kurkort är giltligt i 6månader.
5 kur kort NBE 1000 behandling
Jennie Silfvertegen, 3.560,00 kr, value 4.450,00 kr Lisätietoa
NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att jag kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på eventuella spänningar. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.

Köp ett 5kurkort, du betalar för fyra. Kuren är giltlig i 6 månader.
...more cards
Show all card offers at Klosterpraktiken

Profylaxkurs

Profylaxkurs för blivande föräldrapar.

Ni tränar på andning och avslappning, massagetekniker under förlossningen, vi går igenom förlossningens olika faser och mycket mycket mer.

Kursen är upplagd på 2 tillfällen då vi träffas 3 timmar åt gången.

Observera att bokningen gäller per person.

Pris 945kr/person, frukost ingår i kurspriset.

För mer info se hemsidan: www.profylaxmedpetra.se

Klassisk Massageterapi

En mjukgörande massage för dina fötter och vader.
Avslappnande massage där du kan ligga på mage tack vare specialkudde som är anpassad till den gravida kvinnan.
Avslappnande massage där du som gravid kan ligga på mage tack vare en specialkudde som är anpassad till den gravida kvinnan.
Här är inte avslappning i fokus, utan massagen har ett högre tempo och upplevs lite hårdare. Perfekt uppladdning till träning eller match.
Fascia/bindvävs töjning.
Rengörande kroppspeeling med kärnor från palmträd. Avlägsnar döda hudceller och orenheter från hudytan samtidigt som tillväxten av nya celler stimuleras. Huden blir mjuk och slät och får en fin lyster. Efter att scruben avlägsnats så får du en massage behandling med NBE apparatur som värmer gott!
Rengörande kroppspeeling med kärnor från palmträd. Avlägsnar döda hudceller och orenheter från hudytan samtidigt som tillväxten av nya celler stimuleras. Huden blir mjuk och slät och får en fin lyster. Efter att scruben avlägsnats blir du insmord och lätt masserad av en luxuös kroppsolja som återfuktar och gör huden mjuk och len. Oljan är baserad från växtriket och ökar hudens fuktbalans och ger fin lyster och näring.
Denna typ av terapi är Svensk massage i kombination med släta, uppvärmda stenar. Dessa heta stenar används sedan i en mjuk och lugn massageteknik. Värmen som kommer från stenarna ger en fridfull och lugnande effekt bra för nervsystemet och blodcirkulationen.
Gravidmassage har många goda fördelar. Detta är en spabehandling som släpper på spänningar och ökar välbefinnandet. me & mini är Svensktillverkade produkter med naturligt innehåll, allt för att du ska känna dig helt trygg och säker under din behandling.
Gravidmassage är otroligt avstressande och kan göra att du sover bättre, får bättre humör , och mindre ont i rygg. Helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler. Dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter.
Produkter som används motverkar bristningar och gör huden mer elastisk.
Lämplig från graviditets vecka 12 fram till förlossning
Underbar behandling i väntan på bebisen!
Gravida behandlas inte före v12. Även efter förlossningen är gravidmassagen ett bra sätt att återhämta sej efter den fysiska och känslomässiga påfrestningen av en förlossning. Detta är en perfekt gåva till den gravida eller nyblivna mamman.
NBE är ett revolutionerande koncept för effektivare massagebehandlingar. Med appraturen NBE 1000 är det möjligt att åstadkomma en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad att arbeta med. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.
Behandlingsområden
Anti-stress
Lymfdränage
Muskelbehandling
Muskelmassage

NBE står för Nannic Beautifying Energy. Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) görs skönhetsbehandlingar för kroppen och ansiktet med hjälp av Radiofrekvens och värme, dvs elektromagnetiskt estetiska, diatermiska behandlingar.
NBE upplevs som en ljuvlig massage och är väldigt gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten mycket hållbara. De masserande rörelserna görs i mjuka cirklande rörelser, vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en behaglig värme vilket ökar njutningsgraden ytterligare. Kunder med djupt spända muskler har särskilt stor fördel nbe.
NBE tillför energi till vävnaden , detta aktiverar kroppens kylningssystem , vilket ökar produktens genomträngningsförmåga som renar vävnaden och ökar metabolismen. behandling triggar det i gång till exempel fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande .

Osteopati

Klassisk massage med inslag av Osteopatisk behandling
Klassisk massage med inslag av Osteopatisk behandling

Samtalsterapi

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Det kan kännas både tungt, orättvist och meningslöst. Då behöver man sätta ord på sina problem och dela dem med någon. För din trygghet har jag tystnadsplikt och som pastor även tystnadsrätt.
Det går alldeles utmärkt att kombinera samtal och massage. Behandlingen blir då 45 minuter samtal och 30 minuter massage.

Palvelut

Ta med din partner så att hen får lära sig hur du kan bli masserad under graviditeten. Hen får testa att massera dig.

Medicinsk massageterapi

Svensk klassisk massage med inslag av medicinsk massageterapi
Svensk klassisk massage med inslag av medicinsk massageterapi
Svensk klassisk massage med inslag av medicinsk massageterapi
En svensk massagemetod som består av en mjuk, följsam beröring. Det är ingen massage i vanlig bemärkelse, där man knådar muskulaturen, utan taktil massage är endast beröring. Metoden används för att skapa välbefinnande, samt reducera oro, stress och smärta. Taktil massage är en behandlingsmetod som passar alla.
Ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker, akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

Kraniosakral terapi

OBS - fr o m 1 februari 2019 är priset 500:- även om du skulle boka via denna kalender!

Jag är under utbildning, därav reducerat pris.

Kraniosakral Terapi är en internationellt väletablerad behandlingsmetod som utvecklats ur osteopatin. Behandlingen är mjuk och varsam och syftet är bl a att hjälpa kroppens förmåga till självläkning. Spänningar och blockeringar i bindväv, muskler och ligament släpper vilket leder till att ben, leder och organ kan återgå till normalt läge och optimal rörelse. Behandlingen är även avslappnande och avstressande.
OBS - fr o m 1 februari 2019 är priset 500:-

Jag är under utbildning, därav reducerat pris.

Kraniosakral Terapi är en internationellt väletablerad behandlingsmetod som utvecklats ur osteopatin. Behandlingen är mjuk och varsam och syftet är bl a att hjälpa kroppens förmåga till självläkning. Spänningar och blockeringar i bindväv, muskler och ligament släpper vilket leder till att ben, leder och organ kan återgå till normalt läge och optimal rörelse. Behandlingen är även avslappnande och avstressande.
Medlem i Massörerna

Klosterpraktiken

Välkommen!

http://www.klosterpraktiken.se/

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Myntgatan 13
553 32 Jönköping
Avaa Google-kartoissa 🗗