Mitä haluat varata?

VARMT VÄLKOMMEN TILL KRAFTENS KÄLLA! 

KURSER
Se hela vårt kursutbud på hemsidan:   http://kraftenskalla.se/kurser.html

VIS ART •  MEDITATION • ÖVRIGT  bokas på hemsidan:  http://www.kraftenskalla.se/
MEDITATION i GRUPP  max 10 pers  18.00 - 22.00 350 kr /person
REGRESSION i GRUPP - Den inre RESAN 18.00 - 22.00  800 kr /person                      ENERGIRENSNING av HUS / LÄGENHET 1200 kr
VIS ART - Måla och släpp själen fri!                                                                                                MEDITATION på DIN ARBETSPLATS?

ÖPPET HUS
Välkommen till KRAFTENS KÄLLA ÖPPET HUS 1 ggn/ månad

För mer information se:  http://kraftenskalla.se/oppethus.html


Klarna
Offers online payment with Klarna

HEALING

Ring för diskussion och information om sessionen och det praktiska.
Här sätter jag mig på den tidpunkt vi har bestämt och kopplar upp för att vara kanalen för Universums helande energi och låta den strömma till dig, den situation du önskar få hjälp med eller kanske till ditt djur. Det är viktigt att den som tar emot Healingen befinner sig i vila. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning sker med bankgiro eller via Swish.

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***
Före sessionen går jag in i ett meditativt tillstånd för att känna vilken form av healing jag skall erbjuda dig. Jag jobbar antingen med Spirituell healing i Ditt energifält, Reikehealing eller Trancehealing då med direktkontakt på kroppen. Alla tre formerna är för att stärka och hela Din kropp och själ, lösa upp blockeringar och fylla på med kraft och styrka.

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***
En helt frisk kropp uttrycker mikrorörelser i sina vävnader. I en kropp som begränsas av ohälsa, begränsas även dessa mikrorörelser. Obalansen kan övergå i ett kroppsligt symtom som t ex kan upplevas som en spänning i muskler, värk, en inflammerad led eller ett belastat organ. En KSterapeut är tränad i att med sina händer registrera de olika avvikelser som kan uppstå i vävnadernas rörelsemönster. Terapeuten assisterar så att kroppen återgår till sina ursprungsrörelser. När vävnaden fungerar utifrån sina originalrörelser skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att börja läka sig själv. Klienter upplever ofta även en positiv reaktion i form av en känsla av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå m.m efter behandlingen.

 

En helande behandling där vi går på djupet för att läka negativa mönster och frisätts kraften i din fysiska kropp. Vi manifesterar kärlek i hjärtat och öppnar upp för den nya tidens energier.
En sann spabehandling för kropp och själ.


*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***
En kraftfull behandling som läker och helar dig på djupet.
En behandling med frekvenser och vibrationer som berör dig i djupet av den du i sanning är och hjälper dig finna stillheten inom dig. Du tonar in på din ursprungsenergi och hittar hem till närvaron i ditt hjärta.
Behandlingen hjälper ditt autonoma nervsystem att switcha om till läge OFF!


*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***

HOLISTISK LIVSSTIL

Vill du ha en privat Mavie konsultation med mig på KRAFTENS KÄLLA?

Är du beredd att satsa på din hälsa och få en positiv förändring i ditt liv?

☆Vill du veta vad den nya dna forskningen visar om hur vi kan minska ärftliga sjukdommar, leva längre, vara friska och dessutom se yngre ut?

☆Vill du veta vilken kost som är den mest optimala för just dig?

☆Vill du veta hur du skall träna för att minimera skador och få bästa resultatet i din kropp?

☆Kanske veta vad din hud behöver för att hålla sig ung och fräsch?

☆Du kanske tom vill veta vad dina personliga styrkor är och hur de går att utveckla än mer?

☆ Dessutom finns en rapport om var du härstammar ifrån som tar dig 6000 år tillbaka i tiden!

Allt detta genom att testa ditt unika dna!

Jag guidar dig denna timma i hur du kan få hjälp att skräddarsy ditt liv och vilka möjligheter som finns för att skapa positiv förändring i din vardag genom medlemskapet i Mavie!
Vi pratar dnatest och hur enkelt det är att göra! Du kommer att få veta allt om hälso och livstilsbenet som vi kan luta oss emot.
Jag visar dig alla fantastiska förmåner som det innebär att bli en del av Mavie!
Dessutom kan du välja att bli en del av vårt fantastiska team: Next>step>Mavie by Kraftens Källa!

Du väljer helt själv! Det finns inga förpliktelser med det här mötet förutom att komma med ett glatt och öppet sinne!
Hälsa och välmående finns här för dig!

MaVie betyder MITT LIV!

Framtiden är redan här!

KURSER

Kväll 18.00-22.00
Har vi varit här förut? Kan händelser från tidigare liv påverka mitt nuvarande? I en regression går du tillbaka till ett tidigare liv. Du kan också gå tillbaka till din barndom eller till en annan viktig tidpunkt eller händelse i det här livet. Detta sker under en djup avslappning. Man kan i tidigare liv eller i barndomen ha upplevt händelser som man inte har bearbetat och därför tagit med sig till det här livet eller om det kommer från barndomen, in i vuxen ålder. Genom att konfronteras med det under en regression kan man lösa upp knutar som orsakar bekymmer för oss, såsom t ex fobier, depressioner, allergier, migrän, relationsproblem. Listan kan göras lång…

Ikväll gör vi en gemensam resa där jag ställer frågorna och du har svaret inom dig. En kväll som syftar till att släppa på de blockeringar som hindrar dig från att gå vidare på din yttre och inre resa. En kväll där vi tillsammans utforskar och ger kärlek till våra cellminnen för att läka och hela.

Är du beredd att ta steget?

Fika ingår

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***

MEDIAL LIVSCOACHNING / VÄGLEDNING

Här kan ni komma 2 eller flera som känner varandra väl och som vill ha den här upplevelsen tillsammans. Jag jobbar på samma sätt som i en enskild medial vägledning men det blir något kortare tid med budskap på varje person än om man har en enskild sittning. Även här har ni möjlighet att ställa frågor om er själva. Som vanligt jobbar jag enbart i kärlek och ljus. En sittning som ger kraft och glädje tillsammans!
OBS! Priset avser per person. Meddela hur många ni kommer.

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***
Jag kopplar upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden. Jag meddelar Dig telefonnummer som gäller för kontakt. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning över bankgiro eller med Swish.

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***
Vi börjar med en avslappnande meditation som jag guidar dig i, syftet är att rena och stärka Din aura. Jag kopplar sen upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden.

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***
Mikaela guidar dig i en Medial rådgivning. Intuition styr hennes mediala arbetet och du får ta emot budskap om både kärlek, ekonomi och livet i stort.

Mikaela är utbildad och certifierad som Medium på KRAFTENS KÄLLA 2018.*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka***
Kom för ett samtal där du får berätta och prata om din situation. Du får råd och tips om hur du kan komma vidare och skapa balans och harmoni i ditt liv. Ibland kan det hjälpa att bara få prata och berätta om sina tankar och sin situation med någon som står utanför den närmaste kretsen, därför är du välkommen på ett samtal med mig där jag låter min intuition få vägleda svaren. OBS boka gärna 2 timmar för längre session.

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***

SEANS

Öppen grupp. Kan bokas individuellt eller för flera personer.
Jag leder er in i en avslappnad meditation som syftar till att fylla på dig med ljus och kraft. Vi bjuder in Andevärlden att vara oss nära i denna sittning vilket resulterar i att alla får ett personligt medialt budskap innan vi avslutar. En kväll för dig som behöver trycka på paus och släppa all stress. Endast föranmälan.

*** Tryck på Kraftens Källa loggan för att komma tillbaka ***

Kraftens Källa

KRAFTENS KÄLLA ett center för spirituella tankar och gemenskap där jag önskar dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper.

En oas som vill inspirera....

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Mån-Fre mellan kl. 9-17
Osoite
Övre Kvarngatan 31b
50433 BORÅS
Villastan
Avaa Google-kartoissa 🗗