Suorita varaus

Palvelu
Maderoterapi kurs 10.625,00 kr
Utövare Kristina och Mirela
Päivämäärä 12.5.2019 (sunnuntai)
Aika 10.00
Peruutus 1 päivä ennen varaustasi
Osoite Spångatan 10B
Yritys
LaDerma (750426-2606) is registered at Västra Rönneholmsvägen 42B, 21741 Malmö.
(5 paikkaa jäljellä)

Jos luot tilin, sinun ei tarvitse kirjata tietojasi jokaisella varauskerralla erikseen – Kirjaudu sisään or sign in with:

Palveluntarjoajan yleiset ehdot
Avbokning för kurs ska ske senast 48 timmar före bokad tid. I annat fall debiteras 2000:-.

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller den terapeut som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

LaDerma

Välkommen till LaDerma klinik - Medicinsk hud terapi. Vår specialitet är djupgående lösningar för hud föryngring, förebyggande av åldrandeprocesser och behandling av acne, pigmentering, rosacea, celluliter och hud bristningar. På kliniken använder vi oss av medicinsk kosmetika samt behandlingar/program från Mesoestetic. Produkterna och programmen inkluderar effektiva och kraftigt verkande ingredienser och säljs endast genom auktoriserade specialister dvs. kosmetologer, läkare och sjuksköterskor där specifika behandlingar väljs efter konsultation med hänseende till hud typ. Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en gratis konsultation.

Bolagsregistrerings adress: Lergöksgatan 46, 21579 Malmö

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Måndag-Fredag 10:00-20:00
Lördag 10:00-15:00
*söndag & helgdagar öppet vid bokning
Osoite
Spångatan 10B
211 44 Malmö
Rådmansvången
Avaa Google-kartoissa 🗗