Mitä haluat varata?

Välkommen till kliniken med den längsta erfarenheten och effektiv utrustning. Mitt namn är Annette Antonius Blom och jag har arbetat med laser sedan 1996 på Lasergruppen, Slottsstadens läkarhus. Vi var som första klinik i södra Sverige att starta med hårborttagning med laser. 
Du kan tryggt vända dig till Lasergruppen. Jag erbjuder kostnadsfria konsultationer. Ring eller boka tid via hemsidan. Jag ser fram emot att få hjälpa dig.
Hos oss kan Du också köpa fantastiska hudvårdsprodukter av märket Neostrata, framtagna av hudläkare. Du är välkommen att boka tid eller titta in och få råd med vilka produkter som passar din hudtyp.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Konsultation

Vid detta besök får du all information om behandling med Light Sheer Duet. Vi kan även göra en provfläck så Du får känna på hur det känns och vad man kan förvänta sig av behandlingen. Inför besöket är det bra om huden är osolad.
IPL M22 kan göra mycket för din hud. Ta bort vidgade blodkärl, jämna ut hudtonen och ge huden mer spänst och lyster. Här får du information och jag får möjlighet att bedöma din hud. Vid behandling är det viktigt att huden är helt blek.
Vid detta besöket kan jag berätta för dig vad Neostratas produkter kan göra för Din hud. Hudvårdsprodukter framtagna av hudläkare. Effektiva produkter med olika serier till allt från känslig hud till en åldrad hud. Även produkter framtagna för dig med t ex rosacea eller acne.

Hårborttagning med laser/kroppsbehåring

Behandling av bikini avser 10 cm från ljumskvecket, ner mellan låren och så långt in som man önskar.
När du behandlar hela ben ingår även behandling av armhålor
När du behandlar hela ben ingår även behandling av armhålor.
Område från navel och ner.

IPL M22/ vidgade blodkärl,pigmentering, ojämn hudton, hudföryngring

Hudföryngring IPL
Vanligaste området som brukar behöva behandling.
Behandling behöver upprepas. Går att upprepa med 3-4 veckors intervall.
Huden på bröstet kan vara märkt av sol och ålder. Med IPL återfår den lyster och jämnhet.
Endast en fläck. Kan endast behandla fläckar i hudens plan, ej upphöjda, ej opigmenterade, ej hormonella.
Upptill 3 fläckar, endast fläckar i hudens plan, ej upphöjda, ej hormonella.
Många tycker att det är på händerna ålderstecknen kommer snabbast. Gör IPL och få en fräschare hud på händerna.

Lasergruppen

Klinik som erbjuder hårborttagning med diodlaser, Light Sheer Duet samt för att reducera kärl, fläckar och för att fräscha upp din hud har vi effektiv IPL M22. Du kan läsa mer och båda systemen,
godkända av FDA, på vår hemsida.
Här kan du också köpa hudvårdsprodukter från Neostrata. Effektiva produkter framtagna av hudläkare. Du kan boka konsultation för att få veta vilka produkter som passar din hud.

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Slottsstadens läkarhus, Fågelbacksgatan 9 C
217 44 Malmö
Avaa Google-kartoissa 🗗