Varaa nyt saadaksesi 20% alennuksen kaikista alla olevista hinnoista. Koskee ainoastaan uusia asiakkaita. Already a customer? Remove

Mitä haluat varata?


Välkommen till Clearskin!


Erbjudanden gäller ej tillsammans med nykundsrabatten på 20%.

Erbjudande Microneedling 1495kr April Månad !


Klarna
Offers online payment with Klarna

Value cards

Alpha Beta Face Peel
Margit Ström, 3.180,00 kr, value 3.885,00 kr Lisätietoa
3ggr
IPL hudföryngring
Margit Ström, 4.800,00 kr, value 6.000,00 kr Lisätietoa
3ggr
KAMPANJ INFUZION SKINBOOSTER: (1 behandling)
Margit Ström, 2.035,00 kr, value 2.395,00 kr
Kur pris 3ggr
...more cards
Show all card offers at Margit Clearskin

Lashlift med färg och keratin by Bexter

Märket By Bexter är ett svenskt märke framtaget av Elisabeth Bexter! Produkterna är veganska och ej testade på djur.
Keratin behandling görs vanligtvis ihop med Lash Lift men kan även göras separat som en extra vårdande boost till fransarna eller ihop med fransfärg. Lash Lift med keratin böjer dina fransar hållbart 10-12 veckor påfyllning 6-8 veckor stärker och vårdar fransarna med keratin och vitaminer, mineraler med upp till 40% och gör fransarna upp till 2-3% längre

Erbjudande!

En innovativ high-tech behandling som ger ansikte, hals och ögonområdet ett omedelbart lyft med tydligt resultat. Nuface avancerade microströmsapparatur återuppbygger ansiktets muskler, ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen samtidigt som ögonbrynen får ett litet lyft. I denna aktiva, avkopplande behandling ingår rengöring peeling, återfuktande ansiktsmask och Nuface mikroströmsapparatur.Din hud kommer att bli fastare,jämnare och stråla av ny luster.

Nyhet

Pro Power Peel är dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling för djupare strukturförbättring. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid

Grov ytstruktur
Fina linjer och förlorad spänst
Tilltäppta/vidgade porer
Ojämn pigmentering

Kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta

För bästa resultat rekommenderas en kur på 3-6ggr som ger hållbara och långsiktiga resultat!

Pris 60 min 1295kr Kur 4-6ggr 1100 kr

Dermafix - Microneedling

Mironålsbehandling för hela ansikte och hals är en metod som stimulerar hudens egen förmåga till självförnyelse genom att skapa transportkanaler som ökar absorptionen av de bioaktivasubstanserna som förs ner.

2695kr Kurpris 2150kr
Effektiv anti-age behandling för ansikte hals och dekolleltage

Behandlingsintervall var 4:e vecka! Kur pris 2635kr
Microneedling är en unik behandlingsmetod som genom hudens naturliga läkningsprocess och med hjälp av bioaktiva substanser ökar produktionen av kollagen och elastin. Behandlingen minskar och motverkar även uppkomsten av acne och acneärr. Även uppkomst av hyperpigmentering samt minskar och jämnar ut pigmentfläckar. Microneedling ger en föryngrande, jämnare och klarare hud.

Behandlingsintervall 2-4 veckor
Antal behandlingar 3-6 stycken
Kur Pris 1675kr

Enstaka områden, Akneärr, ögon, munparti&haka, panna

1295kr Kurpris 1035kr

IonActive power treatment

Intensiv expertbehandling som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker och kraftfullt verkande produkter. Djuprengörande, pigmentutjämnande, spänstgivande, lugnande eller ordentligt fuktgivande - oavsett vilka behov din hud har så hjälper Clearskin dig att skräddarsy den behandling som passar bäst för just dig!

Behandlingen kostar 1145: Kurpris 895:-.

Ansiktsbehandling

Denna lyxiga hudföryngrande behandling för ansikte, hals, ögon-läppområde. Kombinerar Nuface avancerade microströmsapparatur med högteknologiskt Led-ljus som tillsammans ger huden ett naturligt lyft som slätar ut fina linjer och rynkor med synligt resultat. Ansiktskonturen förstärks, huden "plumpas upp" och spänsten förbättras.Ögonområdet och ögonbrynen får ett naturligt lyft samtidigt som läpparna blir fylligare och linjer runt munnen minimeras.
* 80min 1145:-
Behandlingen som alltid är rätt! I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling anpassad efter hudtillstånd, ånga, portömning, plockning av bryn. Bioptron light therapy ansikts-och decolltagemassage, ansiktsmask, hårbottenmassage och Jontophores som ökar absorptionen av hudvårdande produkter och serum!
Dessa behandlingar är anpassade efter den manliga hudens behov i olika tillstånd.
Dermalogicas ProSkin är framtagen för att enkelt kunna utforma effektiva, resultatinriktade ansiktsbehandlingar.Med hjälp av våran mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud med optimal hudhälsa.

Exfoliering
Djuprengörande portömning
Ansiktsmassage
intensivbehandling med serum & masker
Pris 945kr

Ansiktsbehandling / Multivitamin behandling


Din hud får en kraftfull kick med Dermalogicas Age smart behandling som behandlar motverkar och reducerar hyperpigmentering, uttorkning, brist på spänst och lyster!
Innehåller AHA och BHA syra som optimerar cellförnyelsen och exfolieringen! Avslutar med Jontophores som ökar absorptionen av hudvårdande produkter och serum!

Ansiktsbehandling / Medicinska Behandlingar

Infuzion är en revolutionerade behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden! Man för ner hyaluronsyra med hjälp av galvaniserad ström med en patenterad roller som rullas över hudytan. Fyra olika zoner går att behandla : Ansikte, Hals, deccoltage och Händer. Det går även fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet! För ultimat och hållbart resultat (6mån) rekommenderas en kur på 3 ggr med en veckas mellanrum! Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad! Kurpris 1600kr
Detta är en kombibehandling där man först utför en microneedling-behandling. Efteråt utförs Infuzionbehandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Behandlingen ger en ökad kollagenstimulering! Pris 3400kr Kur 2890kr
Infuzion skinnbooster med en kraftfull peeling/microdermabrasion innan som är anpassad efter hudtyp därefter slussas hyaluronsyra ner i huden med hjälp av galvaniserad ström
Pris 2395kr Kurpris 1915kr
Som en kur - 750:- / gång
Denna unika peel är en blandning av 5 olika AHA- och BHA-syror som exfolierar huden och har multifunktionell effekt. Förbättrar hudkonditionen och ger spänst, återfuktar, minimerar rynkor och linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur i en serie om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång/mån. Resultatet ackumuleras för varje behandling.
Som en kur - 970:- / gång
Ansiktspeel med C-vitamin & hyaluronsyramask En riktig De Luxe-behandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat men som även verkar långsiktigt. Den exfolierar huden och verkar porsammandragande, återfuktande, reparerar solskador, minimerar rynkor och hyperpigmentering samt motverkar acne, rosacea och reglerar talgproduktionen samt dämpar rodnad. Därefter appliceras en värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och »plumpar« upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i en kur om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång i månaden. Resultatet ackumuleras för varje behandling Kur Pris 970kr
Som en kur - 595 kr / gång
En specialdesignad Alpha Beta®-behandling som ger ny spänst, minimerar rynkor, återfuktar huden, dämpar eventuell rodnad samt reducerar pigmentfläckar. Halsen och dekolletaget är vanligtvis ett åldersavslöjande område men med regelbunden behandling med Alpha Beta® Peel kan ingen gissa hur gammal du är!

Ansiktsbehandling / Syre behandling

Syret minskar bakterierna som bidrar till hudens tilltäppta porer, samt är porförminskande, reparerande, antibakteriell och läkande. Även bra mot rosacea. Reducerar den skada som framkallats av fria radikaler! Stimulerar kollagen produktion på cellnivå.
En intensivbehandling av linjer, rynkor och oelastisk hud i ansikte och på hals, som ger fantastisk lyster till din hud. Ett aktivt koncentrat med hyaluronsyra slussas djupare ner i huden med hjälp av rent syre. Även kallad “Madonnabehandlingen”
Oxygen ersätter det förlorade syret tillsammans med serumet återuppbygger huden från insidan och ut!

Cavitation Ultraslim / Behandling med Ultraljudsvågor och Vakumlyft

Ultraljudsvågor med vakumslyft utförs som kur 6-12 behandlingar!
Fettreducerande, huduppstramande!
Överarmar,höfter, midja,mage,rumpa ,lår ,insida knä, dubbelhaka!

Microdermabrasion / Hudslipning med kristaller

Den ultimata behandlingen för hudföryngring,linjer,och glåmig hud,pigmentering, får en klarare jämnare hud med lyster. Även mycket effektiv för hud med tilltäppta porer och akneärr.

Fransar & Bryn

Keratinet verkar som laminering av din egen frans, vårdar och stärker fransarna återskapar fransarnas struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare.

Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så dom blir friska från roten till toppen
Samband med ansiktsbehandling 225kr
Samband med ansiktsbehandling 325kr

IPL Behandlingar

IPL är en mycket effektiv behandling för slapp och åldrad hud, rosacea, acne,vissa typer av ärr eller pigmenteringar. Stimulerar kollagenbildningen och lyfter upp huden underifrån.Fastare och jämnare hudton samt en ny lyster. De ytliga kärlen minskas inom några veckor då hudens naturliga process reparerar. Kur mellan 4-6ggr med 4-6 veckors intervall

Priset är från 500 kr
Hår/Pigmentering

Margit Clearskin

Välkommen till Clearskin!
Hudvård är mer än mitt yrke, det är mitt största intresse
Jag har möjlighet att erbjuda dig resultatinriktade, effektiva behandlingar med den senaste teknologin inom hud- kroppsbehandlingar! Hos mig får du värdefulla råd och tips om hur just du kan sköta och förbättra din hud på absolut bästa sätt. Tillsammans kan vi då utvärdera dina resultat och fortsatta behov. Jag ger dig information om de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden och hjälper dig hitta vilka alternativ som passar just dig.

Vidareutbildning är viktigt för mig eftersom forskningen inom hudvård hela tiden går framåt. Det är en utveckling som även speglas i vad jag erbjuder dig som kund. Vill du unna dig något extra inom modern hudvård finns jag här för dig. Du är varmt välkommen att ringa eller besöka mig!

// Margit Ström, auktoriserad hudterapeut

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Måndag och fredag 10.00-18.00 Onsdag 13.00-19.30
Tisdag och Torsdag 10.00- 19.30 Lördag 13.00-16.30
Osoite
Grevturegatan 84
11438 Stockholm
Östermalm
Avaa Google-kartoissa 🗗