Suorita varaus

Palvelu
Yin Yoga Workshop - För ett lugnare sinne och mjukare kropp 395,00 kr
Mindful & Yoga Konstapelsgatan 29
Päivämäärä 2.2.2020 (sunnuntai)
Aika 13.00
Peruutus 23 h 59 min ennen varaustasi
Osoite Konstapelsgatan 29
Yritys
DEGERLUND, ANNA (720605-2024) is registered at TROMTESUNDAVÄGEN 26, 37334 Nättraby.
(Yli 8 paikkaa jäljellä)

Jos luot tilin, sinun ei tarvitse kirjata tietojasi jokaisella varauskerralla erikseen – Kirjaudu sisään or sign in with:

Palveluntarjoajan yleiset ehdot
AVBOKNINGSREGLER

Drop in
Avbokning kan ske senast dagen innan.

Kurser, workshops & retreats
Se evenemangets beskrivning.


Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller den terapeut som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Mindful&Yoga Konstapelsgatan 29

Show contact information
Osoite
Konstapelsgatan 29
371 35 Karlskrona
Trossö
Avaa Google-kartoissa 🗗