Suorita varaus

Palvelu
Personal Shopper
Päivämäärä 1.12.2019 (sunnuntai)
Aika 11.00
Osoite Hyllie Boulevard 19

Jos luot tilin, sinun ei tarvitse kirjata tietojasi jokaisella varauskerralla erikseen – Kirjaudu sisään or sign in with:

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller den terapeut som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

MQ Emporia

Personal Shopper
På MQ guidar vi dej till din personliga stil. Boka din tid idag!

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmö
Avaa Google-kartoissa 🗗