1. Hem
  2. Stylist Nacka

MQ MARQET Sickla

betyg4.8 Fantastiskt bra(5 betyg)
Sickla Galleria, 13134, Nacka
Välkommen till MQ MarQet Personal Shopper Din stil står i fokus under en timmes kostnadsfri rådgivning tillsammans med vår Personal Shopper. Vi bjuder på massor av inspiration och kunskap som hjälper dig till medvetna val och utvecklar känslan för din personliga stil. Boka din tid nu! Vi har infört ett samarbete med Klarna vid bokningstillfället. Detta innebär att du som kund vid bokningstillfället debiteras 1 sek som kommer återbetalas vid besöket. Du visar upp din bokningsbekräftelse när du kommer till butik. Kunder som inte har tillgång till BankID kan ringa in sin bokning alt.boka vid kassan i butik. Har man för avsikt att komma i större sällskap eller om man vill ha butiken för sig själv så ringer man butiken. Varmt Välkomna!
20346

Boka tjänst

Personal Shopper

  • Boka för dig
    60 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • Boka med partner
    90 minuter, Kostnadsfri
    Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
5 betyg
Thomas H.
Jag bokade denna tjänst på vinst och förlust då jag aldrig tidigare använt denna typ av tjänst och absolut inte gillar att handla eller tänka på kläder. Väl på plats möts jag av den fantastiska Tanja som ger ett väldigt trevligt mottagande ståendes bredvid den ställning med kläder hon förberett för mig. Redan där känner jag att detta kommer bli bra, och bra blev det! Efter att ha provat mängder av kläder, som alla passar ihop och de flesta faller mig i smaken, blir den svåra delen av besöket att avgöra vilka av plaggen jag faktiska ska handla och ta med mig hem. Ja, det blev några fler plagg än vad jag hade tänkt men det var det värt särskilt som denna service också innebar 20-procent rabatt på hela köpet! Väl hemma blir fru och tonårsdöttrar imponerade av den nya "garderoben" som stolt visades upp och alla plagg men framförallt helheten och att allt passade ihop fick med beröm godkänt. Tack Tanja, detta gör vi om i höst!

Visa mer

Peter L.
Tanja var fantastisk som personal shopper. Snygga förslag och lyhörd!

Visa mer

Om företaget

Behöver du en ny outfit till jobbintervjun, en uppdaterad basgarderob, eller vill du få en helt ny stil? Boka en Personal Shopper kostnadsfritt, så får du hjälp. Vi jobbar med stil och säsongens trender.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 0864405 XXVisa nummer

  • Sickla Galleria, 13134, Nacka