1. Hem
  2. Massage Stockholm

Naprapatstudion Sandra Almgren Naprapati och Rehab

betyg4.9 Fantastiskt bra(228 betyg)
Engelbrektsgatan 35B, 114 32, Stockholm
Vi finns på Östermalm i Stockholm. Vi erbjuder naprapati och massagebehandlingar för muskel- och ledrelaterade besvär. Vi behandlar effektivt både akuta och mer långvariga smärtproblematiker. Vi ser alltid till helheten och fokuserar på att hitta grundorsaken till ditt besvär för att du ska bli hållbart bättre. Målet är att du ska besvärsfri så snabbt möjligt och därefter får du råd och hemövningar för att motverka att besväret kommer tillbaka i framtiden. Vi erbjuder även Maternity Health by MammaMage som passar dig som upplever besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Sandra Almgren samt min kollega Leg. Naprapat Ida Anstey. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet. Länk till Idas bokningssida: http://naprapatstudionidaanstey.bokadirekt.se/ AVBOKNINGSREGLER: Avbokning senare än 24 timmar före utsatt tid debiteras med fullt pris. Enda undantag från detta är om du blir sjuk eller får förkylningssymptom, men då vill vi ändå att du kontaktar oss så fort som möjligt (läs mer under sjukdomspolicy). Övriga anledningar debiteras fullt pris. SJUKDOMSPOLICY: Du får ej komma på behandling om du är förkyld eller sjuk. Har du sjukdomssymptom måste du avboka din behandling oavsett om avbokningsmarginalen på 24 h passerat eller inte. Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att boka om din tid till nästkommande vecka. Vill du hellre avboka tiden istället för att omboka den till nästkommande vecka debiteras fullt pris. Avbokar/ombokar du mindre än 3 h innan utsatt tid debiteras du oavsett. BETALNING: Betalning på plats sker med Swish eller kort alternativt via Qliro. Vi tar ej emot kontanter. ÖNSKEMÅL OM TID? Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig. Varmt välkommen!
16417

Boka tjänst

Naprapati

  • Naprapat
    40 minuter, 720 krMer info
    Boka
  • Förlängd Naprapatbehandling
    60 minuter, 1 150 krMer info
    Boka
  • Rabatterad Naprapatbehandling/Behandlande massage (ungdom, student, pensionär) 40 min
    40 minuter, 670 krMer info
    Boka
  • Behandlande massage (ej friskvård)
    40 minuter, 720 krMer info
    Boka

Friskvård

  • Friskvårdande massage 40 min
    40 minuter, 850 krMer info
    Boka

Maternity health by MammaMage

  • MammaMage rehab
    40 minuter, 670 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Sandra Almgren
4.9
(228 betyg)
Leg Naprapat
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
228 betyg
Felicia A.
till Sandra Almgren
Sandra är så bra! Är på en resa att bli kvitt långvarigt ryggont, och känner mig trygg med både träningsråden och behandlingen jag får.

Visa mer

Pär L.
till Sandra Almgren
Ett enda besök och nacken känns som ny. Sandra är mycket skicklig.

Visa mer

Lena P.
till Sandra Almgren
Duktig och omtänksam

Visa mer

Sofie G.
till Sandra Almgren
Ingen kommentar på behandling. Jag hade inte möjlighet att närvara pga vab.

Visa mer

Om företaget

Sandra Almgren Leg. Naprapat Utbildad tränare inom Maternity health by MammaMage Dipl. Kost och Hälsocoach Jag har arbetat som naprapat sedan 2013, då jag tog min examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och Maternity health by MammaMage. När du kommer på behandling hos mig kan du känna dig trygg med att jag ser dig och kroppen som en helhet, när jag ger dig behandling och förebyggande tips och råd. Jag vill ge dig bästa möjliga hjälp att bli besvärsfri och slippa få tillbaka besvären i framtiden. Hos mig kan du få hjälp med allt från vanliga besvär så som exempelvis spänningshuvudvärk, nacksmärta, ryggsmärta, bäckensmärta och axelsmärta till idrottsskador. Du kan även få hjälp med smärta och muskulära besvär i kroppen under och efter graviditet. Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av idrottsskador. Med en bakgrund inom friidrott som medeldistanslöpare och långdistanslöpare samt inom ridsport, ligger dessa idrotter mig extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren mestadels arbetat med idrottare inom löpning, ridsport, gymnastik och dans. Idag tränar jag själv främst funktionell styrketräning varvat med yoga samt löpning. Som Kost- och Hälsocoach kan jag även se över andra bitar vad gäller din hälsa som kan påverka dina besvär, som till exempel kost, sömn, stress och träning. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån07:30 - 14:30
    • Tis09:30 - 18:30
    • Ons09:30 - 19:00
    • Tor08:00 - 14:30
    • Fre07:30 - 14:30
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07373464 XXVisa nummer

  • Engelbrektsgatan 35B, 114 32, Stockholm