Mitä haluat varata?

EKOLOGISKA BEHANDLINGAR FÖR ANSIKTE & KROPP!
Vill du ha hjälp att boka tid? Ring 076-1676605
Teltid. Mån-fre 11-14
Webshopen är alltid öppen - nillassalong.se
Klarna
Offers online payment with Klarna

Handla Produkter

En privat tid för dig som vill handla produkter utanför ordinarie butikstid

Kombinationsbehandlingar

En härlig behandling som börjar med omsorg om dina fötter och avslutas med en helkroppsmassage. Slå dig ner och sätt fötterna i en varmt skumbad, terapeuten saltpeelar dina fötter innan en mjukgörande fotinpackning. Sen är det dags för en avslappnande aromamassage för hela kroppen. Den här behandlingen ger dig en total avslappning.
Helkroppspeeling som avslutas med en spa-massage halvkropp.
En lyxigt lång behandling där vi börjar med en härlig kroppspeeling, därefter följer kroppsinpackning med bodybalm. Under inpackningen gör terapeuten en Ansiktskur mini med ansiktsmassage. Avslutas med en härlig helkroppsmassage.
Lyxigt lång avslappnande behandling som börjar med en helkroppsmassage med en aromaolja som du väljer tillsammans med terapeuten. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, formning och färgning av fransar & bryn, ansiktsmask och avslutas med en ansiktsmassage.
Vardagslyx på 60 min. Behandlingen börjar med en skön ryggmassage med aromaoljor, därefter en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask. Avslutas med en härlig ansiktsmassage.

Peelmeny Ansikte

Ta farväl av glåmig, trött och livlös hud med den nya professionella peelen
Mangosteen Lactic Pro Peel och produkterna i den nya superserien från Éminence!
Superfrukten mangosteen är känd som drottningen av frukter – fullproppad med
antioxidanter och den har även antiinflammatoriska egenskaper. Tillsammans med det
unika mjölksyrekomplexet får din hud en kunglig behandling som skonsamt exfolierar
huden, avlägsnar döda hudceller, minskar stora porer, förbättrar hudtonen och ger
huden en fantastisk glow. Resultatet blir en klar, slät hud full av lyster. Med Mangosteen
Lactic Acid Collection behöver du varken primer eller filter – låt huden stråla av denna
naturliga supertrio! Behandlingen passar alla hudtyper.
Effektiv kemisk 3 stegs peel- och peptidbehandling baserad på växter och bär som exfolierar och verkar anti-age. Passar alla hudtyper även känslig, rosacea och acne. Ger omeldelbart resultat.

En ny, innovativ peeling- och peptid-behandling i tre steg, baserad på arktiska växter och bär, enzymer och olika AHA-syror som tillsammans ger en kraftfull exfoliering som motverkar fina linjer och rynkor, dålig spänst, hyperpigmentering och acne. Huden får en fantastisk lyster och blir omedelbart klarare, fastare och mjukare.

Vi rekomenderar en kur på 4 ggr. Det vill säga 1 gång per månad.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr

Aktuella Erbjudanden!

Hotstone Massage för hela kroppen. Du får en en härlig massage med varma lavastenar och aromaolja. Detta är en lyxigt lång behandling, passar bra för dig med värk i leder och muskler. Vi anpassar aromaoljan efter ditt behov.
Djupgående organisk AHA/BHA-syrepeeling med enzymer ger ett organiskt ansiktslyft. Denna kraftfulla resultatinriktade organiska peel med både AHA/BHA-syror och enzymer är djupgående och effektiv. Den löser upp gamla hudceller, förbättrar hudstrukturen och stimulerar cellförnyelsen. Efter peeling appliceras en organisk hyaluronsyremask som plumpar upp huden så att linjer och rynkor minimeras. Porerna dras samman, hudtonen jämnas ut och din hud får ett naturligt lyft. Kan göras i kur.

ELEVBEHANDLINGAR

Fotbad, nagelbandsvård, filar på torra partier, skön fot- underbensmassage. Lackning naglarna med bas, färg och toplack.
OBS! Denna behandling ska ej förväxlas med Medicinsk Fotvård.
Vi filar och formar dina naglar, tar hand om dina nagelband, lackar dina naglar och ger dig en skön handmassage. Vi använder ekologiska produkter och 8 Free nagellack.

Ansikte / SPA Facial

En kort men effektiv ansiktsbehanling för dig i farten. Rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage.
En klassisk ansiktsbehandling med djuprengöring. Dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask. Avlsutas med massage om tid finns.
Du väljer tillsammans med terapeuten vilken kur som passar dig bäst. Du kan även välja att bara ta en behandling men vi rekommenderar en kur på 5 ggr. Köp hela kuren och betala bara för 4 behandlingar.

AHA - Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker kollagenfibrerna. Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.

Anti-rouge - Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea.

Clearing - En inflammationshämmande behandling passar vid acne. Huden får inte utsättas för sol 24 före eller efter behandlingen.

C-Vitamin - Förebygger hudens åldrande. Förbättrar hudens lyster och spänst. Passar alla hudtyper utom citrusallergiker. En energikick för trött hud.
Éminence Ekologiska Quick Fix - En ekologisk hälsokick som rengör och ger förnyad lyster till din hud. Med microdermabrasionpeeling poleras huden som därefter lättare kan ta till sig antioxidanter och vitaminer från blåbärssufflé-massagen, blåbärsmasken och den underbara vårdande cremen som väljs ut efter huds specifika behov.
Low Level LED Therapy är en innovativ ljusbehandlingsapparat som behandlar komplicerade hudproblem med LED-ljus.

Den stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem genom bestrålning med olika våglängder. Fördelarna med denna behandling är, snabba resultat, ingen återhämtningstid eller biverkningar efter behandlingen. effektiv för olika typer av hudproblem.

Vi behandlar med rött, blått, gult och grönt ljus.
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmask, ansiktmassage.

Tillägg frans & brynfärgning/formning 200 kr.
Januari Erbjudande!
En djuprengörande ansiktsbehandling. Rengöring, exfoliering, portömning vid behov, ansiktsmask avslutas med ansiktsmassage. Produkter efter hudtyp
Nu 695 kr ( ord 795 kr )
Välkomstritual, rengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, serum, ansiktsmassage. Produkterna anpassas efter din hudtyp.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
En facelift massage i ca 60 min med ekologisk aromaolja.

Rengöring, peeling, akupressurmassage.

Vi rekommenderar att ta denna massage 1 gång per månad för att hålla ett fint resultat. Vill du göra en kur 1 gång per vecka i 6 veckor bjuder vi på en behandling, gäller vid betalning av 5 st vid första tillfället. Alternativt köp 5 behandlingar så får du en ansiktsolja på köpet.
En unik ansiktsbehandling som ger direkt vitalitet till din hud. Behandlingen passar alla hudtyper och ger omedelbara resultat.

Maria Åkerberg är först på marknaden att kunna erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller. Antioxidanter och vitaminer i levande form. Inkapslat i dess naturliga cellmembran.

Cellerna odlas i en skyddad miljö som anpassas för att cellerna ska nå sin fulla potential med högintensiv näring. Detta är en cellform som är ett förstadium till Rosenrot. Det är ännu inte bestämt vilken växtform cellen ska bli, därför har den effekt på alla hudtillstånd eftersom huden får kraft att reparera sig själv.

DuoBehandling

Ta med en vän och kom till salongen för en Duobehandling. Vi börjar med en Fotkur som inkluderar fotbad, peeling, fotinpackning och fotmassage, Ansiktskur som inkluderar rengöring, peeling, ansiktsmask och en lätt ansiktsmassage. Behandlingen tar ca 100 min. Erbjudande 500 kr / Pers. Gäller till 13/12-18

Kropp / SPA Body

Skön SPA behandling för dina fötter. Fotbad, peeling, inpackning och en lättare fotmassage.
Mjukgörande behandling för hela kroppen. Kroppspeeling, inpackning och ansiktskur ingår i denna behandling. Produkter väljer vi ut efter hudtyp.
Algerna har utdrivande effekt, de rensar kroppen på tungmetaller och gifter. Alger tillför huden mineraler och spårämnen som att höjer fukthalten i huden. Denna behandling börjar med en helkroppspeeling, därefter en inpakning i alger. Under inpakningen utförs en ansiktkur.

Kontraindikationer: Passar ej gravida och personer med sköldkörtelproblem som t.ex. struma.
Underbar blåbärsbehandling i tre steg med blåbärsscrub, inpackning och ansiktsmassage. Som en drömresa genom blåbärsskogen är denna föryngrande och spänstgivande kroppsbehandling som innefattar sockerscrub, blåbärsinpackning och ansiktsmassage i blåbärssufflé.
Detoxande, slimmande och stimulerande kroppsinpackning i tre steg. Behandlingen börjar med torrborstning av huden, därefter en applicering av Herbal Cellulite Treatment gel, ovanpå läggs ett lager av Herbal Mud, medan kroppsinpackningen verkar utförs en skalpmassage. Avslutas med applicering värmande chili lotion.

Rekommenderas som en kurbehandling.
Kroppspeeling av hela kroppen och även ansiktet. Applikation av bodylotion. Applikation av ansiktskräm. En lyxig behandling där huden får bli av med gamla hudceller. Lämnar huden mjuk och len.
Lugnande och mjukgörande kroppsinpackning som börjar med en inpackning i härliga papaya bodybalm, därefter en peeling Body Scrub. Under inpackningen ges en ansiktskur.

Behandlingen tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Förbättrar mikrocirkulationen.

Rabatt 100 kr på denna behandling fram till 30/9-18. Rabatten dras av i kassan.
Rengöring, peeling portömning. Ryggmask. Avlutande probiotisk kräm.

Rekomenderas som en kur på 4-5 veckor 1 ggr/v.

MakeUp

MakeUp med Maria Åkerbergs ekologiska smink. För Brud, student, fest eller bara en fin vardagsmakeup.

Massage

Helkroppsbehandling med olja som ges med ganska lätt tryck och med varm specialpreparerad olja. Systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna, svepande rörelser. Skalpmassage med inpackning ingår. Behandlingen stärker nervsystem, ökar cirkulationen och skapar djup avslappning i kropp och sinne för såväl kund som terapeut.
Härlig ansiktsmassage för avslappning. Ansiktsmassage kan lindra huvudvärk, göra att du ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka.
Härlig ansiktsmassage för avslappning. Ansiktsmassage kan lindra huvudvärk, göra att du ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka. Vi använder oss även av akupressur i denna behandling.
Garshan och Abyanga - Torrmassage med råsidenvantar som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden, matsmältningen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med en timmes oljemassage för återfuktining och avslappning.
Helkroppsmassage för dig som är gravid. Har du passerat v 16 är du välkommen på denna massage som utförs men den underbara massage oljan Lovely Mother som innehåller hälsofrämjande eteriska oljor för blivande mammor. Massage har har en lugnande effekt på nervsystemet.
Massage i ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Massage i ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Skön avslappnande massage för skalp, nacke och ansikte. Bra för dig som har spänningshuvudvärk. Ger en behaglig avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 30 minuter
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 50 minuter
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 60 minuter
Helkroppsbehandling med olja som ges med djupare tryck så att muskelstimulering skapas. Massagen har Abyangans effekter men kan också lösa djupare liggande spänningar

MICRONEEDLING

Boka in dig på en konsultation inför ditt första besök för Microneedling behandling. Då går vi igenom behandlingen och produkter. Vi går även igenom kontraindikationer, för att se att behandlingen passar just dig.

SprayTan

TANCAN - MADE IN SWEDEN

Tänk på att ha mörka lösa plagg att sätta på dig efter solduschen. Dagen innan du kommer till oss är det bra om du duschar och peelar kroppen. Komihåg att inte använda bodylotion innan du kommer till oss.

Med TanCan får du en naturligt solkysst hudton, berikad med vårdande ingredienser och de lyxigaste ingredienserna för att din hud skall bli jämnt naturligt solbrun.
Aloe Vera & Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom serien. Aloe Veran återfuktar samtidigt som Vitt te skyddar huden och låter den bibehålla sin elasticitet.
DHA & Erythrulose är två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.

Vackra Ögon

Pigga ögon. Rengöring, peeling, ögonmask, dubbla ögoncremer.
Färgar dina ögonbryn sen formar jag dem vax eller plock.
Vi färgar dina ögonbryn, vill du lägga till brynplock väljer du Färgning och formning av bryn.
Formning av dina ögonbryn. Ingen färg.
Färgning och formning av dina bryn med vax eller plock och färgning av dina fransar.
Färgning av dina ögonfransar.
ReflectoCil ögonfranspermanent med collagen och cystein böjer ögonfransarna vackert uppåt, efter böjningen så färgar vi fransarna. Hållbarhet ca 6 veckor.

Vaxning

Vaxning av dina armhålor.
Vaxning av din bikinilinje.
Vaxning för dina ben upp till knä.
Vaxning för dina ben.
Vaxning hela ben och bikinilinje.
Vaxning av din rygg.

Hälsorådgivning

För att ta reda på vilken slags mat, träning och behandling som passar just dig kan du boka tid för ayurvedisk hälsorådgiving. Jag börjar med att känna pulsen vid handleden som vi sedan samtalar kring. Jag kommer ställa frågor kring dina vardagliga rutiner gällande kost, sömn och motion. Sedan gör jag en kort tungdiagnostik innan jag skriver ihop en fullständig analys med kost- och motionsråd (däri ingår yoga och andningsövningar) anpassad efter din puls, som jag mailar inom några dagar.

En uppföljning ingår efter 2-3 månader då vi pratar om råden du har provat samt kollar pulsen igen. Därefter kostar det 200 kr per uppföljning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Nillas Salong & Butik

Välkommen till en salong som använder ekologiska produkter i alla behandlingar. Produkterna finns även till försäljning. Våra Märken: MARIA ÅKERBERG - ÉMINENCE - ME ANIMA. Du kan även handla i vår webshop!
Friskvårdsleverantör till Wellnet & ActiWay

Vi som jobbar här:
Nilla Forsgren, Ägare / SPA-terapeut / Undersköterska
gunilla@nillassalong.se
Tina Wallin SPA-terapeut / Friskvårdsmassör / Undersköterska
tina@nillassalong.se
Ida Kartum, Ayurvedisk Massageterapeut
ida@nillassalong.se

Avbokning skall ske senast 12 tim innan bokad tid. Vi fakturerar uteblivet besök.
Puhelin 0761676605
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Nillas Salong & Butik - Ring på Klockan!
Butiken Öppen Måndag - Fredag 10 - 14
Behandlingstider 9 - 18
Lördag enl ök.


Osoite
Oxtorgsgatan 14
826 32 Söderhamn
Rådhustorget
Avaa Google-kartoissa 🗗