Varaa Konsultation Tandblekning Briliant Smile, Behandling bokas via 0760 – 53 43 93

Obs! Detta är en konsultation inför din tanblekning!
Vill du boka din tandblekningsbehandling direkt så gör du det via telefon på 0760 - 53 43 93.

Pris tandblekning ink tandläkarbesök: 2390 kr

Vi på Oss Klinik är utbildade och certifierade av Brilliant Smile.Tandblekningsmetoden med Brilliant Smile bleker dina tänder utan att de tar skada. Vid våra blekningar använder vi oss av en av marknadens bästa produkter, Ph neutral gel vilket innebär att den inte sliter på emaljen samt nyaste ljustekniken med Plasma Led Pro. Metoden är även godkänt av socialstyrelsen och de nya EU direktiven. Oss Klinik jobbar ihop med Annes Tandvård och då du bokar en tid för blekning så kommer du först genomföra ett tandläkarbesök hos tandläkaren enligt de nya reglerna. Detta ingår i ditt pris för tandblekningen och är bland annat till för att utesluta att tänderna inte har hål och tandsten samt för att följa de nya direktiven.

OBS! Tänk på att inte ha en nygjord fillerbehandling i läppar eller näsa innan tandblekningen (måste gått minst 3 veckor)
Läs mer på www.salongoss.se

Johanna.jpg

Oss Hår och Skönhetssalong / Salong Oss

OSS är en nytänkande frisör, skönhetssalong, barbershop och klinik i hjärtat av Göteborg. Hos Oss Hår och Skönhetssalong kan du gärna titta in som drop In kund. Vi har våra fräscha nyrenoverade lokaler en trappa upp på Västra hamngatan 13a i centrala Göteborg. Här hittar du ett glatt gäng kreativa och erfarna medarbetare där mottot är kvalité med kunden i fokus. I våra ljusa och fräscha lokaler erbjuder vi dig den fullständiga skönheten som du är värd och de mest eftertraktade behandlingarna inom frisör och skönhetsbranschen. Konceptet är att du hos Oss finner allt under samma tak; Frisör, Tandblekning, Massage, Soldusch Tandblekning, Nagelvård, Hudvård, Injektionsbehandlingar, Ansiktsbehandlingar, IPl-laser, Ögonfransförlängning, Tatueringsborttagning och mycket mer

Hos OSS jobbar vi med produkter från de ledande aktörerana på marknaden som Kevin Murphy, Evo, Reuzel, American Crew, Living Proof. I salongsbutiken finner du även munvård och tandblekningsprodukter från Brilliant Smile och hudvård från Nimue.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Mån - Fre 10.00 - 19.00
Lör 10.00 - 15.00
Osoite
Västra Hamngatan 13A
411 17 Göteborg
Inom Vallgraven
Avaa Google-kartoissa 🗗