Mitä haluat varata?

Perfect Faces
Vi utför estetiska injektionsbehandlingar med Botox och fillers. 
Perfect Faces är alltid lyhörda för dina behov och önskemål. Vi lovar ett professionellt bemötande och att du blir väl omhändertagen.
Din skönhet är i goda händer. 

Välkommen

Klarna
Offers online payment with Klarna

Cryopenna

CryoPen är en frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar. CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

Exempel på behandlingsområden är:

• Leverfläckar
• Pigmenteringar
• Vårtor
• Fibrom
• Hemangiom
• Sebboroiska Keratoser
• Större milier

En åkomma kan ta alltifrån 1 - 4 ggr att behandla priset på boka är / gång
Pris 300kr/ för varje behandlingtillfälle

Botox


Microbotox


Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av en utspädd botox.

Du får en mer ungdomlig hy och ett mer uppfräschat utseende utan den klassiska stelheten som en vanlig botoxbehandling gör.

OBS! Med denna metod kan du ej få helt utslätande av ex glabellla (argrynka) då man med denna metod inte går in i muskeln, denna läggs ytligt, dock får man botoxeffekt i form av uppstramning då botoxet når de muskeländar som fäster mot huden.

Vill man kan man komplettera med en vanlig traditionell botoxbehandling just för glabella (argrynka och panna)

Resultat håller i ca 3 månader, något kortare än traditionell botoxbehandling.

Fördelarna med denna behandling är många:

botoxeffekt utan att få någon stelhet
minskade porer (botoxet gör att porerna krymper och atrofieras)
slätare och mjukare hud
ökad lyster
minskning av acneärr
mindre oljig hy
reducerar acneuppkomst
förbättrar rosacea
Medicinsk är botoxbehandling av massetermuskeln till för att sluta gnissla tänder som i sin tur kan leda till spänningshuvudvärk.

Estetiskt ger den en smalare ansiktsform, sk facial slimming
Botox är muskelavslappnande och det verkar genom att det blockerar nervimpulser till muskulatur.

Effekten ses som en minskad muskelaktivitet vilket visar sig i färre rynkor samt slätare hud.
Resultat visar sig efter allt mellan 7-14 dagar.

Lämpar sig för behandling av rynkor mellan ögonen sk argrynka eller glabella, i pannan och i ögonens utkanter sk skrattrynkor eller kråksparkar
Botox lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen, i pannan och i ögonens utkanter. De muskler som inte behandlas fortsätter att fungera som vanligt.
Botox lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen, i pannan och i ögonens utkanter. De muskler som inte behandlas fortsätter att fungera som vanligt.

Fillers

STYLAGE® M är en monofasisk korslänkad hudfiller baserad på hyaluronsyra (patenterad IPN-Like teknologi) och antioxidanter. Den är speciellt utformad för att fylla ut medelstora till djupa rynkor samt återfuktning.

Sylage M lämpar sig för att konturera samt forma läpp.

De sk ” rökrynkorna ” som uppkommer runt och på läppen är många gånger obefogade då de flesta kunder som har dessa aldrig rökt.

Jag väljer därför att kalla dessa och behandla dom som ”torrrynkor”
När man behandlar en torrrynka är syftet inte att öka volymen i läppen som vid en läppförstoring utan att återfukta och med detta föryngra läppen.

En tunn produkt används och injecceras i droppform runt läppkanten samt i läppen.
Denna behandling lämpar sig för dig som antingen ska fylla din läpp för första gången och vill ha ett väldigt naturligt resultat.

Med denna behandling bygger vi upp din läpp i omgångar.
Genom att fylla ut kinderna med filler kan man få ansiktet att framstå som mer maskulint, feminint, äldre, yngre, mer attraktivt eller mindre attraktivt.

Eftersom ansiktet till viss del ”hänger” i kinderna kan volymförluster där accentuera hålögdhet och andra tecken på slapphet i ansiktets nedre delar som nasolabialveck, läppvinklar m.m.

Det finns två tekniker man kan fylla en kind på. Vilket av dessa två tekniker man använder sig av beror helt på vilken ansiktsform man har och var volymförlusten är störst

1. Förstoring av kindbenen – man bygger upp volym ovanpå kindbenen så att dessa blir mer framträdande. Samtidigt bär de även upp ansiktets nedre delar på ett bättre sätt.

1.Volymökning i kindens äpple – här återställer man volymen i området nedanför ögonen vilket återupplivar ett platt och livlöst mellanansikte.
Med hyalase kan man ta bort oönskad filler, det löser upp fillern du lagt in i ansiktet. Många väljer göra detta då dom fått en felbehandling när dom gjort sin läppförstoring, fyllt kindbenen med mera.

MesoterapiSTYLAGE® HYDROMAX är en monofasisk svagt korslänkad hyaluronsyrebaserad gel speciellt utformad för att återställa optimal fuktnivå och förbättra elasticiteten och fastheten på väldigt torr och slapp hud.
Den kraftfulla antioxidanten Sorbitol hjälper huden att upprätthålla vätskebalansen och förhindrar omedelbar nedbrytning av den svagt korslänkade hyaluronsyran vilket resulterar i en förbättring av hudens elasticitet och en långvarig återfuktande effekt.
Stylage Hydro används för mycket effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor. Normalt utförs 3 behandlingar med 2-3 veckors uppehåll mellan varje. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 9:e månad. Behandlingen som pågår i cirka 10 minuter, består av injektioner av små fuktdroppar,med cirka 5 mm mellanrum.

Nyheter

Ett totalt lyft som lämpar sig för att behandla rynkor runt ögon mellan ögonbryn samt panna.

Fillers lämpar sig för den som vill ha ett synligt lyft av kind/ kindben.

En total föryngring.

Ord pris 7900kr
2 områden botox lämpar sig för ex glabella, panna ELLER kråksparkar.

1 ml filler XL lämpar sig för kinder.

Ordinarie pris 4800kr
Lämpar sig för behandling av rynkor runt mun samt behandling av ex glabella , kråksparkar ELLER pannrynkor.

1 ml Fillers M lämpar sig för läpp eller nasolabialfåra.

Ordinarie pris 4100kr

Konsultation

Perfect Faces

Perfect Faces utför estetiska injektionsbehandlingar med Botox och fillers.
Jag som driver Perfect Faces heter Paula Perez Eriksson. Jag är Legitimerad Sjuksköterska och certifierad av Stylage och Botox, verksam sedan 2010. Utför injektionspartyn i Stockholmsområdet.

Leg sjuksköterska sedan 2008
Utbildning steg 1 Fillers 2010
Utbildning läppar 2010
Utbildning Botox 2015

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Storängsvägen 15
184 31 Åkersberga
Åkersberga
Avaa Google-kartoissa 🗗