Mitä haluat varata?

Vi har skapat konceptet reTreats för att du ska få tillgång till ett stort sortiment med själavård.
Kom till vårunderbara lokal i Svedmyra för yoga, massage, konstutställningar, konstterapi och mycket mer!
ReTreats- återkommande treats för din själ och ditt hjärta.
Klarna
Offers online payment with Klarna

MASSAGE

Lite kärlek till fötterna! Bjud dina trotjänare på en halvtimmes njutning. Fotbad med pepparmint, massage med bivaxolja för fötter och underben samt en avslutande kur med läkeväxter för just dina behov.
Denna massage bidrar till att föra ut toxiner ur kroppen, ökar blodcirkulationen, befrämjar sund lymfatisk cirkulation, avgiftar levern, exfolierar huden och ger en strålande hy.
Massagen utförs genom torrborstning med silkesvantar av ofärgat råsiden och avslutas med en kort Abyanga - oljemassage.

Pris
Klippkort 5 ggr på Ayurvedisk Lymfmassage och/eller Ayurvedisk Huvud- & Ansiktsmassage
Ordinarie pris för 650 kr/tillfälle vid enstaka bokningar.

Om du inte hittar en tid som passar dig är du välkommen att maila på info@never2L82.yoga, så försöker vi hitta en lösning på dina önskemål.

Varmt välkommen!
En mjuk helkroppsmassage med aromaterapeutiska massageoljor som bl.a utförs med justerande grepp och tekniker från den tibetanska zon-terapin "vita-flex". Stimulerar kroppens utsöndring av oxytocin och ger, genom det varsamma utförandet, en trygg känsla där kroppen får möjlighet till självläkning och självjustering.
Denna massage löser upp spänningar i muskler och vävnader, förbättrar blodcirkulationen, balanserar nervsystemet och ger en härlig avslappning.

Massagen genomförs med rikligt med sesamolja på både hår och hud, ta gärna med en mössa eller sjal till håret efter behandlingen. Meddela gärna i förväg om du är allergisk mot sesamolja.

Pris
Klippkort 5 ggr på Ayurvedisk Lymfmassage och/eller Ayurvedisk Huvud- & Ansiktsmassage
Ordinarie pris för 650 kr/tillfälle vid enstaka bokningar.

Om du inte hittar en tid som passar dig är du välkommen att maila på info@never2L82.yoga, så försöker vi hitta en lösning på dina önskemål.

Varmt välkommen!
klassisk massage 25 min
köpt via klippkort
klassisk massage 40 min
köpt via klippkort
En avslappnande behandling för muskler och nervsystem. Ökar blodcirkulation och syresättning i kroppens vävnader. Du väljer själv hur du vill att massagen fördelas och hur intensiv behandling du önskar.
Massage med extrakt av klassiska läkeväxter. Boostar ditt immunförsvar på ett naturligt sätt, utan biverkningar. Motverkar bakterier, virus och parasiter, främjar blodcirkulation och andning.

YOGA

HUNDYOGA

Kom och yoga tillsammans med din hund.

Solna
Plats: Hundens hörna, Polhemsgatan 11, Solna
Tid: Måndagar 20/1, 27,1, 3/2, 10/2 kl: 19:00

Högdalen
Plats: Sthlms hundcenter, Stallarholmsvägen 10, Bandhagen
Tid: Måndagar 2/3, 9/3, 16/3, 23/3 kl: 18:45

Lotta som är vår yoga lärare leder ett yoga pass tillsammans med våra Hundar.

En hund strävar alltid efter balans och när du själv hamnar in i yogans lugna fokus blir även hunden lugn och balanserad.

Det blir en timme av olika andningsövningar och yogaställningar tillsammans med din hund. Hunden får öva passivitet och lära sig att koppla av tillsammans med dig i ett rum med andra hundar.
Din relation med hunden kommer fördjupas och ni ökar er kommunikation och närhet mellan er.

En timmes pass för 250kr (en människa + en hund)

Bokning sker via bokadirekt Du säkrar sen din plats genom att swisha till 0739799614 skriv i kommentarsfältet ”hund-yoga” och namn på dig och din hund samt ras

Lokalen tar max 6 hundar med förare. Först till kvarn 🙂

Inga förkunskaper krävs, men bra är om hunden har en vardagslydnad och kan vistas i rum med andra hundar utan att bli allt för uppjagad och skälla.

HundYoga har ingen försäkring för hundar & hundägare. Tänk på att ha din hund försäkrad, vaccinerad och att strikt hundägaransvar gäller.


Varmt välkomna

Lotta Chandini
Carin Selma

☕️🍪🕉🐶
För dig som vill börja dagen på bästa sätt och fortfarande hinna till jobbet i tid eller helt enkelt ge dig själv en härlig start på dagen!
Vi väcker kroppen med aktivitet i olika rörelser, för att sedan ta en lång vila som avslutas med meditation.

Varje tillfälle är ca 45 min resp 60 min och kursen vänder sig till vuxna.
Torsdagar, kl 07.00-07:45
Söndagar, kl 08:30-09:30

Kursen går av stapeln på reTreats, Selebovägen 11 i Svedmyra.

PRIS:
Klippkort 5 ggr, 180kr/tillfälle – totalt 900 kronor
eller
Drop-In, för 200 kr/tillfälle

Varmt välkommen!
SomaMove är en holistisk träningsform där vi ger kroppen en komplett genomkörare med inspiration från yoga och dans.

Vi upprepar och utvecklar oss i samma rörelsemönster till musik där vi bygger upp vår rörlighet och styrka på ett dynamiskt sätt som får igång pulsen ordentligt. Inga krav på taktkänsla eller koordinationsförmåga finns då allt är utifrån dina egna förutsättningar och dagsform. Ta gärna med en handduk då de flesta får igång pulsen och svettas på detta pass. OBS! dusch finns inte i lokalen.

Vår studio, reTreats Svedmyra, ligger på Selebovägen 11 i Svedmyra.

PRIS:
Klippkort 15 ggr, 160 kr/tillfälle - totalt 2.400 kronor
Klippkort 10 ggr, 170 kr/tillfälle - totalt 1.700 kronor
Klippkort 5 ggr, 180kr/tillfälle – totalt 900 kronor
eller
Drop-In, för 200 kr/tillfälle

Varmt välkommen!
Yin/Yang
Onsdagar 28 augusti - 18 december, ej v46
kl 18:00 - 19:15

Ett blandat yogapass där Yin och yang symboliserar ytterligheter. En balans mellan två krafter.

I Yinyogan hålls positionerna stilla under en längre tid för att öppna upp kroppen och öka vår smidighet på ett skonsamt sätt, skapar lugn och avspänning. I Yangyogan utför vi mer fysisk yoga med fokus på rörelse/flöde och styrka, skapar värme och hetta. Med fokus på att lära känna våra kroppar.

Genom kombinationen upplever vi en behaglig känsla av helhet och balans.

Klippkort: 5 ggr 900 kr = 180 kr/gång
Drop in: 200 kr
Onsdagar 28 augusti - 18 december, ej v46
Kl 11:00 - 12:00 Senioranpassat
Kl 19:30 - 20:30

Ett annorlunda och roligt sätt att träna yoga på.
Detta pass balanserar oss både fysiskt och energimässigt. I passet gör vi olika yogapositioner/Asanas, samt går igenom våra chakra och höjer energin med eteriska oljor. Kanske inte det mest fysiska pass du upplevt, passets fokus ligger på mental balansering. Det är lätt att ta till sig, med välgörande positioner de flesta kan göra.

Priser:
Kvällstid
Klippkort: 5 ggr 900kr = 180 kr/gång
Drop in: 200 kr
Dagtid
Klippkort: 5 ggr 550 kr = 110 kr/gång
Dropp in: 150 kr

TERAPI OCH VÄGLEDNING

Vill du möta upp din längtan och låta ditt inre få växa?
Vill du befria dig från låsningar och bli tydligare för dig själv och andra?
Vill du utveckla relationen med dig själv så att glömda och gömda sidor kan få komma till uttryck och du kan förstå och sammanfoga dina delar till en helhet.
Vill du förstå och hantera dina behov bättre?
Behöver du läka och finna återhämtning?

I Uttryckande konstterapi fungerar konsten som en hållande, läkande, och utvecklande kraft i kombination med samtal och inre fokusering.

Konstuttrycken, som innefattar bild, musik, rörelse, poesi, sagor, myter och drama, anpassas och varieras efter din person och situation. Inga förkunskaper krävs då metoden bygger på ett enkelt och lekfullt utforskande i stunden.

Uttryckande konstterapi kan ses som en form av kroppsterapi och utgår från en psykodynamisk grund med fokus på sambandet mellan kropp och själ, människa och natur, existentiella livsfrågor och närvaro i nuet.

Den här formen av behandling innebär ett åtagande över tid (från 6 tillfällen och uppåt) och inleds alltid med tre separata samtal där terapeut och klient har möjligheten att undersöka möjligheten att fortsätta arbeta tillsammans och i så fall med vad.
Att följa sitt hjärta är ett väl använt uttryck, men kanske stundtals svårt att omsätta i verkligheten. Ibland är intrycken många och de inre svaren osäkra och otydliga. Vi kan känna oss vilse och ha behov av guidning.

Genom “Vägledande Samtal” kan du få hjälp att se på dig själv och din situation på nytt. Inspirerande kortlekar och inre fokusering öppnar för andra vägar till insikt bortom det logiska sinnets begränsningar.
För dig som vill förbättra din hälsa genom Ayurveda. Vid en ayurvedisk hälsorådgivning används bl a pulsläsning för att upptäcka eventuella obalanser. Pulsens egenskaper ger information om din hälsostatus och du får skräddarsydda råd utifrån dina behov.

Råden är ofta enkla men effektiva och omfattar din kost, dagliga rutiner, ev behov av förändrad livsstil, yoga/motion och andningsövningar.

Hur går det till?
Du bokar in den första träffen och vid det tillfället gör jag en pulsläsning och ayurvedisk dosha-test, sen diskuterar vi dina behov och önskemål tillsammans. Utifrån det tar jag fram en personlig rekommendation för dig. Efter din första konsultation kan du också komma på uppföljning/återbesök.

Pris: 650 kronor första mötet, ca 1 timme. Återbesök 395 kronor för ca 45 minuter. Du kan också köpa första mötet och återbesök som ett paket, det kostar 900 kronor.

Om du har frågor, får du självklart kontakta mig eller om du inte hittar en tid som passar dig är du välkommen att maila på info@never2L82.yoga, så försöker vi hitta en lösning på dina önskemål.


Välkommen att boka in ett första möte för att komma igång!

ENERGIBEHANDLING

Kropp och själ lagrar erfarenheter som obearbetade kan ge upphov till besvär på flera nivåer. Under en session får du ligga påklädd, inbäddad och ompysslad på en varm bänk. Genom att känna in och kommunicera med din kroppsenergi kan minnen, inre förnimmelser och känslor få komma till ytan och tas om hand.

En healingsession öppnar ofta upp för inspiration och lust till vidare utforskande av den egna själsliga utvecklingen.

Behandlingen börjar med ca 15-20 minuters samtal.

WORKSHOP

Workshop - Att må sitt allra bästa, med naturlig kost, yoga och närvaro.

Vad kan jag själv göra för att må så bra som möjligt?
Jag mår ”skit” men bra enligt läkarens prover.

Vill du ha tips och verktyg som du kan använda i vardagen.
Då är detta en workshop för dig!

Välkommen till en inspirerande eftermiddag

Eftermiddagen startar med en kortare meditation, så vi kommer ner i varv och landar i rummet.
Därefter hålls föredrag om hur du kan må ditt allra bästa genom mindre eller större livsstilsförändringar.
- Vad passar just dig och din kropp här och nu?
- Vilka små steg kan just du börja med för ett liv med ökad hälsa?
Allt baseras på naturlig mat (paleo/stenålderskost), biokemi (vad kroppen behöver och vill ha) och evolution (vad vi är skapta för) på ett lättförståeligt och lättsamt sätt.

Föredraget varvas med andningsövningar (pranayama), avslappning samt yogapositioner (asanas) som kan utföras på matta eller stol. Yogapositionerna anpassas efter var du befinner dig i livet just nu.

Paus med fika ingår

Om du har frågor, kontakta oss på: lotta@l8yoga.se
🌟Krisse Oliviusson, Livsstilskonsult och kostrådgivare
🙏Lotta Alfredsson (L8Yoga), Yogalärare

Var: reTreats Svedmyra
När: Söndag 12 januari 2020, kl. 13:00-17:00
Pris: 395 kronor

Anmälan
Görs här på bokadirekt
När du fått bekräftelse på din mail att du är anmäld, betala genom att swicha 070-5640109 för säkra din plats, meddela om du vill ha kvitto.
Varmt välkommen

Andullation

En härlig kombination! Först en 30minutersbehandling på andullationsbädden, skräddarsydd efter dina behov. Därefter 30 minuter avslappnande klassisk massage.
Underbar och djupverkande behandling som genom vila på bädd med infraröd värme och vibrationer löser muskulära spänningar, lindrar smärta, förbättrar lymfflödet och blodcirkulationen och , ökar energinivån i kroppen.
Ta med dig en vän! Boka denna fantastiska kombo tillsammans med någon du tycker om. Turas om att få massage och andullation, ett fint sätt att umgås ❤

Ansiktsbehandling

Rengöring, ansiktsmassage och återfuktning med ekologiska och helt naturliga produkter från fantastiska hudvårdsmärket Moonsun Organic.
En ljuvlig ansiktsbehandling med produkter från Moonsun organic. Rengöring, massage och återfuktning för ansiktet.
Ger ökad cirkulation i vävnaderna och mindre spänningar i ansiktsmusklerna, vilket ger ett slätare och rosigare uttryck.
Självklart ingår även massage ax axlar, nacke och skalp om så önskas.

Horstmanntekniken

En Horstmannbehandling syftar till att lösa upp och ta bort energiblockeringar. Behandlingen utförs på bänk med kläderna på. Terapeuten använder mjuka grepp.
En Horstmannbehandling syftar till att lösa upp och ta bort energiblockeringar. Behandlingen utförs på bänk med kläderna på. Terapeuten använder mjuka grepp.

reTreats

Vi har skapat konceptet reTreats för att du ska få tillgång till ett stort sortiment med själavård.
Kom till vårunderbara lokal i Svedmyra för yoga, massage, konstutställningar, konstterapi och mycket mer!
ReTreats- återkommande treats för din själ och ditt hjärta.

Show contact information
Aukioloajat Måndag till fredag
Osoite
Selebovägen 11
122 48 Enskede
Svedmyra, Stureby, Enskede
Avaa Google-kartoissa 🗗