Mitä haluat varata?

På Seglarhotellets Skärgårds-spa ser vi till att både kroppen och själen får en total avslappnande upplevelse, långt bort från storstadsstressen och alla vardagens måsten.

Våra spabehandlingar är inspirerade av hav och skärgård. Njut av en mjukgörande peeling, en skön ansiktsbehandling, ett renande kurbad eller en kroppsinpackning som ger huden nytt liv. Eller varför inte koppla av i vårt utomhusspa med badtunnor och bastuflottar. Välkomna!

Klarna
Offers online payment with Klarna
Meillä ei valitettavasti ole varattavia aikoja verkossa juuri nyt, mutta ota meihin yhteyttä jos haluat tehdä varauksen.

Sandhamn Seglarhotell

HOTELL MED SKÄRGÅRDS-SPA

Längst ut i Stockholms skärgård ligger Sandhamn Seglarhotell. Resan med skärgårdsbåt från Stockholm eller Värmdö är en del av upplevelsen och du passerar ett pärlband av öar innan du kommer fram. Till en plats med liv och rörelse om sommaren, och stillhet och tid för eftertanke resten av året.

Varmt välkommen till året-runt-destinationen Sandhamn och vårt skärgårdshotell. Du kan komma för en konferens, en weekend eller för att fira en högtid på den plats och det hotell där Stockholms skärgård möter öppet hav.

Puhelin 08-574 504 00
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat För våra hotellgäster som är morgonpigga har vi öppet för bad från kl 7.00 på morgonen
Vi stänger:
Söndag - torsdag kl. 20
Fredag - lördag kl. 21Osoite
Sandhamn seglarhotell
130 39 Sandhamn
Stockholms skärgård