Mitä haluat varata?

Välkommen,

Infuzion är en ny behandlingsmetod där Cytocare (skinboobooster) som är ett serum bestående av hyaluronsyra berikad med 52 olika vitaminer och mineraler som förs in i huden (dermis) med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas på huden och slussar ner serumet 3 mm djupt via hårfollikeln och svettkörteln. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden. Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor och fina linjer och trött hud. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ett föryngrat utseende.
Detta helt utan nål eller injektion. Behandlingen är smidig och helt smärtfri. Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett direkt synbart resultat.

Skillnaden mellan fillers och Infuzion är att du slipper nålstick, svullnad, rodnat och blåmärken som kan uppstår med traditionella fillersbehandlingar. En fördel gentemot en fillersbehandling är att Infuzionsystemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt på huden.

Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, dekolletage och händer.
Det tar ca 20-30 minuter att behandla en zon.
För bästa resultat bör behandlingen göras som en kur på 3 behandlingar med en veckas mellanrum, sen fyller man på var 4-6 månad.

Man kan välja mellan två olika Infuzionbehandlingar där skillnaden är storleken på molekylen och koncentrationen på hyaluronsyran antingen 30 eller 40 mg.

Cytocare är idag världsledande inom t ex mesoterapi och hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.Klarna
Offers online payment with Klarna

Infuzion

En resorberbar skinbooster bestående av hyaluronsyra 32 mg med vitaminer, mineraler och aminosyror. Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.
En resorberbar skinbooster bestående av hyaluronsyra 40 mg med vitaminer, mineraler och aminosyror. Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Studion

Viktoria Lönn heter jag och är Diplomerad Medicinsk Massageterapeut i grunden men har arbetat de senast 15 åren i skönhetsbranschen med innovationer och med medicinteknisktutrustning. Jag föll direkt för
Infuzionsystem som är helt rätt i tiden, många med mig som gärna vill ta hand om sig och sitt yttre. Infuzion är en fantastisk behandling för att fylla ut fina rynkor och ge huden en fin lyster.

Show contact information
Aukioloajat Se kalender
Osoite
Stationsgränd 16
184 50 Åkersberga
Åkersberga
Avaa Google-kartoissa 🗗