1. Hem
  2. Annan Växjö

Växjö Zonterapi

betyg4.9 Fantastiskt bra(631 betyg)
Klostergatan 6, 352 30, Växjö
Välkommen till Växjö Zonterapi! //FULLBOKAT april månad! Vill du ha en återbesökstid? Lägg ett mail eller sms till mig så återkommer jag med förslag på tid så fort jag har möjlighet. Håll också gärna utkik här på bokadirekt, återbud dyker upp oftast varje vecka. Fler behandlingstider i maj och juni månad kommer att dyka upp efterhand. // Då det är ofta högt tryck på bokningen för Växjö Zonterapi, kan det då se ut som att det inte finns tider alls att boka. Men återbud dyker upp då och då, och några strötider läggs ut löpande. Så håll gärna koll på bokningen här på bokadirekt, alternativt lägg ett mail till info@vaxjozonterapi.se om det är akut. (Följ skyltning till Växjö Hälsoteam för att hitta rätt!) -Zonterapi eller reflexologi som det också kallas, kan hjälpa dig med många olika problem. Hormon-problematik, obalanser i mage-tarmsystem, och rygg-och nackont är bara några av de symtom som många upplever att zonterapi kan hjälpa dem med. Zonterapi är en flera tusen år gammal behandlingsform som funnits i olika kulturer i bl.a. Kina och hos de gamla egyptierna och hos indianerna. Zonterapi/ Reflexologi stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en fin metod för att hålla sig frisk med, och som en förebyggande behandling. Vill du läsa mer om zonterapi och hur en behandling fungerar, så hänvisar jag till www.vaxjozonterapi.se Välkommen!
11658

Boka tjänst

Zonterapi/öron-akupunktur

  • Zonterapi
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Christina Henrixon
4.9
(631 betyg)
Zonterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
631 betyg
AnnChristine H.
till Christina Henrixon
En otrolig och duktig person som bryr sig om både kropp och själ, hon har verkligen hamnat på rätt plats. Energin är på topp när man går därifrån.

Visa mer

Pernilla A.
till Christina Henrixon
Helt underbar behandling. Superbra bemötande och förklarar så man förstår. Ger det där lilla extra. Kanon!

Visa mer

Helena P.
till Christina Henrixon
Proffsigt och bra ! 🥰

Visa mer

Hanna S.
till Christina Henrixon
Magiskt!

Visa mer

Om företaget

Växjö Zonterapi ligger i centrala Växjö och erbjuder behandlingar inom zonterapi/reflexologi samt öronakupunktur. Christina Henrixon är utbildad zonterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2013. Christina är även lärare/kursledare på Axelsons Gymnastiska Institut och håller introduktionskurser i zonterapi.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån08:00 - 16:00
    • Tis08:00 - 17:00
    • Ons08:00 - 17:00
    • Tor09:00 - 19:30
    • Fre08:00 - 16:30
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07337454 XXVisa nummer

  • Klostergatan 6, 352 30, Växjö