Mitä haluat varata?

SIDAN HAR BYTT NAMN FRÅN YOGA UNLEASH till YOUNITY PEACEFUL MEETINGS.

MIN MÖTESPLATS/STUDIO YOUNITY -PEACEFUL MEETINGS PÅ ALEC´GOLF I TYRESÖ ÄR NU ÖPPNAD.


PRIVATPERSONER

YOGA
Det känns jättekul att få välkomna nya och gamla yogisar till studion som jag öppnat och kommer hålla till i några månader. Yoga, andningsträning, event som gongbad ( återhämtning till ljud och vibrationer av gonggongar med Mattias Sundman). 

RÖRLIGHET FÖR GOLFARE
Spelar du golf då kanske lite fokus på att få kroppen mer golfanpassad.
Rörlighetsträning kan du boka för dig och dina vänner eller om något på schemat kan passa. 
Du kan läsa mer på min hemsida www.minnafahlstrom.se

Schema, kurser och events inom yoga, SOMAMOVE och personlig utveckling ( självledarskap) finns längst ned på denna sida. Kommer läggas in ASAP. du kan redan nu hitta klasser för de närmaste
dagarna.
INDIVIDUELL COACHING med systemisk grund.Läs mer på min hemsida www.minnafahlstrom.se

FÖRETAG
Är du företagare och vill ta hand om dina medarbetare lite extra ? Boka in några gångers stillsam eller mer fysisk yoga, för närvaro och återhämtning  innan semestrarna. 
Anordna event ?Vill ni kombinera en golf-yoga-mötesdag så kan jag förutom yogan även facilitera workshops eller hålla en interaktiv värderingsworkshop . Ring för mer info 073 820 4800.

KALENDER

Maj
-Somamove klasser startar torsdag 17 maj
-Yinyoga nu även på måndagar och torsdagar


Juni
Miniretreat i vardagen med Terapeutisk yoga & gongyoga 12 juni 18.00-21.00 BOKAS NEDAN


PRANABOOST -Del 1.
Koppla in och uppdatera dig, om dig själv.
It´s about you.

INNEHÅLL
Prana är sanskrit och betyder livsenergi. Enligt österländska filosifier föds vi med ett viss mängd prana men vi kan också påverka den genom vårt förhållningssätt, livsstil och tillföra vårt system livsenergi. Via mat, luften vi andas, relationer vi har och tankar vi tänker m m. Att bli medveten om det och träna sig på att skapa kontakt inåt är det yogans olika "verktyg" handlar om. Varför ? För att lära känna sina behov och mönster för att kunna välja väg, reaktioner och få bättre motståndskraft mot sånt som kanske tagit energi. Ett sätt att hålla dig uppkopplad och uppdaterad med dig själv.

Denna helg har du möjlighet att starta morgnarna med mjuka rörelser som öppnar, mjukar både kropp, sinne för att bättre kunna höra vad som pågår i din kärna. Pranayama (andningsövningar) kommer få stort utrymme och vi kommer att prova på chanting (sjunga mantran i syfte att få sinnet lugnt och skapa fokus och känna på det mer meditativa i yogan). Även teori om andning.
Det här är första delen i Pranaboost. Datum för uppföljningstillfälle kommer inom kort.


YINYOGA PÅ KROPPSKLINIKEN I TROLLBÄCKENS CENTRUM
PLATSER KVAR PÅ YINYOGA FREDAGAR KL 12-13.15 pågår t o m v 23 dvs 8 juni.


IDROTTARE ELLER IDROTTSLAG 2018
YINYOGA FÖR ATLETER eller DYNAMISK YOGA m andningsträning för förbättrat syreupptag.
Vill du/ni boka in enstaka eller regelbundna träningstillfällen för dig eller ert lag hör av er för mer info.
info@younitypm.se alt 073 820 4800.


Klarna
Offers online payment with Klarna

Yoga i Trollbäcken

Vilsam, lugn, medvetandegörande yoga med fokus på kroppens bindväv (fascia), leder och ligament. Genom stillhet, positioner som hålls flera minuter samt gravitationen stimulerar vi kroppens långsammare djupare vävnader och öppnar upp där kroppen känns lite mer otillgänglig. Yinyogan tränar dig i mindfulness, mjukar upp kropp, stressar av och ger återhämtning. Yinyoga har en del av sitt ursprung inom TCM (kinesisk medicin) och kallas ibland "the needleless acupunture" då även meridianerna i kroppen stimuleras. Övningarna anpassas till dina förutsättningar och behov.


PRAKTISK INFO
Ta på mjuka sköna kläder. Mattor finns. Portkod behövs.

YOGA på Younity - Peaceful Meetings på Tyresö Golf

Inkännande, långsamt och samtidigt kraftfullt.
All yoga som praktiseras med rätt attityd är visserligen terapeutisk. Den här kvällen riktar vi särskilt in oss på att känna och hitta in i kroppen utifrån mer subtila om än kraftfulla övningar. Less is more beskriver nog upplevelsen bra. Det är inte alltid det stora och snabba som stöttar upp kropp och sinne på bästa sätt.
Enkla utforskande övningar som mjukar och stärker.
Kanske att den största utmaningen blir ditt sinne och ditt förhållningssätt. Vi utforskar också vår proprioception (människas förmåga att avgöra sina kroppsdelarnas position, vilket är en del av ens kroppsuppfattning).

Efter den mer terapeutiskt inriktade yogan (med Minna Fahlström) kommer du få möjlighet att ännu en gång stifta bekantskap med gongmästare Mattias Sundman - Feel the vibes- som under ca en timme kommer att bjuda på Gongyoga ibland kallat gongbad. Det har inget med bad i vatten att göra utan där du i liggande djupavslappning får "bada" till ljudet och vibrationerna av gongen. Vibrationer från gongen anses läkande och kan skapa fysiska sensationer/ upplevelser i gamla skadeområden och få djupt liggande spänningar och blockeringar att släppa.

FÖR VEM
För alla som är nyfikna. Du behöver alltså inte ha någon som helst erfarenhet av yoga, meditation eller träning.
En vilja att må bra, utforska sin kropp och sina sinnen räcker.
Andning och flöden för att väcka kroppen där vi både styrka och rörlighet finns med. Passar många. Viss yogavana är bra att ha men inte krav eftersom man alltid utgår från sina egna förutsättningar och dagsform. Vi försöker inta ett nyfiket utforskande förhållningssätt,
PRANABOOST - Del 1
Koppla in och uppdatera dig, om dig själv.
It´s about you.

INNEHÅLL
Prana är sanskrit och betyder livsenergi. Enligt österländska filosofier föds vi med ett visst mått av prana och vi kan påverka den genom vårt förhållningssätt och livsstil samt tillföra vårt system livsenergi. Via mat, luften vi andas, relationer vi har och tankar vi tänker m m .

Att bli medveten om det och träna sig på att skapa kontakt inåt är det yogans olika "verktyg" handlar om. Varför ? För att lära känna sina behov och mönster för att kunna välja väg, reaktioner och få bättre motståndskraft mot sånt som kanske tagit energi. Ett sätt att hålla dig uppkopplad och uppdaterad med dig själv

Denna helg har du möjlighet att starta morgnarna med mjuka rörelser som öppnar, mjukar både kropp, sinne för att bättre kunna höra vad som pågår i din kärna. Pranayama (andningsövningar) kommer få stort utrymme och vi kommer att prova på chanting (sjunga mantran i syfte att få sinnet lugnt och skapa fokus och känna på det mer meditativa i yogan). Liksom teori om andning.

Det här är första delen i Pranaboost.
Datum för uppföljningstillfälle kommer inom kort.

ANMÄLAN
Anmälan och avgiften avser både lördag 10/3 och söndag 11/3.
Vi startar kl 7.00 och avslutar kl 10.00 båda dagarna.

Avgift 900 kr.

Minst 5 deltagare för att kursen ska bli av. Max 12 deltagare.

Anmäl dig via bokadirekt http://yogaunleash.bokadirekt.se/ och betala avgiften till BG 5081-2908.

Undrar du något mejla mig minna@yogaunleash.se eller ring
073-8204800.

PLATS/LOKAL
Vi håller till i min studio på Tyresö Golf Younity Peaceful Meetings
Adress: Bäverbäcksvägen 14 Tyresö / Alec´s golf
Yogalärare:Minna Fahlström

Välkommen med din anmälan.
SomaMove® är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

Du är aldrig liggande eller sittande under dessa 45 minuter och du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna.

Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!

I detta pass har jag kompletterat med 15 min extra återhämtning för att sänka aktivetsnivån i kroppen. Vill du gå efter 45 minuter så är det helt ok.
Fokus på kroppens fascia( bindväv). I stilla positioner låter vi vävnader mjukas upp och återfuktas samtidigt som vi låter det aktiva nervsystemet koppla ned och i stället få vilsam återhämtning i kropp och sinne. Mental fokusering och träning i att släppa taget om fysiska spänningar, mentala och känslomässiga hinder.
Vi sätter extra fokus på selfcompassion och manifestera det goda, det positiva, att inte döma varken sig själv eller andra. Öva dig i att se och känna det som är bra. Stärk det och sprid den känslan vidare i din omgivning. Klassen är ent hathaklass med både solhälsningar, fysiska utmaningar, andningspraktik och chanting samt meditation.

TEMA för dagens klass är Let love rule
Torsdag 21 /6 - Internationella yogadagen.