Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Behandlingar

Balansering av kroppens energisystem. Om du är i obalans kan inte kroppens energier flöda fritt, hälsan sviktar, du blir trött och hängig och kör fast i känslolägen och livssituationer.

I min behandling ingår:
Rygg- och nackmassage där du får en genomgång av hela ryggen. Biosträckningar, som är att upptäcka och avlägsna inre blockeringar för att få bättre energicirkulation som underlättar spridning av energi i hela kroppen. Sträckningsmetoden används därför för att avlägsna inre blockeringar som orsakas av muskelspänningar.

Behandlingen avslutas med en kroppsbalansering där jag släpper spänningar i kroppen som gör dig avslappnad.
Behandlingen tar ca 70 min + ca 20 minuters konsultation.

Älvdalens harmoni och hälsa

Catrine Stenborg

Min familj består av tre vuxna barn, Philip, Simon, Fanny och min man Jonas. Vi bor på en gård i Alvhem med golfbanan runt oss. Ett stort intresse är motocross som vi har haft äran att följa våra barns framgångar i både träning och tävling. På senare tid har även golf kommit in i mitt liv som ett stort intresse. Utöver detta älskar jag att sjunga och dansa men även vara ute i naturen och ta långa sköna skogspromenader.

Jag älskar och tycker livet är mycket spännande. 2007 startade min resa med att ta ett stort beslut, att arbeta med hälsa och välstånd. I dag har jag min verksamhet i min nybyggda ladugård. Min stora passion är att stötta och hjälpa människor, bli ledare över sitt liv, bli sin egen skapare.

Jag arbetar med att hjälpa stärka din fysiska kropp och själens resurser.
Det finns fem grundstenar som är oerhört viktiga för din kropp:

1. Tanke
2. Andning
3. Vatten
4. Näring (kost)
5. Motion

Har du bestämt dig? Är du redo för en förändring i ditt liv? Du är hjärtligt välkommen och kontakta mig för mera info.

Telefon 0768-51 79 09
Web side
E-post
Adresse
Rödkroken 525
446 91 Alvhem