Vil du bestille?

Hjärtligt Välkommen!

Alternativet i Karlskrona erbjuder zonterapi, strykningsterapi samt öronakupressur med frön som komplement.

Hittar du ingen tid som passar går det bra att ringa eller mejla om vilken tid som önskas, så försöker vi lösa det.  

Känn dig Varmt Välkommen!

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Upplev Zonterapins djupgående effekter!

Hälsa är vårt naturliga tillstånd, något som kroppen alltid strävar efter. Men ibland kan vi behöva hjälpa till för att kroppen ska orka upprätthålla balansen.

Zonterapi arbetar både med invärtes och utvärtes problem som t.ex. mage och tarm till smärtor och inflammationer i rörelseapparaten. De flesta av våra krämpor eller besvär går att göra något åt. Zonterapin hjälper till att aktivera ditt immunförsvar, förbättrar den hormonella balansen, höjer energin och ger ett ökat välbefinnande.

Metoden bygger på att vi har ett väl utvecklat kommunikationsnät i kroppen. Foten utgör en karta över hela kroppen som är kopplade till olika kroppsdelar och organ. Om ett organ får en funktionsstörning känner man en ömhet i motsvarande zon på foten.
Genom att massera och trycka på zonerna uppstår en kommunikation med det organ eller kroppsdel där obalansen finns, kroppens självläkning startar och obalansen i vårt kroppssystem som kan leda till stress, smärta, värk och sjukdom korrigeras.
Strykningsterapi är en kraftfull metod som innehåller en kombination av meridianmassage längs akupunkturkanalerna samt en specialmassage mot benhinnor i fot och underben.
Terapin är lämplig när man har tagit ut för mycket på energikontot, den lyfter grundenergin och ger ökad livskraft.
Behandlingen kan även hjälpa till vid sömnbesvär, lösa upp mentala och känslomässiga blockeringar, dämpar stress och smärta.
Metoden är mycket kraftfull på både den fysiska och psykologiska planet, den gör att människor hämtar sig förvånansvärt snabbt och börjar ta tag i sin dag.
Strykningsterapi passar bra för personer som ligger lågt i vitalitet, vid utmattningssyndrom, vid viss medicinering eller långvariga kroniska tillstånd där vanlig zonterapi kan vara för kraftfull.

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Alternativet i Karlskrona

Alternativet i Karlskrona ligger 1 tr. ner på Drottningatan 36
portkod 1981

Show contact information
Web side
Adresse
Drottninggatan 36
371 32 Karlskrona
Trossö portkod 1981
Åpne i Google Maps 🗗