Vil du bestille?

Mitt i hjärtat av Ljungskile ligger den gamla Banvaktstugan från 1906, där har vi vår klinik, i en unik miljö som ger lugn och ro för själen. Vi som arbetar tillsammans är två terapeuter under samma tak, medicinsk fotterapeut samt massör- och laserterapeut.

OBS NYA PRISER HOS FOTSPÅRET 1/9-2019!

Varmt välkomna!
Anny
Fotvård & Maria Massage & Laserbehandling. 

Presentkort som är inköpt hos oss på kliniken kan du ej använda på denna sidan. Du tar då med dig ditt presentkort som betalning vid behandlingstillfället.

Fotspåret i Ljungskile                Ljungskile må bra massage
Tel; 076-911 22 00                              Telnr; 0737-389554
Epost; info@fotsparet.se                 Epost; mariafagerberg@gmail.com
Hemsida; www.fotsparet.se           Hemsida; www.ljungskilemabramassage.nu

Klarna
Offers online payment with Klarna

Fotvård

Behandling som passar för dig som har specifika problem. Startar med en genomgång och analys av foten i helhet. Vi fokuserar alltid först på ditt främsta behov och diskuterar bästa behandling för just dig. Uppmjukande fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, sprickor, liktornar, svampinfektioner eller vad som ”toppar” just dina behov. Vi avslutar med en lättare fotmassage.
Delbehandling är hjälp med det mest akuta, såsom nageltrång, liktornsbehandling, nagelvård eller annat problem som inte kräver en hel behandling. Vi startar med ett uppmjukande fotbad.
Behandlingen FOTKUR är en bra start för dig som behöver en extra omvårdnad. Vi startar med ett renande och läkande Biocool fotbad som under 20 minuter startar upp en process med mjukgörande och förnyande effekt på djupet. Efter badet gör vi en hel medicinsk fotvårdsbehandling som avslutas med peeling av hela foten som även ökar blodcirkulationen. Vi avslutar med en skön fotmassage.
Klinikbehandling där vi skär ner och behandlar med en metod anpassad efter vårtans/vårtornas storlek, placering och kundens livsstil. Behandlingen avser 1-3 vårtor.
Detta är främst en förebyggande behandling för dig som inte har några specifika problem. Behandlingen startar med ett uppmjukande fotbad, nagelvård & slipning av foten och avslutas med en fotmassage. Behandlingen är momsbelagd och den kan du välja när du vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.
Detta är främst en förebyggande behandling för dig som inte har några specifika problem. Behandlingen startar med ett uppmjukande fotbad därefter fokuserar vi på det du önskar få hjälp med och vi hinner. Behandlingen avslutas med en kortare fotmassage. Behandlingen är momsbelagd och den kan du välja när du vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.
Behandling för dig som inte har några direkta problem med fötterna utan fokus ligger på att njuta! Behandlingen startar med ett skönt, värmande & mjukgörande ekologiskt fotbad. Fortsätter sedan med en hel fotvårdsbehandling med nagelvård samt slipning av hela foten & peeling med c/o Gerd skrubb. Efter behandlingen får fötterna vila
med en mjukgörande inpackning i varma handdukar och vi avslutar hela behandlingen med en lång och skön fotmassage. Vill du byta ut massage mot lackade naglar går det utmärkt.
Massage av fötterna ger en ökad cirkulation och rörlighet.
För dig som tränar eller anstränger fötterna mycket är detta en skön avkoppling. Kan även bokas i samband med en fotvårdsbehandling.
Bokas som tillägg i en behandling. Om du vill lägga till denna tjänst i din behandling väljer du KOMBO-BOKA i menyraden, då kan du välja fler behandling samtidigt.

Vi lackar med ett hälsosamt val, ZOYA, med 3-stegs system. Vill du köpa med lacket hem ger vi rabatt med 15% av ordinarie pris på ditt valda lack.

Massagebehandlingar

En lugn mjuk behandling som vi anpassar efter era önskemål. Massage av nacke och rygg samt hårbottenmassage. Barnet ska vara över 8 år och du som vuxen får gärna vara med i rummet om barnet vill. Tänk på att ditt barn kan bli mkt trött efter massagen.
Unna dej extra lyxig massage. Helkroppsmassage med mjuk massage av ryggen, axlar, armar och ben. Därefter ca 30 min ansiktsmassage med nack och hårbottenmassage.
Lymfsystemet är kroppens avlopp. Genom lymfsystemet transporteras alla slaggprodukter ut ur kroppen. Genom lätta och bestämda strykningar och grepp i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet till att jobba. Har du trötta ben, svullen kropp, blir ofta förkyld mm kan det vara så att ditt lymfsystem är trögt. Jag rekommenderar att du går ca 4-5 behandlingar (1ggr/v) för att då.effekt och därefter regelbundet anpassat efter ditt behov.
60 minuter klassisk massage är den traditionella men uppmjukande massagen. Känner du att du vill ha enbart uppmjukande massage så kan du välja denna. Du bestämmer själv hur vi lägger upp behandlingen.

Vill du ha djupare massage rekommenderar jag behandlingen som heter djupgående behandling massage/laser där ingår behandling av triggerpunkter dvs muskelknutar som kan orsaka smärta och problem.
Klassisk traditionell massage. Känner du att du vill ha enbart mjukare massage på rygg, axlar och nacke så kan du välja denna. Du bestämmer själv hur vi lägger upp behandlingen.

Vill du ha djupare massage rekommenderar jag behandlingen som heter djupgående behandling massage/laser där ingår behandling av triggerpunkter dvs muskelknutar som kan orsaka smärta och problem.
Vill du få en snabb uppmjukning? Här får nacke och övre rygg en härlig genomkörare! Passar dej som är stel i nacke och övre rygg. Tänk på att denna massagen inte är så lång och blir därför mer intensiv då jag behandlar dina problemområden direkt.
För dej som har mycket spänningar i ryggen. Du ligger på rygg på spikmattan under ca 15-20 min och under tiden får du en avslappnande huvud- nack- och handmassage. Därefter en djupgående genomgång av ryggen. Lindrar även stress, värk och stelhet.
75 minuter klassisk massage är den traditionella men uppmjukande massagen. Du bestämmer själv hur vi lägger upp behandlingen.

Vill du ha djupare massage rekommenderar jag behandlingen som heter djupgående behandling massage/laser där ingår behandling av triggerpunkter dvs muskelknutar som kan orsaka smärta och problem med behandling av triggerpunkter dvs muskelknutar som kan orsaka smärta och problem.
90 minuter klassisk massage är den traditionella men uppmjukande massagen. Denna massagen innebär helkroppsmassage tex rygg, nacke, armar, fram och baksida ben. Men du bestämmer själv hur vi lägger upp behandlingen.
Mjuk avslappnande halvkroppsmassage/ eller djupare massage om du vill med ca 30 min stärkande och upplyftande ansiktsmassage. Jag tycker även på olika zonterapi punkter. Den är mkt avslappnande!
Denna behandling innebär att jag tittar på din hållning, du får göra lite olika rörelsetester beroende på vad du har för problem. Därefter kommer jag stretcha och töja dina muskler samt trycka på en del muskelknutar. Jag kan även använda laser. Massage ingår inte i lika stor del i denna behandling. Efter behanlingen kommer du få tips på träning eller stretchövningar samt vi pratar gemensamt om hur du går vidare för att få mer rörlighet i din kropp.

Tänk på att de olika testerna jag gör är viktiga för att jag ska veta vilken sorts behandling som passar just dej bäst.
Denna behandling passar dej som är stressad och som vill komma ned i varv. Den är mkt avslappnande och utförs med lugna mjuka strykningar, för att få kroppen att slappna av. Även ansikte ingår. Behandlingen passar alla och man blir garanterat avslappnad efteråt.

Djupgående behandling, triggerpunkter samt medicinsk laser

Har du haft ont länge och har mkt spänningar eller har du smärtor som inte släpper? Då rekommenderar jag laserbehandling! Denna behandling passar tex för rygg samt baksida ben, men jag lägger upp behandlingen efter dej. Laser löser upp spända muskelknutor på djupet, lindrar smärta samt stimulerar kroppens självläkande förmåga. Jag rekommenderar 45 min första gången och sedan beroende på problem. Jag kombinerar alltid med massage och pressur. Med denna behandling blir du snabbare smärtfri. Laser är smärtfritt och känns inte.

Har du haft ont länge och har mkt spänningar eller har du artros eller andra muskel eller ledsmärtor som inte släpper? Då rekommenderar jag laserbehandling! Laser löser upp spända muskelknutor på djupet, lindrar smärta i muskler o leder samt stimulerar kroppens självläkande förmåga. Med denna behandling blir du snabbare smärtfri. Laser är smärtfritt och känns inte. Jag kombinerar alltid med massage och pressur.
Har du haft ont länge och har mkt spänningar eller har du smärtor som inte släpper? Då rekommenderar jag laserbehandling! Laser löser upp spända muskelknutor på djupet, lindrar smärta samt stimulerar kroppens självläkande förmåga. Jag rekommenderar 45 min första gången. Med denna behandling blir du snabbare smärtfri. Laser är smärtfritt och känns inte då det är ett ljus. Jag kombinerar alltid med massage och pressur.

Detta är den behandling som mest effektivt mjukar upp spända muskler!
Har du haft ont länge och har mkt spänningar eller har du smärtor som inte släpper i rygg och nacke? Då rekommenderar jag laserbehandling! Laser löser upp spända muskelknutor på djupet, lindrar smärta samt stimulerar kroppens självläkande förmåga. Med denna behandling blir du snabbare smärtfri. Laser är smärtfritt och känns inte. Detta är den behandling som mest effektivt mjukar upp spända muskler! Jag kombinerar alltid med massage och pressur!
Har du haft ont länge och har mkt spänningar eller har du smärtor som inte släpper? Då rekommenderar jag laserbehandling! Laser löser upp spända muskelknutor på djupet, lindrar smärta samt stimulerar kroppens självläkande förmåga. Jag rekommenderar 45 min första gången och sedan allt från 15 min-60 beroende på problem. Jag kombinerar alltid med massage och pressur. Med denna behandling blir du snabbare smärtfri. Laser är smärtfritt och känns inte.

Denna behandling passar bra om du har ett specifikt problem och har fått laser förut.

Vaxning

Sockervaxet är 100% naturligt och består av socker, vatten och citron.
Den innehåller inga allergiframkallande ämnen och är snäll mot känsliga områden. dras av medhårs vilket gör att man inte riskerar några brutna hårstrån, du blir hårfri längre, och undviker att skada huden då inga
levande hudceller fastnar på sockervaxet.
Håret blir tunnare och huden lämnas både mjuk och peelad (sockervaxet avlägsnar döda hudceller).

Natural face lift

Ansiktsmassagen är stärkande för ansiktsmuskulaturen o upplyftande. Jag tycker även på olika zonterapi punkter samt masserar nacke, hals och hårbotten. Jag rekommenderar att man bokar in 5 behandlingar i rad för mesta effekt med inte mer än max 14 dagar emellan varje behandling. Sen är det lagom att underhålla med en gång i månaden. Även nackmassage och hårbottenmassage ingår. Garanterat avslappnande!
Ansiktsmassagen är stärkande för ansiktsmuskulaturen o upplyftande. Jag tycker även på olika zonterapi punkter samt masserar nacke, hals och hårbotten. Jag rekommenderar att man bokar in 5 behandlingar i rad för mesta effekt med inte mer än max 14 dagar emellan varje behandling. Sen är det lagom att underhålla med en gång i månaden. Även nackmassage och hårbottenmassage ingår. Garanterat avslappnande!

Ansiktsmassagen är stärkande för ansiktsmuskulaturen o upplyftande. Jag tycker även på olika zonterapi punkter samt masserar nacke, hals och hårbotten. Jag rekommenderar att man bokar in 5 behandlingar i rad för mesta effekt med inte mer än max 14 dagar emellan varje behandling. Sen är det lagom att underhålla med en gång i månaden. Även nackmassage och hårbottenmassage ingår. Garanterat avslappnande!

Koppning


Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som åter blivit aktuell. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.

Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som åter blivit aktuell. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.

Banvaktstugan

Fotspåret i Ljungskile & Ljungskile må bra massage hittar du enkelt. Granne med stationshuset och ett stenkast från Ljungskileviken. Här ligger den lilla banvaktstugan från år 1905 inbäddad i en äppelträdgård, liten oas mitt i samhället! Med närheten till kommunikationer gör att det är tillgängligt för alla.

Vi erbjuder en stunds avkoppling och behandling i mysig miljö.


Varmt välkommen!

Åpningstider Måndag 9-16 endast fotvård
Tisdag 9-16
Onsdag 13-19
Torsdag 9-16
Fredag 9-16


Välkomna in!
Adresse
Vällebergsvägen 16
459 30 Ljungskile
Uddevalla S
Åpne i Google Maps 🗗