Avslutt bestilling

Tjeneste
Barnkalas på Upptech- Jönköping Science Center
Dato 08.09.2019 (søndag)
Tid 12.00
Avbestilling 14 days før din bestilte time
Visiting address Västra Holmgatan 34A

Hvis du lager en konto trenger du ikke skrive inn dine opplysninger hver gang du bestilliger. – Logg inn or sign in with:

Allmenn regler
På grund av utrymmesskäl har flera av aktiviteterna ett begränsat antal platser. Information finns i broschyren Kalaskul på Upptech.

Betalning (85 kr/barn) sker kontant eller med kort på kalasdagen för det antal barn som kommer på kalaset, dock minimiavgift för åtta barn även om det är färre barn på kalaset.

72 timmar innan kalaset får ni ett sms som ber er bekräfta er bokning med aktuellt antal kalasbarn och ev. ändring av aktivitet. Bekräftelsen görs via e-post eller telefon.

Avbokning av kalas måste ske 14 dagar innan kalasdagen. Avbokas det senare tar vi ut 680 kr i avgift för utebliven tid. Ombokning av kalas kan göras utan kostnad per telefon.

Genom att fylla i formuläret godtar du att vi behandlar dina uppgifter för bokning och genomförande av barnkalas.

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller den terapeut som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Barnkalas på Upptech

Show contact information
Web side
Adresse
Västra Holmgatan 34A
553 23 Jönköping
Kålgården
Åpne i Google Maps 🗗