Vil du bestille?

Vår klinik ligger i centrala Trollhättan och vi har ca 10 års erfarenhet i branschen. Vi är patientförsäkrade, och anslutna till branschorgan och har flera certifieringar, se nedan! Vi är en småskalig och personlig klinik där vi jobbar i team. Hos oss finns auktoriserad hudterapeut, legitimerad sjuksköterska och legitimerad läkare. Vi är noga med att poängtera att vi arbetar med helheten och realism vilket innebär att vi skapar naturliga resultat och kan komma att avråda dig en önskad behandling där vi ser att det inte kommer att bli lyckat eller onaturligt. Därför erbjuder vi kostnadsfria konsultationer för att du ska kunna ställa frågor i lugn och ro då vi arbetar seriöst och är mån om dig som kund. Vi har även valt våra produkter med omsorg. Vi har i dagsläget tre hudvårdsserier och en är botanisk, en medicinsk samt en av de ledande märkena i världen.                                                                                                                                                               Här finns Tomas, erfaren leg. läkare som har masterutbildning i injektioner samt utför trådlyften Ultra V soft (den mest omfattande på marknaden). Här finns Anci, sjuksköterska, som är utbildad inom injektionsbehandlingar med Fillers och Botox. Hon har certifierat sig via EIR, estetiska injektionsrådet. (Det finns flera certifieringar men detta är branschrådets egna certifiering, där endast legitimerade yrkesgrupper kan certifieras och där de avlägger ett, enligt rådet, krävande kunskapsprov och intyget är ett runt, svart emblem i sin klinik samt att man finns namngiven på deras hemsida). Här finns även Jonna, auktoriserad hudterapeut via SHR, samt även certifierad via Cidesco.                                                                                                                                      
       Varmt välkommen!
Klarna
Offers online payment with Klarna

PRODUKTKÖP

Då vi har flexibla öppettider så bokar du din tid här på samma sätt som din behandling så vet du att vi är på plats för köp av ett presentkort.
PS! Du kan även köpa presentkort på nätet om du vill. Dock får du det inte så fint paketerat som inne i butik.
Då vi har flexibla öppettider så bokar du din tid här på samma sätt som din behandling så vet du att vi är på plats för köp av hudvårdsprodukter.

ANSIKTSBEHANDLING

En mycket effektiv kur för dig som har hudproblem eller vill jobba bort ålderstecken ytligt i huden.
Kuren är på 3 behandlingar där den 3.dje är 50% rabatt på priset. Vi rekommenderar starkt att använda de hemvårdaprodukter vi rekommenderar dig för att uppnå det optimala resultat kuren avser.
En perfekt ansiktsbehandling för extra glow! Passar då huden behöver djuprengöras, återfuktas och boostas vilket passar bäst på våren men kan upprepas året om.
Du får en fin syrapeeling med vitaminserum och fuktmask. Resultatet är en strålande hud med jämnare ton, balans och maximal fukt som resultat.
En fantastisk behandling med botaniskt stamcellsserum. Du får ett litet lyft, mera spänst, vacker, jämn ton i huden och minskade porer på en behandling. Serumet fortsätter arbeta och skapa hudförbättringar. Kombineras med fördel till ett hemvårdsprodukter med dessa ingredienser.
En mycket djup behandling- EF(PRP) serum och vitaminer slussas ned djupt i huden i samband med microneedling med penna. Avslutas med fuktmask.

Pris
Ansikte 1690kr
Ansikte hals och dekolletage 2490kr
Övriga områden kropp 2490kr
Överläpp/kind/ärr 800kr

Cirkulationsbalanserande, antiinflammatorisk behandling med serum, temperatur reglerande gipsmask och avslutande hudvård. Kompletteras med fördel till anpassad hemvårdsprodukter.
Med alfa- och betasyror där styrkan (pH) anpassas utifrån hudtillstånd. Vi väljer typ av syra beroende på vad som ska behandlas, t e x rynkor, pigmenteringar, acne etc. Behandlingen peelar huden på djupet och stimulerar cellförnyelsen, fuktbalans och ger huden en unik glöd. Effekten blir ökad spänst, minskad porstorlek, minimerade rynkor och linjer. Även effektiv behandling vid acne. Du får otroligt fina resultat om du gör en kur.
Det är en perfekt start för ditt ansikte. Innehåller en djuprengöring med ånga, peeling, portömning. Ingår cirkulationsökande massage, aktivt serum samt mask. Anpassas efter din huds behov. Ansning av bryn ingår.
En ändamålsenlig behandling när du vill ha en "fresh up" men har lite ont om tid. Djuprengöring med ånga och peeling, mask samt avslutande hudvård. Anpassas efter din huds behov.
Tid: 30 min.
Vi ger dig råd, svarar på frågor och ger förslag på olika behandlingar utifrån dina önskemål och vad som är realistiskt. Vi kombinerar vår medicinska kunskap med vår långa erfarenhet av hudvård vilket gör att vi kan erbjuda dig en god analys och en unik helhetsbild.
En tuffare antiage-behandling med direktverkande och långtidsverkande resultat.
Innehåller A-vitaminserum, hyaluronsyra, marint collagen och elastin mm. Du får mindre rynkor, jämnare pigmentering, omedelbar glöd med minskade porer, ökad spänst.
Kan rekommenderas att göra som kur där vi bjuder dig på 50% på den 3.de behandlingen.

INJEKTIONSBEHANDLING

Ny, unik produkt där du designar läppar med dubbla produkter och får ett naturligt resultat. Produkten har en unik vävnadsintegration och blir en mjuk, rörlig del av läppen. Helt utan risk för klumpar, stelhet mm.
Har du funderingar på om och ev att boka en behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Vi går igenom vad du önskar, vad som är realistiskt samt upprättar en behandlingsplan om du så önskar. Vår policy är att gå varsamt fram och ta förändringarna i små steg i syfte att bibehålla ditt naturliga utseende. Konsultationen tar ca 20 min.
OBS! Uteblivet besök debiteras med 500 kr.

BOTOX

I samråd med kunden och utifrån medicinsk bedömning.
I samråd med kunden och utifrån medicinsk bedömning.
I samråd med kunden och utifrån medicinsk bedömning.
Behandlingen slussar in mikroskopiska mängder av botox blandat med hyaluronsyra mm med syfte att mildra oönskade linjer, grova porer och bättre fukt på ett djupare plan.
Du kommer fortfarande kunna röra ditt ansikte som innan behandlingen. Du dämpar farten på åldrandets negativa påverkan på din hud och dina uttryck.
Har du funderingar på om och ev att boka en behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Vi går igenom vad du önskar, vad som är realistiskt samt upprättar en behandlingsplan om du så önskar. Vår policy är att gå varsamt fram och ta förändringarna i små steg i syfte att bibehålla ditt naturliga utseende. Konsultationen tar ca 20 min.
OBS! Uteblivet besök debiteras med 500 kr.

ÖVRIGT

Filar och lackar dina naglar med halvpermanent nagellack som håller 2 veckor.
Säg till om du har kvar efter förra gången!

MASSAGE

En skön avkopplande massage i syfte att minska stress och ge bättre sömn.
En optimal behandling, där målet är total avslappning. Du får en rogivande helkroppsmassage, som mjukar upp muskelspänningar. Du bäddas in vartefter, och väl inbäddad, avslutas behandlingen med ansikts- och skalpmassage.
En djup muskelmassage som görs i syfte att balansera muskelantagonister, eliminera spänningar med metoder som triggerpunktsmassage, muskelering etc.
En allt i ett massage. Som är behandlande, skön och avslappnande på en och samma gång! En utökad halvkroppsmassage för hela kroppens baksida för maximal avkoppling. Ger ökad cirkulation, sänker stress och blodtryck samt är behandlande då extra fokus är på muskelknutor i nacke och axlar.

En massage för personer med kronisk smärta. Den är
är en speciellt anpassad, mycket mild, massagemetod för att hjälpa människor med fibromyalgi mm.
En djup muskelmassage som görs i syfte att massera bort muskelknutor och spänningar.

Är en njutfull och mycket avstressande massage att få. Den är inte punktknådande men ändå verkningsfull utan du kan bara slappna av utan smärta. Du blir masserad på hela din rygg och nacke, där de flesta av oss upplever stelhet.

FRANSAR & BRYN

Permanent färgning och böjning av fransar. Tekniken syftar till att boosta och lyfta den naturliga fransen. Det är ett effektfullt alternativ till fransförlängning.
Plockning och forming av bryn

A KAMPANJ JUST NU

Boka en dubbelbehandling som är supereffektiv. Vi designar den utifrån ditt hudtillstånd samt önskan om resultat.

Syrapeel stimulerar cellförnyelsen, förbättrar fuktbalans och ger huden en unik glöd. Underlättar penetration av serum. (Ord 590kr)

Microneedling ren djup behandling- där EFG (PRP) serum och vitaminer slussas ned djupt i huden med hjälp av nålteknik. Avslutas med fuktmask. (Ord 1690kr)
Medlem i Svenska Estetikers Yrkesförbund

BODYMIND

Vi har ca 10 års erfarenhet och är patientförsäkrade, och anslutna till branschorgan.
Vår sammanlagda formella kompetens är leg. läkare, Leg SSK, injektionssjuksköterska med estetiska injektionsrådets certifiering. (se märket)
Diplomerad medicinsk hudvårdsterapeut, certifierad hudterapeut diplomerad, certifierad massör.
Våra utbildningar har vi tagit på Gilda, Axelssons och SPACO m fl.
Varmt välkommen!

Show contact information
Web side
Åpningstider Vi är där när du bokar oss! Boka köp av produkt/presentkort på samma sätt som dina behandlingar.
Noshowfakturering enligt BokaDirekts policy. Mer info i din bokningsbekräftelse.
Adresse
Österlånggtan 41
461 30 Trollhättan
Åpne i Google Maps 🗗