Vil du bestille?

Välkommen till Bröllopstudion i Skellefteå.

Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med full service.

Bröllopstudion är sveriges första klänningsmäklare av begagnade brudklänningar med över 200 unika klänningar i butiken som väntar på sin nya ägare.

Här hittar du allt från orginalklänningar från 50-talet till senaste modellen som kom in direkt efter bröllopet. Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av klänningar och har utbildad ändringssömerska på plats om justeringar behövs. Alla klänningar har en historia och det blir ofta något helt annat än du tror så våga testa något du inte tänkt.

Upplev magin när rätt klänning sitter på dig!

Ta gärna med en vän och glöm inte kameran för det kan bli svårt att välja.

Välkommen att prova loss bland våra klänningar.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Vi hjälper dig att prova olika brudklännings modeller och det blir ofta något helt annat än du tror så våga testa något du inte tänkt.
Ta gärna med en vän och glöm inte kameran, det kan bli svårt att välja och det underlättar att se sig själv på bild med klänningen på...
Ca. En månad innan bröllopet är det lämpligt att ta med rätt skor och bh för att kolla om det behövs justeringar. Hämtning bestämmer vi då och bruka ligga ca en vecka innan för att få det bästa resultatet.
Glöm inte rätt skor och bh!
Har du beställt din klänning på nätet eller i annan butik som behöver justeras så är det bra att vara ute i tid så vi kan planera in din klänning inför bröllopet. När du har rätt skor och underkläder bokar du in tid hos oss 1-3 månader innan.
Glöm inte rätt skor och rätt bh!
Här är kvällen där blivande bruden är i fokus i sin jakt på drömklänningen. Bruden provar klänningar och medföljande vänner fotar. En rolig kväll och har ni tur blir det ”Yes to the dress”.
Glöm inte kameran!
Vi serverar alkoholfritt bubbel och snacks.
Upplevelsen för den lilla möhippan som vill frossa i tyll, spets och leva ut prinsessdrömmen. Här går vi bananas och plockar fram de stora klänningarna. Denna kväll alla får prova ut en klänning och vi avslutar med en gruppbild där alla är brudar...
Glöm inte kameran!
Vi severar alkoholfritt bubbel och snacks.
Tillkommer 500 kr / person extra max 8 personer. (Räkna med att det tar längre tid om ni är fler än 4 pers)
Ring för önskemål om dag och tid om det inte finns tider att boka.

Bröllopstudion Skellefteå

Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med full service. Vi hjälper dig att hitta din drömklänning bland våra unika klänningar som kan vara en orginal från 50 –talet eller just landad efter sitt förra bröllop.

Upplev magin när rätt klänning sitter på dig!

Det blir ofta något du inte trodde så våga prova. Du känner om det blir rätt och om det behövs justeringar så har vi utbildad sömmerska på plats.

Till oss kan du också lämna in din klänning efter bröllopet om du vill låta den dansa vidare. Ett smart alternativ för dig som önskar att hyra en klänning. Det kostar inget och du får betalt när den hittat sin nya ägare.

Bröllopstudion som grundades 2011 av Nina Nyman är Sveriges första klänningsmäklare av brudklänningar.

Bröllopstudion fick 2015 utmärkelsen ”miljönärvänlig” av Skellefteå kommun och Avfall Sverige som jobbar aktivt för att hitta klimatsmarta lösningar.

Telefon 070-6401871
Web side
E-post
Åpningstider Tisdag-Fredag 12-17
Adresse
Stationsgatan 15
931 31 Skellefteå
Skellefteå
Åpne i Google Maps 🗗