Registere Justering egen WoWsadel 45 min , 900,00 kr

Om din sadel redan är inpassad för din häst men behöver justeras kan du boka den här tjänsten.

Charlotte .jpg

By Horse

Jag är C-tränare i dressyr och utbildar hästar och ryttare. I min roll som utbildare och ryttare har jag lärt mig att det underlättar för både häst och ryttare med en väl fungerade utrustning. En ny sadel kommer inte göra att du når dina mål, det måste du själv arbeta dig till, men den kommer att underlätta för dig och din häst på vägen. Det kan jag lova!
Se över din sadel och dess passform ofta. Hästar ändrar sig! Ägarbyten och miljöombyten kan göra att din häst tappar vikt och muskelatur. Hur du rider och tränar påverkar såklart också din häst och den kan faktiskt växa ur sin sadel.
Jag har diplom från Engelska Society of Master Saddlers men min främsta merit är det stora antal sadelutprovningar och problemlösningar jag gjort genom åren. Att arbeta med sadlar är precis som allt annat när det kommer till hästar - man blir aldrig fullärd. En sak som jag har lärt mig på mina 10 sadelår är att sadeln måste passa BÅDE häst och ryttare OCH den måste passa när hästen rör sig.

Hitta hit:
Lennartsnäs Säteri ligger ca 5 km från E18 Enköpingsvägen, avfart Brunna.
Efter avfarten, sväng vänster mot Kungsängen, , kör rakt fram i rondellen vid OKQ8, under järnvägen, följ sedan skyltar mot Lennartsnäs.

Show contact information
Web side
Åpningstider Svarar i telefon efter bästa förmåga mellan 9-16 alla vardagar. Det går alltid bra att skicka SMS så ringer jag upp så snart jag kan.
Adresse
Lennartsnäs Säteri
19634 Kungsängen
Upplands-bro
Åpne i Google Maps 🗗