Vil du bestille?

Välkommen till Danielles

Hos mig får du en skön och behövlig behandling i en rofylld miljö. Jag befinner mig på Fot- och Hudvårdskliniken i Stockholm, Repslagargatan 11. 

Jag erbjuder nogranna behandlingar och skräddarsyr varje besök efter vad just Du behöver hjälp med för dagen. Vi går tillsammans igenom din status och vad du kan göra själv för att behålla ditt fina resultat så länge som möjligt. 


Du kan även boka tid via samtal eller sms. Du når mig på 0739 831 444

Klarna
Offers online payment with Klarna

Fotvård

För dig som vill ha lite extra fotmassage på din behandling.
Medicinsk fotvård är en skön behandling som passar både problemfötter och i förebyggande syfte. Behandlingen börjar med ett skönt mjukgörande fotbad, behandlar ev förhårdnader, liktornar, vårtor, nageltrång m.m och avslutas med en avslappnande insmörjning med passande fotsalva.
Medicinsk fotvård plus lackning.

Lyxa till dagen med en härlig färgklick på tårna. Inspirerande, moderna färger efter våra vackra årstider. CND Vinylux Polish proffsiga och revolutinerande lacksystem är ett högglansigt lack som håller länge!
-Ett av alternativen nedan-

•Vårtbehandling

•Borttagning av liktorn

•Nagelklippning

•Behandling av nageltrång


En förkortad behandling där du enbart får hjälp med återkommande problem. Passar dig som måste komma ofta på grund av smärta och problematik du inte kan åtgärda själv. Under den här behandlingen får du därför inte en helbehandling med fotbad, filning och massage utan detta är ett ekonomiskt alternativ för dig som behöver särskild hjälp.
En skön behandling för trötta vader och fötter. Mjukar upp musklerna med ekologisk massageolja och sedan masserar in fötterna med en passande fotsalva.
Fotvård för Friskvård är en skön behandling som passar både problemfötter och i förebyggande syfte. Detta kan du använda ditt friskvårdsbidrag till!

Behandlingen börjar med ett skönt mjukgörande fotbad, behandlar ev förhårdnader, liktornar, vårtor, nageltrång m.m och avslutas med en avslappnande insmörjning med passande fotsalva.

Manikyr

Mjukgörande handbad med skrubb och insmörjning av mjukgörande handkräm för rena och mjuka händer. Rensning av naglarna, formning, filning och slipning. Lackas med CND Vinulyx och top coat.
Mjukgörande handbad med skrubb och insmörjning av mjukgörande handkräm för rena och mjuka händer. Rensning av naglarna, formning, filning och slipning.

Vaxning

Från handled till armbåge.
Armhåla
15 min 250,00 kr
Jag använder mig av ett skonsamt lavendelvax som gör dig hårfri från fot till bikinilinje.
Endast bikinilinje. Vill du ha hårborttagning över större område rekommderar jag dig att boka din en brasiliansk vaxning- så skräddarsyr vi behandlingen för dig.
Sommarspecial!
Jag är under utbildning så därför får du ett mycket bra behandlingspris. Kunnig och erfaren lärare finns på plats.

Vad innebär en elevbehandling?: Det tar lite längre tid framförallt. Jag är van vid vaxning och är undersköterska sen tidigare. Jag är väldigt nogrann för att du ska få bästa möjliga resultat!

Här används både ett lugnande lavendelvax samt ett mjukt honungsvax för en skonsam behandling. Du bör ha minst 2 veckors hårutväxt inför den här behandlingen.

Obs; Denna behandling utförs endast på kvinnor.
Haka
10 min 250,00 kr
Favoritkombon! För dig som vill vara bikiniredo.
Rygg Halv
10 min 350,00 kr
Rygg hel
20 min 495,00 kr
Överläpp
10 min 250,00 kr
Vaxar halva ben, från fot till över knäet. Använder mig utav ett skonsamt kallvax med lugnande lavendel och har alltid på en lugnande vaxolja som avslut. För denna behandling bör du ha minst 2 veckors hårutväxt.

Danielles

Danielles Fot Hud Hälsa-
Fot och Hudvårdskliniken Södermalm.

Jag erbjuder tjänster av hög kvalite och med bra utbildningar i bakgrunden.

Show contact information
Web side
Adresse
Repslagargatan 11
118 46 Stockholm
Södermalm
Åpne i Google Maps 🗗