Vil du bestille?

DIK:s karriärcoacher hjälper dig med personlig coaching, ger dig feedback på ditt cv och personliga brev och förbereder dig inför en intervju. Tjänsten är öppen för dig som är medlem i DIK och kostar ingenting.

Så fungerar det Samtal med DIK:s karriärcoacher sker per telefon. Du bokar en tid och blir sedan uppringd på avtalad tid på det telefonnummer du har uppgett vid bokningen. Om det är första gången du bokar tid med våra coacher, föreslår vi att du börjar med ett coachande karriärsamtal (45 minuter). 

Så bokar du - du kan boka på två sätt

Första lediga tid.
Klicka på ”Sök tid” för den tjänst du vill boka. Lediga tider med alla karriärcoacher visas i kalendern.

Tid med utvald karriärcoach.
Klicka på önskad karriärcoach. Därefter klickar du ”sök tid” för den tjänst du önskar. Lediga tider med din valda karriärcoach visas. 

Observera att du bara kan boka en tid åt gången. 
Du börjar med att boka ett samtal och finns det behov av ett uppföljande samtal, bokar du det direkt med din karriärcoach.


BLI MEDLEM
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Vi utgår ifrån dina behov, ditt nuvarande läge och vart du är på väg. Ett coachande samtal ger dig en tydligare bild av vad du kan och vad du vill i yrkeslivet och kan motivera dig till att ta nästa steg.
Vi granskar ditt cv och personliga brev. Du får förslag på hur du kan lyfta fram dina kunskaper, som är relevanta för tjänsten. OBS! Innan det inbokade samtalet skickar du ditt cv (senast 24 timmar innan) till karriar@dik.se.
Vi går igenom de frågor som vanligen förekommer vid en intervju och vikten av att förbereda sig på rätt sätt.
Vi granskar din LinkedIn-profil. Du får förslag på hur du kan lyfta fram dina kunskaper och tips på vad som är aktuellt.

DIK karriärservice

DIK:s karriärservice är till för dig som vill maximera dina möjligheter i arbetslivet.

Vårt coachutbildade karriärteam är ditt bollplank för frågor om din karriär och ditt yrkesliv. Du kan även få hjälp med cv-granskning, förberedelse inför anställningsintervjun och annat som hör jobbsökande till.

COACHSAMTAL PER TELEFON
Samtalen sker via telefon med en certifierad karriärcoach. Karriärservicen är en kostnadsfri förmån för DIK:s medlemmar.
Välkommen med din bokning!

Show contact information
Web side
Adresse
Telefonrådgivning