Vil du bestille?

LET'S DEAL KUNDER!
Om du som kund inte dyker upp på din bokade tid blir din Let's deal kod förbrukad. Har du inte uppgett Let's deal koden vid bokning blir du fakturerad fullt ordinarie pris.


AVBOKNING!
Avbokning ska ske MINST 24h innan bokade tid. Annars blir du debiterad fullt pris. Detta gäller oavsett anledning till varför du inte kan komma. 

Blir du mer än 15 min sen, avbokas tiden automatiskt och du blir debiterad fullt pris. 

Klarna
Offers online payment with Klarna
Dessverre har vi ingen online registreringer akkurat nå, men kontakt oss gjerne for å gjøre en bestilling.

Estetikstudion

Välkommen till Estetikstudion!

Vi erbjuder professionella klinikbehandlingar i hjärtat av kista! Vi strävar efter att ge dig som kund förstklassiga behandlingar i allt du kan tänka dig inom skönhetsvård, i en lugn och harmonisk miljö. Produkterna vi använder är valda med stor noggrannhet och omsorg. För oss är det viktigt med resultat och att kunna anpassa våra behandlingar efter tillstånd, problem och efterfrågan.

Klinikchef Parisa är tandtekniker med examen från Karolinska Institutet, certifierad laserterapeut och Masterdiplomerad i fillerbehandlingar. Hon har utfört över 1000-tals fillerbehandlingar och är en välrekommenderad behandlare och utbildare!

Kliniken samarbetar med specialistläkare som utför alla botox behandlingar och vi är certifierade av "Säker Klinik Sverige AB" via if försäkringar för att du som kund ska känna extra trygghet!

Varmt välkommen!

Show contact information
Web side
Åpningstider Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Övriga tider enligt överenskommelse.

Hittar Ni ingen passande tid -Vänligen ring för tidsbokning!
Adresse
Färögatan 33
164 51 Kista
Kista Science Tower, entréplan
Åpne i Google Maps 🗗