Vil du bestille?

Vi har mer än 20 års erfarenhet inom intensivvård, kirurgi och har sedan 10 års specialiserat sig inom estetisk medicinskt behandling. Vi följer de nyaste forsknings resultaten och behandlingsmetoderna i världen för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder.
  
Varmt Välkommen!
Fillersinstitute.se
Tel:0733 466 640
Klarna
Offers online payment with Klarna

PEELING

Dermaplaning är en ansiktsbehandling som kändisar och modeller har gjort länge. Det är en behandling som länge sades vara en av Hollywoods "best kept secret". Har ni någon gång kollat på film och undrat hur det kommer sig att kändisens hy är så len och fin, inte ett enda fjun i sikte. Well dermaplaning! Det går nämligen ut på att man med en kirurgisk skalpell "skrapar" bort död hud och allt fjun i ansiktet. Detta bidrar till att det översta hudlagret exfolieras och att cellförnyelsen sätts igång. Det resulterar i en super len hy med ny lyster och det får sminket att se flawless ut! Huden ser mer livfull ut, blir lenare, får jämnare hudton, lyster och ett yngre utseende då dermaplaning faktiskt, efter ett par behandlingar, förbättrar fina linjer, mörka ringar/märken och ärr.
Vad gör en ytlig kemisk peeling?
Definitionen på en kemisk peeling är att applicera ett ämnen på huden som gör en kontrollerad skada för att främja hudföryngring och hudförbättring. Fruktsyror arbetar i de översta lagret av huden och avlägsnar döda hudceller som gör att huden ser grövre och ojämnare ut.

Kemisk peeling med fruktsyror kommer inte gå djupare än i epidemis ( överhuden ) och kallas därför för ytlig peel.

I USA kallas den ofta för ” Lunch Time Peel” eftersom den är snabb och effektiv och genomförs på en lunch tid.

Fruktsyra peeling med Elixir M-peel 40%
Elixir M- peel är fruktsyra peeling med mandelsyra. Den har större molekyler än glykolsyran och därmed tar den aktiva ingrediensen längre tid att tränga in i huden.

Mandelsyra rekommenderas ofta som förstagångs peeling för känslig hud, akne och på pigmenteringar. Den verkar antiinflammatoriskt, talg reglerande och är därför mycket bra för dem med fet och oren hud.
En helt unik peeling behandling där vi i kombination med ånga, Dermaplaining helt smärtfritt avlägsnar alla döda hudceller för att föra din hud mottaglig för vidare behandling samt en mandel syrapeelng AHA och EGF som är en helt unik formula med en blandning av fem olika Alpha Hydroxy Syror (AHA), antioxidanter, tillväxtfaktorer, med en auto-neutraliserande release vid behandling kommer din hud få en ny vitalitet och styrka.

VITAMINCOCKTAIL- Revitalisering

Kur, 3 behandlingar 5000:-
Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Man kan behandla ansikte, hals, dekolletage och händer


Behandlingen innefattar små återfuktande mikroinjektioner i huden med en mjuk gel-liknande substans som kallas Hyaluronsyra, vilken förbättrar hudens fasthet, elasticitet och lyster.
Hyaluronsyran finns naturligt i din kropp, den älskar vatten och bibehåller fukten i huden. När vi åldras, minskar kvantitieten av Hyaluronsyra i kroppen.

Gratis Konsultation

Vi har specialistkompetens inom anti-aging. Specialutbildad inom behandlingar med Fillers och Botox samt mesoterapiteknik där man skapar en föryngringsprocess genom tillförsel av hyaluronsyra.
Möte
60 min 0,00 kr
Vi har specialistkompetens inom anti-aging. Specialutbildad inom behandlingar med Fillers och Botox samt mesoterapiteknik där man skapar en föryngringsprocess genom tillförsel av hyaluronsyra.

Botox

Kråkspark
30 min 2.500,00 kr
Att sätta stora svettfläckar på kläderna känns ofräscht och generande. Människor som lider av armsvett har en försämrad livskvalitet.
Vi behandlar med mikroinjektioner med botox i armhålan. För att minimera smärtan ges injektionerna med tunna nålar. Behandlingen tar 5-10 minuter och kräver ofta inte bedövning. Effekten kommer 2veckor efter behandlingen och de flesta blir nöjda vid ett återbesök en månad senare. De flesta har effekt i 4-8 månader och upprepad behandling ger likartad effekt.
Botox minskar symptomen på migrän och förbättrar livskvalitén för de som lider av migrän.
Vid en migränbehandling med botox sätts ett antal små injektioner på utvalda platser i ansikte, tinningar, nacke och skuldror. Effekten av en botoxbehandling mot migrän och huvudvärk sätter in gradvis under ungefär en vecka och består därefter i 3-4 månader.
Orsaken till tandgnissling är ofta stress.
Botox kan vara ett effektivt hjälpmedel vid behandling av tandgnissling och tandpressning. De blockerar nervsignaler och begränsar på så sätt aktiviteten i tuggmuskulaturen som ju pressar ihop käkarna och på så sätt orsakar problemen.
Vid en behandling av tandgnissling får man en liten injektion i tuggmuskeln. Effekten av en tandgnisslingsbehandling med botox sätter in gradvis och når full effekt inom 14 dagar. Normalt sett sitter effekten av behandlingen i ca 4 månader.
Riskerna vid en tandpressningsbehandling med botox är få men biverkningar förekommer. Bl.a. i form av försvagning i tuggmuskulaturen och i vissa fall muntorrhet.Försvagningen av tuggmuskulaturen kan leda till en något smalare ansiktsform vilket i många fall ses som en kosmetisk ”bonus”, framförallt av kvinnor.
Botox glabella
30 min 2.500,00 kr

Filler

Haka
60 min 4.000,00 kr
Dermal fillers är en behandling utan kirurgiskt ingrepp som syftar till att återställa och ger lite volymen på läpparna.
Återger volym till insjunken hud för att skapa en ungdomlig kontur av kinderna och gör dem högre och fastare.
Höga kindben symboliserar skönhet i hela världen och är något man kan förändra i sitt utseende med en fillerbehandling.
Dermal filler är en behandling utan kirurgiskt ingrepp som syftar till att återställa, förbättra eller öka volymen av läppar.
Dermal filler är en behandling utan kirurgiskt ingrepp som syftar till att återställa eller öka volymen av vävnad eller reparera brister som förvärvats under hela livet. Denna behandling används för korrigering av djupa linjer och rynkor, ansiktsveck, ärr och förbättra ansiktet kontur.
Dermal filler är en behandling utan kirurgiskt ingrepp som syftar till att återställa eller öka volymen av vävnad eller reparera brister som förvärvats under hela livet. Denna behandling används för korrigering av djupa linjer och rynkor, ansiktsveck, ärr och förbättra ansiktet kontur.
Tear trough är en fillerbehandling mot insjunkning under ögonen.

Services

Vi kommer att undersöka din haka för att se hur mycket fett som ansamlats och känner även på slappheten av din hud.

Området som ska behandlas kommer markeras med en linje. Hela behandlingen tar cirka 15-20 minuter och du behöver oftast inte stanna kvar på mottagningen efteråt. Vid behov kan behandlaren lägga på is eller kylpåse över det behandlade området för att minimera risken för svullnad.

Efter behandlingen kan du som patient förvänta dig en viss svullnad. Vissa kan även få blåmärken eller känna att det gör ont där injektionerna har getts. De allra flesta återhämtar sig snabbt och upplever att de återhämtar sig snabbare efter kommande behandlingar.
Radiesse
60 min 5.000,00 kr
Från 5500kr

Restylane - Skinbooster

Restylane Skinboosters är ett helt nytt koncept för att ta hand om din hud genom att skapa djup återfuktning av huden inifrån. Detta betyder att du får en ökad återfuktning i huden, vilket ger en långvarig förbättring av hudens ytstruktur.
Skinbooster kur3 behandlingar 7500kr

Hairbooster 800kr kur 5 behandlingar 3500kr

Hair Booster har gjort succé i Europa med först nu kommit till Sverige. Det är en kombination av hyaluronsyra, fem olika aminosyror, en mineral samt sex olika typer av B-vitamin. Det unika recept återfuktar hårbotten och minskar mängden hår som tappas samtidigt som det börjar återuppbygga håret, ger näring till hårsäckarna och huden på skalpen. Ytterligare ett plus är att behandlingen kraftigt reducerar mjäll.

Profhilo

Profhilo
30 min 3.200,00 kr Mer info
Senaste teknik för dermal atrofi orsakad av åldrandeprocessen. Produkten är en unik patenterad koncentration av hyaluron syra ”Hydrolift Action” har gjort en stor succé i Europa.
Profhilo kur 3 behandlingar 8640kr

Ådernät behandling

Fillersinstitute

Vi har mer än 20 års erfarenhet inom intensivvård, kirurgi och har sedan 10 års specialiserat sig inom estetisk medicinskt behandling. Vi följer de nyaste forsknings resultaten och behandlingsmetoderna i världen för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder.


Show contact information
Web side
Åpningstider Butikstider
Måndag-Fredag: 10.00-19.00
Lördagar: 10.00-16.00
(Övrig tid enligt överenskommelse)

Varmt Välkommen!
Adresse
Till höger om porten Engelbrektsgatan 39
114 32 Stockholm
City
Åpne i Google Maps 🗗