Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Zonterapi på Hälsans Hus i Visby.

En behandling går till så att jag lyssnar, undersöker öron och fötter efter aktiva zoner/reflexpunkter och sedan stimulerar dessa genom att massera dem. Detta i sin tur skapar en reaktion i det område som zonen svarar mot och skapar därigenom en självläkningsprocess. En zonterapibehandling är en skön upplevelse, även om vissa punkter upplevs som ömma, hela kroppen får sig en genomgång genom foten, blodcirkulationen och energiflödet ökar och man kan känna sig både avslappnad och uppiggad.

Grace - zonterapi och friskvård

Zonterapi. Zonterapeut. Hälsans Hus Visby.
Zonterapi/reflexologi tillhör förmodligen en av de äldsta metoderna för självläkning av kroppen. Man vet att den använts för över fem tusen år sedan både i öst och i väst. Jag arbetar genom zonterapin med hela dig. Hela din kropp finns representerad i foten och din kropp har en fantastisk förmåga att läka sig själv.
Jag är utbildad på Axelssons gymnastiska institut i Stockholm av Henrik Hellberg i den senast utvecklade metoden för zonterapi, 3D. En synnerligen effektiv metod som ofta upplevs som mjukare än de äldre skolornas.
Jag arbetar genom zonterapin med många olika typer av åkommor men för att nämna några av de områden där zonterapin allmänt anses som särskilt lämpad är dessa: olika typer av kroniska besvär, värk i axlar-nacke-rygg, migrän, astma, tennisarmbåge, barnlöshet, obalanser i mag- och tarmsystemet och olika hormonella störningar. Zonterapi är även ett förträffligt verktyg i många fall där skolmedicinen inte hittar felet.

Show contact information
Åpningstider Om du inte hittar någon tid som passar i bokningskalendern så kontakta mig så löser vi det.
Adresse
Hälsans Hus Visborg. Visborgsallén 49
621 50 Visby
Åpne i Google Maps 🗗