Vil du bestille?

Eftersom jag finns på två ställen, kan du även hitta tider i Sorunda om det är fullt vid Globen.  Följ länken här.https://www.bokadirekt.se/places/handson-sorunda-10409
Min hemsida hittar du här: http://handson-kroppsterapi.se/

Holografisk Kinesiologi ERBJUDANDE FRAM TILL 1 OKT 2019 - SPECIALPRIS 1490kr
Ordinarie pris 2.100 kr

Du kan kan komma med vilket problem som helst, ont i en axel, eller svårt att sova.  Du stressar, har magproblematik, eller blir jämt och ständigt förkyld. Spänningshuvudvärk eller ont i käken? En person kom för svamp på tungan, det löste vi.  En annan för förstoppning.  Det löste vi. En annan med en värkande axel.  Det löste vi. Vad är ditt problem?

Du kan alltid prova, din hälsa måste komma först! Det är bättre att må bra än att må nästa bra! Det är lättare än du tror och går fortare än du förväntar dig!

Varmt välkommen!


Klarna
Offers online payment with Klarna

Kroppsterapi

Terapi för kroppen helt enkelt!
Terapeutisk massage som kombineras med olika tekniker för att återställa rörligheten och få bort smårta. Du får hjälp med löparknä, ischias, nackspärr eller olika ryggproblem till ex. Återställer rörlighet i olika leder. Gå gärna in på hemsidan för mera information om hur jag jobbar.
handson-kroppsterapi.se
Allergier blir mer och mer vanligt. Det går att hjälpa alla typer av allergiker med Kinesiologi. När det gäller pollenallergi är det viktigt att behandlingen görs utanför pollensäsongen. Därför finns numera erbjudandet allergipaketet! Du bokar fem behandlingar, spritt över hösten och en i februari nästa år. Paketpriset ger dig en fantastisk rabatt, du får en behandling gratis! Priset 4999kr är för samtliga sex behandlingar.

Så här berättar Ewa:

Jag har varit allergisk i hela mitt liv. Min pollenallergi blev kraftigare när jag fyllde fyrtio och jag är/var starkt allergisk mot ett flertal träd, gräs och gråbo i tjugo år. Det innebär att jag har haft pollenallergi från slutet av februari till någon gång i augusti. Detta har gjort att jag varje år varit mycket trött under den säsongen. Tone erbjöd mig kinesologisk behandling mot allergibesvär.

Jag var lite tveksam men tackade ja men kan nu efter behandling och en hel pollensäsong konstatera att jag blivit mycket bättre. Bland annat har den klåda jag haft från vissa pollensorter nästan helt försvunnit.

Jag kommer fortsätta med ännu fler behandlingar under kommande höst/vinter för att ytterligare stärka upp kroppen och att även ta itu med min allergi mot mögelsporer. För mig har det hjälpt även om jag inte är helt fri från allergi så är pollensäsongen mycket lättare för mig. #pollenallergi
Du som flera problem, långvarig smärta, har behov för ett längre samtal innan behandlingen eller flera olika behandlingar under ett och samma möte - kort sagt Extra Allt!

EXEMPEL: Vi hinner prata igenom allt, göra öronakupunktur, kinesiologi, massera något som behöver det, kinesiotejpa en axel och gå igenom lite övningar du får göra hemma mellan behandlingstillfällen.

Med andra ord, du får mer tid och mer behandling, vi kan gå djupare i dina problem för att hitta den bästa lösningen så att du blir smärtfri så snabbt som möjligt.
Kinesiologi handlar verkligen om hela människan. Du får en behandling som står på en stadig kinesisk medicinsk tradition (TCM) Basen är meridianerna och att få olika flöden i kroppen att åter flöda, lösa upp blockeringar.

Kinesiologi kan hjälpa dig med allergi, sömnproblem, stress, utbrändhet, ångest bl.a.
Spänningshuvudvärk kommer ofta från käke och nacke. Denna behandling ser till att din huvudvärk försvinner. Många biter i hop och det ger problem i hela kroppen, Vi går igenom alla käkmuskler, även inne i munnen! Nackmusklaturen masseras och återför sin rörlighet efter behandlingen. Din rörlighet i höfterna kommer bli bättre.
Lymfman är kroppens städorgan. Tänkt dig att ditt hus hela tiden samlar damm och dammsugaren går för fullt, men det är tyvärr stopp i slangen där allt ska tömmas ut i soptunnan. Ungefär så kan man beskriva hur lymfan kan ställa till problem. De två vanligaste störningsmomenten för lymfan är stress och trauma. Även riktiga ärr, från operation eller skärsår eller dylikt stoppar flödet.

Har du områden på kroppens är kalla? Rumpan eller låren brukar vara det vanligaste. Detta är stagnerad lymfa. Är du öm i gäddhänget? Detta är stagnerad lymfa.

Vad är då lymfmassage? Det är en mjuk och behaglig massage, där vi arbetar med bindväven och lymfa samtidigt. Vi drar och stryker, trycker och skakar, så att stoppen lossas upp och flödet uppstår.

Lymfan måste du prata med varje dag, därför får du ett självvårdsprogram efter behandlingen, så du kan upprätthålla en aktiv lymfa.
Du får även ett egenvårdsprogram och lymftejpning vid behov.

ERBJUDANDEN

OBS! FRAM TILL 1 OKT 2019 - SPECIALPRIS 1490kr
Ordinarie pris 2.100 kr

En behandling utvecklad av Ulf Kilman på Kilmaninstitutet för att snabbt hitta vad det är kroppen kämpar med. Det kan vara bakterier, virus, parasiter, toxiska metaller eller annat- saker som sällan upptäcks av läkare. Vi identifierar problemet och sen en lösning för att hjälpa kroppen få bukt med problemet.

En behandling för dig som får veta "det är inget fel" men du mår dåligt. Du som provat allt men inte mår bra.


Medlem i Massörerna

HandsOn Kroppsterapi

Var snäll med kroppen så att själen orkar bo i den!

Ser helheten och individen!

Smärta har sällan bara EN orsak. Därför kombinerar jag en rad olika tekniker, anpassat till dig.
Om du har ont i magen eller en axel som värker, ett knä som smärtar eller en arm som inte gör som du vill, ständig huvudvärk, eller käkar som är låsta, stress i alla dess former– så får du hjälp här.

Vad säger kunden:

Vad hade du för problem?
Jag hade stora problem med min IBS, värk i ben, knän, höfter, bäcken, rygg, axlar, nacke och huvudvärk så gott som dagligen. Jag var ständigt trött och vaknade ofta med ont i kroppen redan innan jag ens hunnit stiga upp. Alvedon, Ipren, bamyl koffein och voltarensalva var mitt dagliga intag.

Hur upplevde du din behandling?
Gjorde 5 behandlingar och gick därifrån med lätta steg varje gång.
Fick med mig övningar hem och bra tips och råd.

Vad fick du för resultat?
Idag har jag ingen värk i kroppen, Jag orkar hålla upp axlarna.
Har inte haft huvudvärk sedan första behandlingen. Min mage är inget problem alls längre. Jag orkar mycket mer idag och känner mig inte trött och irriterad längre. Jag har helt enkelt fått en ny livslust istället för att bara försöka hålla det onda inom kontroll. Har inte ätit en enda värktablett sen mina behandlingar.

Det är lättare än du tror och går fortare än du förväntar dig!

Jag är kroppsterapeut, Diplomerad massageterapepeut utbildad på Axelsons Massage Institute. och dipl. kinesiolog , är även Diplomerad Kinesiolog, Lic. & Kostrådgivare bl.a.

Show contact information
Web side
Åpningstider Öppet måndag, onsdag och fredag mellan 9 och 18 - om inget annat är avtalat. Ring alltid om du behöver en akut tid!
Adresse
Konstgjutarvägen 14
121 44 Stockholm
Johanneshov
Åpne i Google Maps 🗗