Avslutt bestilling

Tjeneste
Yoga på Stol 200,00 kr
Utövare Ann-Chalotte Madsen
Dato 25.11.2019 (mandag)
Tid 13.00
Avbestilling 30 minutes før din bestilte time
Visiting address Bruksgatan
(Mer enn 8 plasser igjen)

Hvis du lager en konto trenger du ikke skrive inn dine opplysninger hver gang du bestilliger. – Logg inn or sign in with:

Allmenn regler
Bokade men uteblivet besök debiteras. Boka gärna av så snart du vet att du inte kan komma så någon annan får möjlighet att komma.

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller den terapeut som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Kundaliniyoga4u

Kundaliniyoga kan liknas en oas där du tankar energi som bär dig genom veckans alla dagar och händelser. I dessa tider när du navigerar genom massiva informationsflöden, turbulenta världshändelser och en ökad stress i samhället behövs tekniker för att kunna centrera oss, hitta balans och landa in i närvaro, lugn och klarhet.
Kundaliniyogan erbjuder sådana tekniker. Yogaövningar som kan utföras av ALLA och som samtidigt är otroligt effektiva och snabbt ger resultat.
Yogan görs utifrån dina unika förutsättningar. Det är ingen tävling och handlar inte om prestation. Ögonen är slutna och din upplevelse kommer inifrån, som ett utforskande av ditt inre universum. Yoga handlar om att öppna upp kanaler som varit blockerade, lära känna dig själv inifrån och hitta källan till mer livskraft, lätthet och glädje i livet.
Du kan yoga privat eller gå i klass.
Gongen under långa vilan hjälper dig att slappna ännu lite mer.
Sat Nam Rasayan är en healingform som utgår från kundaliniyogan. Läs mer om SNR på tkmkliniken.bokadirekt.se

Show contact information
Web side
Åpningstider 30 minuter innan och efter ett yogapass
Adresse
Bruksgatan
632 20 Eskilstuna
Port 8A
Åpne i Google Maps 🗗